ASHS

Morsian
 • Content count

  59
 • Joined

 • Last visited

About ASHS

 • Rank
  Juniori

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. Ei hitto... nyt paukkuu budjetit rytinällä! En todellakaan tienny, et on niin kallista mennä autolla Tallinnaan.. kaikki vaan aina sanoo, että se on halpaa. Oon laskenu, et juomiin menis 700 euroa. No enpä ollu varautunu et kun pakulla lähtee niit hakemaan, se maksaa jotain 200 euroa. Huh huh...
 2. Omat vanhempani ovat elossa, mutta mielenkiinnolla luin tätä aihetta ja kauniita asioita olette keksineet. Eräästä hääblogista bongasin myös tuon idean, että hääkimppuun liitetään valokuvia pois nukkuneista vanhemmista... Sellaisia pieniä kehyksiä myydään mitkä voi kiinnittää kimppuun roikkumaan. Erittäin kaunis ajatus mielestäni...
 3. Oi voi.. alko aika paljon jännittään, kun itsellä häät heinäkuun puolessa välissä, ja Nuvaring-ehkäisy jätettiin pois viime viikolla siten, että nyt tuli menkat ja tarkoitus olis antaa vauvan tulla, jos luoja suo. Mutta mitä, jos pilaan omat hääni pahoinvoinnin ja väsymyksen takia!? Vauvakuume on NIIIIN kova ollu jo kauan ja oon odottanut, että valmistun koulusta että voidaan alkaa yrittään vauvaa. Mitähän sitä nyt tekis sitten. Kauheita pelotteluita tää palsta täys.
 4. Me kirjoitimme juhlainfoon näin "Juhlatilan pienuuden vuoksi toivomme, että tulisitte tällä kertaa juhlimaan ja viettämään rentoa iltaa ilman lapsia. Olemme kutsuneet juhlaamme vain sisarusten lapset." Kutsut lähti vasta, eli en tiedä kuinka moni ottaa herneet, mutta uskoisin että ei kukaan.
 5. Tässä tuleva hääkarkkirasia, kopioitu netistä siis, mutta oon tilannu jo noi rasiat askarteluliikkestä. Ne tulee meille siis tummanruskeana, johon solmin vaaleanpunaisen nauhan ympärille ja mahdollisesti siihen päälle tulostan vaaleanpunaiselle paperille tekstin "thanks for sharing this day with us".
 6. Noniin, oon saanu omia suunnittelukuviani koneelle vihdoin... eli tässä meidän hääjuttuja! Kutsu, paikkakortti, koristeita...
 7. Meillä on niin ihanat kutsut ja muut, tällä teemavärillä, mutta mulla ei viel oo niistä kuvia koneella. Häät siis vasta tulossa mut yllätys, et kaikki tehtynä tällei puol vuotta etukätee. Yritän saada kuvia niistä tänne pian!
 8. Mä oon samoilla linjoilla tässä asiassa. En todellakaan ymmärrä enkä hyväksy sitä, jos joku liittyy kirkkoon häiden takia.
 9. Saisimpa omankin sulhaseni tänne!
 10. Oho toi aurinkolasityyppi on siis b-kirjain!
 11. NIIIIN kiperä tilanne. Me ei T-O-D-E-L-L-A-K-A-A-N haluttais häihimme ketään aveceja keitä emme tunne. Syy ei ole se, ettei haluttais tutustua niihin vaan se, että miks JUST meidän häissä pitää tutustua ihan uusiin ihmisiin kun JUST ne meidän häät on ne mitkä a) maksamme itse ja jokainen vieras on kallis, jouduimme karsimaan tosi paljon vierasmäärää tilan ahtauden takia, joten ei ollut kiva karsia kavereita pois tuntemattomien takia. Silti, se on paha etikettimoka ja mielestäni on loukkaavaa kutsua vakituisesti seurusteleva henkilö ilman avecia. Itse en menis mielelläni sellasiin häihin, ilman puolisoani. NIIMPÄ KUTSUMME AVECIT !
 12. Äiti vastaanottaa ilmoittautumiset, vaikka olemmekin itse kutsujina. En halua siihen häiden alle mitään ylimääräistä puhelimenpirisyä ja toinen asia on se, että olen kuullu että monet kaverit ja ihmiset joita näkee / tapaa häiden alla, ilmoittautuu suullisesti... tuntuu että siinä menee sit sekasin et ketkä nyt onkaan sanonu tulevansa kun ei se lista oo aina mukana. Parempi et joku muu hoitaa sen asian selkeästi. Ps. En oo viel kysyny äidiltä käykö se. :DDD Uskoisin näin!