Jump to content
Naimisiin.info

Aalo

Rouva
  • Viestit

    154
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viestit posted by Aalo

  1. Me ollaan päätetty tulla hääyöksi kotiin. Ajateltiin siivota kämppä hyvissä ajoin etukäteen, ostaa kaapit täyteen herkkuja (hedelmiä, marjoja, skumppaa, konvehtejä, esipaistettuja patonkeja, juustoja jne.) ja hankkia leikkokukkia tuomaan hotellifiilistä :girl_pinkglassesf: Lähdetään kuitenkin seuraavana päivänä heti häämatkalle, niin on mukavaa viettää se yksi välipäivä kokonaan kotona pakkaillen ja ihmetellen avioeloa!

  2. Olemme varanneet Kerholan ensi toukokuulle. Pitopalvelu tulee muualta (Kahvisaari-nimiseltä pitopalvelufirmalta), joten Kimberin kanssa asioinnista minulla ei ole mitään kokemuksia. Itse asiassa unohdettiin kokonaan pyytää edes tarjousta sieltä suunnalta :blush:

    Mun mielestäni Kerhola on kaunis ja sopii hyvin meidän melko koruttomaan ja hiukan vanhahtavaan tyyliin.

    Haluaisin kovasti päästä sinne pian kurkkimaan ja ottamaan ehkä hiukan kuviakin, jotta olisi helpompi suunnitella somistusta.

    En esimerkiksi muista enää ollenkaan, minkä kokoisia pöydät juhlasalin puolella ovat...

  3. Mulla on niin päin, että esiintyminen ja siinä mielessä esilläolo ei jännitä ollenkaan, mutta kaikki henkilökohtainen, liikuttava ja intiimi tuntuu vieraalta kymmenien ihmisten edessä. Voin kyllä tarvittaessa olla osana jotain hassunhauskaa leikkiä, mutta vihkiminen, häävalssi ja esim. sukulaisten mahdollisesti pitämät puheet jännittää ihan kauheasti.

    Musta tuntuu tosi vaikealta ajatukselta itkeä (tai istuskella tilanteessa, jossa mun ehkä olettaisiin itkevän, ihan naama peruslukemilla) vieraiden nähden, vaikka kaikki siis ovat sukua ja ystäviä ja rakkaita ihmisiä :blush:

  4. Luultavasti aika pientä korjailua on tiedossa ^_^

    Ripsiin olen kaavaillut jotain irtoripsitupsuja tai ripsienpidennystä, sillä haen hiukan pin up -henkistä (?) tyyliä. Lisäksi voisin kuvitella hankkivani jonkunlaiset geelaukset tms. kynsiin, että saan kauniin ranskalaisen manikyyrin. Muuten tuskin on tulossa mitään extraa, ellei nyt kampaajan mielestä tarvitse kaunista kampausta varten laittaa jotain irtotupsuja hiuksiinkin.

  5. Oma mekkoni maksoi 200 euroa. Olin varautunut paljon kalliimpaan (kipuraja olisi varmaan mennyt noin 700:ssä eurossa), mutta mukava tietysti näin päin. Käytinpä tänään sitten toiset 200 euroa kenkiin ;)

    Mekon lisäksi minulle tulee vielä jonkunlainen bolero ja tietty alusvaatteet. Niitä en ole vielä hankkinut, mutta olen varannut niihin pari-kolmesataa euroa.

  6. Tänään saatiin vahvistus juhlapaikasta (ja kirkkokin on varattu - ja vielä samalle päivälle! :D).

    Lisäksi olen pysynyt vahvana ja rauhallisena, vaikka moni taho yrittää tuputtaa ajatuksia "oikeista häistä". Musta on ihanaa, että voidaan tehdä pientä, kevyttä ja sievää, jos ei tykätä dramaattisesta ja mahtailevasta.

  7. Hauska ketju! Ihmisillä kun on niin erilaisia elämäntilanteita ja -tarinoita :)

    Meillä tilanne on sellainen, että häiden aikaan (suunnitelmissa toukokuu 2012) olemme seurustelleen 5,5 vuotta, josta olemme vajaan kaksi vuotta olleet kihloissa. Mies on häiden aikaan 25 ja minä 23.

    Tällä hetkellä minä opiskelen, aikaa jäljellä vielä kolme vuotta valmistumiseen. Teen ohessa osa-aikatöitä. Mies valmistui viime keväänä ja aloitti samoihin aikoihin vakitöissä. Taloustilanne on sellainen, että (melko vaatimattomat) häät saadaan järjestettyä omin varoin (joskin sukulaiseni ovat luvanneet kuitenkin avustaa). Lapsia meillä ei ole eikä eläimiäkään.

    Asutaan vuokralla, mutta pikkuhiljaa säästellään omaa taloa varten. Haaveissa olisi pieni, rempattava omakotitalo jostain lähikunnasta.

    (Muokkailin yhden hölmön lauserakenteen pois ^_^)

  8. Mää olin ihan äimistynyt! En osannut odottaa kosintaa lainkaan, vaikka paikka ja aika olivat siihen täydelliset. Mies oli hankkinut sormuksenkin valmiiksi ja pitänyt sitä piilossa meillä kotona kuulemma jo hyvän tovin odottamassa (varmaan siivouskaapissa, kun en kerran ollut siihen törmännyt!) :lol:

×
×
  • Create New...