Jump to content
Naimisiin.info

Helmat

Rouva
  • Viestit

    10
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Female

Helmat's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Meidän häät oli maikkulan kartanon liiterissä. Voin kyllä suositella! Paikkahan on jo itsessään todella kaunis. Meillä oli ruokailu siellä itse liiterissä, ja tanssit sitten siinä terassilla. Hyvä niin, koska terassilla oli lämmittimistä huolimatta aika viileää (lokakuussa). Vieraat ainakin väittivät viihtyneensä. Järjestelyt toimi ongelmitta ja ruoka oli aivan käsittämättömän hyvää. Koko lysti oli kyllä jokaisen sentin arvoinen.
  2. Mun kampauksen ja meikin teki ls-stylen Elisa. Olin todella tyytyväinen, vaikka koemeikin ja varsin suurpiirteisen kampauksen suunnittelun jälkeen mietin että mitähän tästä tulee. Voin kyllä suositella lämpimästi!
  3. Helmat

    Opiksi muille

    Hyvään ruokaan, bändiin ja kauniiseen juhlapaikkaan kannattaa panostaa. Kun isot linjat on kunnossa, voi yksityiskohtia hioa suhteellisen rennosti.
  4. Meillekin tulee Willow treen Promise! Hain pari pv sitten postista ja se on kyllä aivan ihana... <3
  5. Meidän kihlasormuksissa lukee vaan toisen nimi ja pvm. Alun perin oli montakin suunnitelmaa kaiverruksiksi, mm. meidän toisista käyttämämme lempinimi monikossa ("murut" -tyyliin, ei kuitenkaan kirjaimellisesti tuo). Ne tuntui hauskoilta silloin kun suunniteltiin, mutta nyt olen tyytyväinen että siinä on selkeästi vain rakastamani ihmisen nimi ja meidän päivä.
  6. Kaipa tämäkin lasketaan... Eilen tein ekan sijoituksen häihin ostamalla suunnittelukansion ja kuvioitua pahvia ja (ylihintaisia) koristenappeja. Kahdelle jälkimmäiselle ei ole vielä oikein kohdetta, paitsi suunnittelukansion koristelu. Ihana päästä suunnittelemaan kutsukortteja ja kaikkea muuta! Innostusta lisäsi vielä eiliset kavereiden häät.
  7. Helmat

    Kihlojen hinnat

    Mua on nolottanu kun tutut kyselee sormustemme hintoja, kun sijoitettiin näihin platinapyörylöihin vajaa 2000 e. Oishan noihin näköjään paljon enemmänkin saanu menemään.
  8. Me ollaan molemmat määräaikaisissa töissä, minä valmistuin vuosi sitten ja mies alkuvuodesta. Häihin on näillä näkymin 1.5 v aikaa, jolloin toivon mukaan ollaan edelleen töissä. Molemmat on kyllä sellaisilla aloilla että ainakin tällä hetkellä näyttää työllisyystilanne hyvältä.
  9. Sormuksissa lukee 8. vuosipäivä 20.12.2010, vaikka itse sormukset saatiin vasta vastikään eli n. 5 kk kihlauspäivästä. Eipä tarvitse monia päivämääriä muistaa kun vuosi- ja kihlapäivä on sama.
×
×
  • Create New...