Jump to content
Naimisiin.info

Aliide

Jäsen
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Aliide's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Hei! Minä aion pitää oman sukunimeni. Tuntuisi oudolta vaihtaa nimeä ja pelkään, että katuisin sitä myöhemmin. En myöskään tunne suurta yhteenkuuluvuutta sulhasen suvun kanssa, meillä on erilaiset arvot ja periaatteet monissa asioissa. Toisaalta mietin sitä, jos meille tulee lapsia. Siinä tapauksessa olisi ehkä kiva, että koko perheellä olisi sama sukunimi. Mutta toisaalta ei kai se ole välttämätöntä. Uskon, että sulhasen perhe kuitenkin odottaa, etten vaihda sukunimeäni. Heidän mieleensä ei mahdu sellainen ajatus! Toisaalta oma nimihän se on... Tunnen hieman ehkä painostusta vaihtaa nimi, koska niin monet ystäväni ja sukulaiseni vaihtavat nimensä.
  2. Minulla on hieman erilainen ongelma anopin kanssa. Kyse ei ole päsmäröinnistä, vaan lähes täydellisestä haluttomuudesta osallistua valmisteluihin. Miehen vanhemmat maksavat osan häistä, omat vanhempani osan ja suurimman osan maksamme itse. Olemme yhtä pientä juttua heidät pyytäneet hoitamaan, mutta se ei käynyt. He eivät ole tarjoutuneet tekemään mitään, eivät ole ehdottaneet yhtään mitään minkään suhteen. Se tuntuu vähän siltä, kuin heitä ei niin kiinnoistaisi meidän häät. Silti anoppi tokaisi tuossa vähän aikaa sitten, kuinka paljon häntä häät stressaavat!!! Häntä, joka ei ole tikkuakaan pistänyt ristiin häiden eteen. Omat vanhempani ovat osallistuneet todella moneen asiaan. Ehkä itse voisin enemmän pyytää apua, mutta en oikein viitsi sitten väkisin tuputtaa.
  3. Hei! Aion järjestää sulhaselle yllätyksenä tanssikilpailun! Siis ihan jotain funkia tai diskoa ja osallistua saavat kaikki halukkaat. Valkkaan muutaman tosi mahtavan biisin! Siihen kaipaisin vielä ideaa, että millä tavalla voittaja valitaan? Mitäköhän maksaisi desibelimittari
  4. Hei! Kirjoitin tämmöisen runon, ja ajattelimme laittaa sen kutsuihimme. Emme halunneet mitään kliseistä tai kulunutta... Tämä ei varmaan kaikkien mielestä ole mikään hääkutsuruno. Kommentteja otetaan vastaan. Seurataan kesää aurinko otsalla. Kävellään samoin askelin kaupungista pois ja takaisin. Haistetaan tuulet lähtevien ja saapuvien. Nostetaan malja jokea ja merta. Kastellaan hiukset, sukelletaan silmät auki. Kaduta ei mitään, muistetaan kaikki. Seurataan kesää, aurinko otsalla. -H.K.
×
×
  • Create New...