adelette

Morsian
 • Content count

  25
 • Joined

 • Last visited

About adelette

 • Rank
  Juniori
 • Birthday 06/12/89

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Pori
 1. Mulla on tämä. Tykkään hirveästi, kuvasta ei ehkä saa oikeaa käsitystä, kimaltelee kauniisti sormessa. Miehellä on ihan perinteinen sileä keltakultainen.
 2. Meille ehdoton NOU NOU on ruuan/juoman loppuminen. Me vaikka eletään niillä sapuskoilla seuraava kuukausi ja järjestetään sitten monet kotibileet mutta kaikkea täytyy olla riittävästi! Lisäksi ei todellakaan-reaktion aiheuttaa muka-hauskat kakunkoristeet ja kummalliset värssyt kutsutekstissä.
 3. Kylläpäs ovat porilaiset hiljaisia. Täällä myös yksi porilainen morsio, vihkiminen Keski-Porin kirkossa 8.9.2012.
 4. Tämä töppäys sattui sulhoni toimesta muutama viikko sitten sulhon veljen häissä... Morsian asteli isänsä kanssa kohti alttaria ja sulhanen lähti vastaan. Tässä vaiheessa miehekkeeni keksi että hän haluaa ehdottomasti kuvan kun morsian luovutetaan sulhaselle. Kaivoi sitten kännykän taskustaan ja eiköhän se sitten kauhean kolinan saattelemana lentänyt lattialle palasiksi juuri kun sulhanen oli morsiamen käsipuoleensa saanut. Onneksi hääpari kuitenkin vain vitsaili asiasta että kyllä säkin sitä huomiota sitten ensi vuonna saat, ei olisi tarvinnut tuolla riehua...
 5. Mekin varattiin ensin kirkko ja sen jälkeen juhlapaikka. Oltiin kyllä oltu yhteydessä potentiaaliseen juhlapaikkaan ja saatu tieto että siellä on vapaata ko. päivänä mutta katsomassa ei oltu käyty. Kirkon varaamisen jälkeen käytiin juhlapaikkaa katsomassa ja samantien sekin sitten varattiin.
 6. Mäkin vedän kotiinpäin ja sanon että Keski-Porin kirkko. Todella kaunis ulkoa, varsinkin kesällä kun kirkkopuisto on kauniin vihreä. Sisältä ihanan tunnelmallinen. Meidät vihitään täällä ensi vuoden syyskuussa. Sisätiloja voi ihastella myös Yön Parrasvalot-biisin . Huomio sitten pois noista Ollin kärsivistä ilmeistä.
 7. Me kihlauduttiin helmikuun lopussa ja perheille kerrottiin vasta maaliskuun puolivälissä kun sormukset saatiin. Tosin parhaalle ystävälleni ja tulevalle kaasolleni juorusin kyllä heti. Mitään isompia juhlia ei järjestetty sukulaisten uteluista huolimatta, mutta vanhempien tapaaminen järjestettiin. Pidettiin nämä "kihlajaiset" isäni kotona pikkuveljeni ylioppilasjuhlien jälkeen niin oli tarjoilutkin jo valmiina eikä tarvinnut niistä sitten stressiä ottaa.
 8. Meillä on vihkiminen kello 15. Sain vapaasti valita ajan kun meidän hääpäivälle ei vielä muita varauksia ollut. Tarkoitus olisi ennen vihkimistä käydä kuvattavana ja suurin osa vieraista tulee n. 100km päästä niin pohdittiin että tuo olisi varmasti sopivin aika.
 9. Täälläkin vähän samanlaisia kokemuksia kuin muilla, nuori ihminen kun olet niin palvelu tuntuu olevan kiven alla. Vihkisormuksia ei olla vielä käyty katselemassa, mutta kihlat ostettiin tuossa alkuvuodesta. Sormuksia etsimme Porista, ja muutamassa pienessä liikkeessä sai kyllä sellaista palvelua etten tiedä voiko palveluksi edes sanoa... Muutamat sormukset lyötiin pöytään ja tuijoteltiin pisin seiniä, jos oli jotain kysyttävää niin vastauksesta tuntui olevan turha edes haaveilla. IsoKarhun Kultajousesta sen sijaan saimme kivaa palvelua ja sieltä kihlasormuksemme sitten ostimmekin. Myyjä esitteli erilaisia ja eri hintaluokan sormuksia ja kysymyksiimme saimme asialliset vastaukset. Kaiverruksessa kävi tosin pieni kämmi, hiukan ehkä erikoisempi etunimeni oli miehen sormuksessa ensin kaiverrettu väärin. Asia oli kuitenkin onneksi huomattu ja korjattu ja saimme sormuksemme ajallaan.
 10. Mulle meikin tekee joko kaaso tai sitten sulhasen ystävätär joka on kosmetologi. Jonkin verran osaan itsekin meikata mutta se on kumma juttu että kun johonkin täytyisi lähteä niin meikki menee aina pilalle, kun taas ajankuluksi tehty meikki onnistuu mukamas aina... Eli en ota riskiä että törkin ripsivärillä silmään tai näytän huuhkajalta luomivärieni kanssa niin annan asian toisen hoidettavaksi.
 11. Ehdottomasti haluan että iskän kanssa kävellään yhdessä kohti alttaria ja sulhanen tulee sieltä sitten vastaan. Enpä asiasta ole iskän kanssa vielä jutellut, mutta luulisin että mielellään tulee minua saattamaan, ainoa tytär kun olen niin vähän sellainen once-in-a-lifetime-juttu.
 12. Itse en vielä tarkalleen ottaen tiedä, minkä verran lapsia meidän juhliin on tulossa, kun ei tuo sulho jaksa muistaa kaikkia serkkujensa lapsia. Mutta tosiaan, meidän juhlatilassa on erillinen huone, mikä ajateltiin antaa lasten käyttöön. Sinne sitten pientä puuhailtavaa, paperia ja kyniä yms. Jos lapsia vaikuttaisi tulevan runsaammin, ajateltiin että josko Mannerheimin Lastensuojeliiton kautta ottaisi muutamaksi tunniksi hoitajan/leikittäjän. Uskoisin että nämä lapset lähtevät myös ajoissa joko vanhempiensa tai mahdollisen hoitajan kanssa yöpuulle, kun illalla olisi tarkoitus kutsua lisää kavereita juhlimaan ja silloin alkoholia on sitten tarjolla, itse en ainakaan välitä lasten silmien edessä oikein juoda.
 13. Mekin ollaan tällaista konseptia suunniteltu, sekä itse juhlatilan että (opiskelija)budjetin takia. Illalla mukaan hyppääville kavereille tarjolla juomaa ja pientä suolaista. Kirkkoon ei varmaan näitä myöhemmin kutsuttavia kavereita pyydetä, kun varsinkin tuon sulhon kavereista suurin osa asuu toisella paikkakunnalla niin olisihan se vähän hölmöä jos joutuisivat useamman tunnin sitten hortoilemaan.
 14. Kyllähän tuo tietää, mulla taitaa nykyään aika moni lause alkaa "luin tuolta foorumilta..." Nimimerkkiä kuitenkaan tuskin tietää, tai en ainakaan itse kertonut ole.
 15. Meillä häät tulossa 8.9.2012. Värejä ei ole ihan lukkoon vielä lyöty, mutta tummanruskeaa tulee varmasti olemaan, voisin änkeä sitä väriä jokapaikkaan. Haaveissa olisi vaalea hääpuku, mihin tulisi lisäksi tummanruskeaa kirjailua/nauha, sitoisi mekon ja juhlapaikan hyvin yhteen..