_Elina_

Morsian
 • Content count

  10
 • Joined

 • Last visited

About _Elina_

 • Rank
  Untuvikko

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. Hei! Millaisen sopimuksen olette tehneet juhlapaikkanne kanssa? Itseäni alkoi nimittäin hieman mietityttämään.. Varasimme kesäkuussa ensi kesälle juhlapaikan Vantaalta (Midgård). Kävimme katsomassa paikkaa, totesimme sen hyväksi. Paikan esittelijä kertoi meille suullisesti järjestyssäännöt ja sen mitä hinta sisältää. Laitoimme paikan varaukseen ja maksoimme 100 euron varausmaksun heidän tililleen. Meillä on kuitti, jossa lukee juhlapäivä ja paikka mutta ei mitään muuta. Sopimukseen kuuluu mm. että pääsemme koristelemaan päivää ennen ja se, että saamme juhlia niin pitään yöhön kuin haluamme. Lisäksi siihen kuuluu sunnuntaina siivous heidän puolestaan. Nyt siis aloin stressaamaan, olisiko tuo kaikki pitänyt kirjoittaa paperille? Jos jokin meneekin pieleen niin eihän meillä ole mitään mistä osoittaa, että näin on sovittu.. Juhlapaikan vuokraajat olivat juuri muuttaneet talonmiehiksi kyseiseen paikkaan, vanha ja herttainen pariskunta.. Onko tyhmää soittaa näin puoli vuotta jälkikäteen, että hei, kirjoitetaanko sopimus?
 2. Oltiin Thaimaassa ja siellä tehtiin ensimmäiset ostokset häihin. Ostettiin sormukset molemmille ja minulle lisäksi hääpuku ja koriste hiuksiin
 3. Naimisiin mennessä täytän 24, mies 22. Seurustelua silloin takana 1,5 vuotta. Ollaan asuttu yhdessä melkein koko tuo aika. Itse valmistuin tänä keväänä ammattiin ja mies valmistuu juuri ennen häitä. Häitä suunnitellessa minä olen työelämässä ja mies opiskelee sekä käy töissä. Ehkäisy saa jäädä heti hääyönä :)Mies hakee jatko-opiskelemaan ja jos tärppää niin meille tulee muutto pariksi vuodeksi toiselle paikkakunnalle. Paluu kuitenkin takaisin Pk-seudulle heti kun mies saa unelma-ammattinsa.
 4. Jos lukisit pari viestii ylöspäin niin löytäisit vastauksen... Tosin nyt hinta noussut 50 euroa muutamassa kuukaudessa.
 5. Teille jotka ovat varanneet/viettäneet juhlaa Midgårdissa: Minkalaisen sopimuksen teitte paikan kanssa? Me käytiin perjantaina varaamassa se, ja ainoa "sopimus" meillä on maksukuitti. Onko ihan yleinen käytäntö? Se on siis pelkkä tilisiirtopaperi tms. missä lukee hinta, päivä ja paikka.
 6. hanzi83, Milloin teillä on häät? Me varattiin just perjantaina Midgård, joka täyttää kaikki kriteerisi.
 7. Jee, meillä kävi sittenkin parempi tuuri. Laitoimme kirkolle palautteen asiasta, että olimme hieman pettyneitä saatuamme vasta 30. toiveen ja halusimme tietää vähän, miten toi arvontakone valintansa tekee. No kannatti soittaa. En tiedä mitä säätöä siellä on ollut, mutta sieltä löytyi peräti 3 vapaata päivää, jotka oli ollu meidän toivelistalla Eli epäilen nyt, että siinä arvonnassa ei kaikki menny niiinkuin piti, joku häiriö tms. Mutta loppu hyvin, kaikki hyvin, saatiin kiva vihkipäivä Mutta jos joku jäi ilman aikaa tai haluaisi vaihtaa aikaansa, suosittelen soittamaan seurakuntasihteerille. Ainakin siis eilen illalla oli vielä aikoja vapaana joillekkin lauantaipäiville. Tosin tuntuu, että aika monella täällä on päivä päätetty ja kirkko etsitään sen mukaan. Meillä se meni niin päin, että haluttiin ehdottomasti Tuomiokirkko ja päivällä ei ollut niin suurta merkitystä. (Kunhan kuitenkin kesä-heinäkuussa)
 8. Kiitos vastauksesta LaSit! Oletteko muuten ollu miten kauan kihloissa ennen tätä hääpäivän varausta? Meillä siinä mielessä vähän erikoinen tilanne, ettei edes olla kihloissa vielä Häistä ollaan jo puhuttu kauan ja haluttiin tuomiokirkko ja kun oli vaan se 1 viikko jonka aikana piti tehdä varaus ja se tuli niin äkkiä niin pakko oli varaa. Sormuksia ollaan kyllä katseltu, mutta en ole vielä osannut valita sitä oikeaa Nyt on sitten miehellä aika rajoitettu aika milloin kosia, joten ei sinäänsä tule mulle yllärinä.. Mutta toisaalta, saatiinpa ainakin hieno kirkko