Carlina

Aktiivijäsen
 • Content count

  14
 • Joined

 • Last visited

About Carlina

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Paikkakunta
  Tampere
 1. Vieläkö noita amor-merkkejä saa Helsingin pääpostista ostaa? Ajattelin, jos kaasoseni ehtisi niitä sieltä hakemaan
 2. binni: osasta pöytiä saattaa kyllä nähdä tanssilattialle mutta suurimmasta osasta ei kyllä näe Häävalssia pitää siis kyllä varta vasten tulla seuraamaan. Lattia on kiveä, jonkinlaista laattaa. Hankala kieltämättä kyllä piikkikoroille. Kannattaa kuitenkin mennä katsomaan, on auki viikolla, kun toimii lounasravintolana.
 3. Tämä onkin paikan ainoa miinuspuoli, eli tanssit on tanssittava aulan tilassa, mutta tämä ei ole tuottanut mitään ongelmia niissä häissä, joissa olen ollut.
 4. Ravintola Kaupinpuistossa = UKK Instituutti vietetään meidän häät ja mielestäni se sopii tuohon kuvaukseesi
 5. Täältä http://www.tampereenseurakunnat.fi/ftp/fin/kirkot.html löytyy ainakin kuvia ja infoa kaikista kirkoista Itse olen vieraillut Messukylän molemmissa, Aleksanterin, Kalevan ja Tuomiokirkossa. Ehdoton lemppari on tuo Messukylän uusi kirkko, vanha tulee hyvänä kakkosena. Tuomiokirkossa on aivan ihanat ne maalaukset.
 6. -Heidi-: Meillä on kanssa juhlapaikkana UKK-Instituutti, joskin pari viikkoa teidän jälkeen 30.7.
 7. Mielikki: Ari Rantavaara oli mun rippipappi. Ihan mukava, ei jäänyt mitään hyvää eikä huonoa muistoa hänestä. Aikas sellainen rauhallinen ja asiallinen.
 8. Meillä juhlapaikan (ravintola Kaupinpuisto, Tampere) vuokra on 350 € siivouksineen. Mielestäni edullinen
 9. Tampereen seudulla häät heinäkuussa 2005
 10. Itse maksoin serkkuni polttareista tuon 10-20 € ja oli ihan hyvä summa. Polttareissa suunnistettiin ja syötiin morsiamen kaverin luona ja loppuillasta baariin. Rahalla sai siis ruuat ja juomat kaikille ja morsiamelle vielä lisäksi hieroja. Minua pyydettiin viime kesänä polttareihin, joihin olisi pitänyt laittaa jokaisen 50 € Pidän tuota summaa aika kovana, kyseessä kun ei ollut minulle kuin tuttava.