Jump to content
Naimisiin.info

mawjutti

Jäsen
  • Viestit

    3
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä mawjutti

  • Syntymäpäivä 04/14/1988

Profile Information

  • Gender
    Female

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

374 profiilin katselua

mawjutti's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. mawjutti

    Teemana mustavalkoinen

    Meidänkin teemavärinä on nyt sitten musta ja valkoinen! Ei päästy yhteisymmärrykseen kolmannesta väristä, mutta kyllähän jo näistä kahdesta saa kauniit juhlat! Nyt tässä mietinkin että mitä kaikkea mustaa ja valkoista voisi laittaa seinille ja kattoon? Pöytäkoristeita on jo paljon mietitty. Ja puku on tietysti mustavalkoinen!
  2. mawjutti

    Teemana kissat

    Oijoi kuulostaa kyllä ihanalta! Meillä vielä ihan alussa tämä suunnittelu, onhan sekin tietysti jo plussaa, että herraseni tykästyi myös teemaan, on ainakin nyt hyvä pohja, mistä lähteä suunnittelemaan! Sekin on päätetty, että juhlista ei tule mitään perinteisiä häitä, kun kumpikaan ei hirveästi leikeistä perusta ja juhlaväki muutenkin melko nuorta. Siksi kutsummekin juhliamme "rakkausjuhlaksi" mieluummin kuin häiksi. Tarkoituksena olisi pitää hauskaa hyvällä porukalla. Ja me olemme kissaihmisiä korvia myöten, joten teema on ihan omiamme! Nyt vaan pitäisi ajatusnystyrät laittaa juoksemaan että saisi hienoja ideoita ja oivalluksia
  3. mawjutti

    Teemana kissat

    Ihana teema, ei voi muuta sanoa! Hei tyttönen, teillähän on kohta häät?! miten on kissateema onnistunut? Olisi kiva kuulla Meidänkin hääteemana on nyt sitten ihanat karvapallot, sopivat hyvin meidän värimaailmaankin, kun ovat musta ja valkoinen. Suunnittelu on kyllä ihanaa hommaa!
×
×
  • Create New...