Branilla

Rouva
 • Content count

  2114
 • Joined

 • Last visited

About Branilla

 • Rank
  Konkari

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

2791 profile views
 1. ^ Meille tuli lasku häiden jälkeen (taisi olla ihan viikon sisällä).
 2. ^^ Me ei snorklailtu kovin kaukana rannasta, joten riuttoja emme nähneet. Jos olisi halunnut, olisi voinut retkiä ostaa, jolloin olisi venekuljetuksella päässyt pidemmälle snorklailemaan. Tipattin 1-5$/kerta, riippuen tilanteesta. ^ Muutamana päivänä satoi, mutta se kesti vain n. 10 minuuttia, joten se ei häirinnyt ollenkaan. Yhtenä päivänä oli kunnon myräkkä, joka kesti useamman tunnin, silloin satoi kaatamalla ja tuuli kovasti. Kyllä se 30 astetta mulle riitti, sekin oli musta jo liikaa Pysyteltiin villassa aina keskipäivän auringon aikaan, kun en kestänyt silloin olla ulkona (ellemme uineet).
 3. Viime lauantaina kotiuduttiin viikon reissulta, ja nyt jo tekee mieli lähteä uudestaan
 4. ^^ Meinaakohan Sofia ottaa vihkiä, millainenkohan tuollaisen sormuksen kanssa sopii? Vai siirtääköhän kenties kihlan oikeaan käteen...
 5. ^ Minäkin uskon että vihkiminen ulkona talvella onnistuu, kunhan tosiaan laittaa tiedon kutsuun, että vihkiminen on ulkona. Pitää vain huomioida, että huonokuntoisemmat voivat tarvita tuoleja, jos eivät jaksa seisoa vihkimisen ajan. Jos taas haluaa kaikille tuolit ja on lunta maassa, pitää miettiä tarvitseeko vihkialuetta aurata tms. Vihkimiseenhän voi halutessaan hankkia vaikka Ikeasta vieraille huopia, joihin saavat vielä lisäksi kääriytyä jos tuntevat tarvetta (tämä varmaan toimisi etenkin jos kaikki istuvat, niin naiset saisivat peittää jalkansa huovalla, kun usealla on kuitenkin varmaan hame/mekko ja sukkahousut).
 6. ^ Meillä oli just noin, että oli kaksi eri tilaa, toisessa oli vihkiminen (1. kerros) ja toisessa juhla (4. kerros). Poistumismusiikin jälkeen me menimme hissillä juhlatilaan vieraiden kuunnellessa kappaleen loppuun ja otimme siellä vieraat vastaan, näin vieraiden ei tarvinnut odotella hääparin saapumista vaan me olimme jo valmiina paikalla. Mä halusin nimenomaan vihkimiselle eri tilan, jotta vihkiminen ja juhla saatiin selkeästi erotettua toisistaan. Halusin myös sen "alttarille" kävelyn ja sieltä poistumisen kuten "normaalisti". Halusin myös eri tilat, koska halusin koristella ne eri tavalla
 7. ^ Saa nähdä millaista henkilökunta on, ainakin arvostelujen perusteella asiakaspalvelu on ensiluokkaista. Täytyy tosiaan sitten tipata vähän paremmin niitä "suosikkeja".
 8. ^Meillä siivotaan huone kaksi kertaa päivässä, olin ajatellut jättää 1-2 $ per kerta. En sitten tiedä miten allasbaarissa onnistuu tippaaminen, kun vähän hankala kuljettaa rahaa mukana uimapuvussa
 9. ^^ All-Inclusive Benefits: Daily breakfast, lunch and dinner at Oceans Restaurant (all day dining venue)-Dine around Deluxe option-Afternoon tea service-All day soft drinks and mineral water-Open bar service including house pouring brands wine (white, red and sparkling), beer , alcoholic beverages and cocktails of the day between 11 a.m. and midnight. ^ Kiitos avusta! Oli tosiaan vähän enemmän, kuin olin ajatellut. Täytyykin sitten vaihtaa hieman enemmän rahaa.
 10. Mulla ei ole mitään käsitystä, paljonko maksaa yksi yö. Netistä varmaan löytää hintoja. Me pyydettiin eri matkanjärjestäjiltä budjettiin sopivia hotelleita ja valittiin sitten niistä. CRF näytti sisustuksen puolesta kivoimmalta, sinne on lyhyt matka Malesta ja sieltä on hyvät kasvisruoat netistä luetun perusteella (olemme molemmat kasvissyöjiä). Ollaan Deluxe Beach Villassa, eli puutarhassa on poreamme. Water villa olisi maksanut 1000 e enemmän, Deluxe Water Villan (poreamme terassilla) hinnasta en tiedä.
 11. Matka on Mr. Travelin kautta. Hinta oli yhteensä vähän yli 5000 € (olisi ollut hieman alle, ellei oltaisi haluttu myöhäistä huoneenluovutusta), all inclusive.
 12. Mekin päästään vihdoin häämatkalle, ollaan ensi kuussa lähdössä Malediiveille Hotellina on Centara Ras Fushi, ja ollaan 7 yötä. Nolo tunnustus: mä olen aikuisena matkustellut niin vähän, että en ole koskaan antanut tippiä. Keille kaikille sitä pitäisi antaa ja kuinka paljon?
 13. Meillä oli viime lauantaina ihana vihkiminen, jonka siis toimitti yksi Vantaan maistraatin henkikirjoittajista. Suosittelen lämpimästi kyselemään Vantaalta, mikäli vihkijää kaipaa juhlapaikalle.
 14. ^ Improvisionissa kävin omani ottamassa perjantaina, tykkään. Hintakaan ei ollut paha.
 15. Me ohjeistettiin vihkimisen valokuvauksesta ihan vaan näin: "Toivomme, että vieraat pysyisivät istumassa vihkimisen aikana, jotta ammattikuvaaja saisi mahdollisimman hyvin kuvattua seremonian. Jos vihkimisestä haluaa valokuvia, niitä voi tiedustella hääparilta."