Branilla

Rouva
 • Content count

  1679
 • Joined

 • Last visited

About Branilla

 • Rank
  Konkari

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

2443 profile views
 1. Mulle oli tullut viestejä, kiitos laittajalle!
 2. ^ Nyt löysin yhden viestini, viestimääräni oli 1201. Muistin sitten vähän väärin, epäilin itse sen olevan n. 1800 //muoks. Tajusin nyt, että se 8 pyöri päässä, koska mulla taisi olla viestejä noin 1280. Saisinko siis 1280 viestiä, niin oltaisiin aika lähellä oikeaa lukua? Kiitos.
 3. Ainakin: kuvia omasta kihlasormuksesta, sormuksen teettäminen Tampereella ja palvelu kultasepänliikkeissä. Viestit on siis vuosia sitten kirjoitettuja, mutta eihän sillä ole väliä.
 4. Mä en saa tätä toimimaan. Aukeaa kyllä, mutta en pääse yhtään ketjua lukemaan, ilmoittaa vaan erroria.
 5. ^ Ei mulla näy siinä palloa tai tähteä.
 6. Mulla ei näy "Manage followed content"- kohdassa ketjuista kuin otsikot. Ennen otsikkoa klikkaamalla päätyi siihen mihin oli ketjun lukemisessa jäänyt, nyt siitä menee aina ketjun ensimmäiselle sivulle. Samoin ennen otsikoiden nimien alla näkyi sivunumerot, nyt ei, joten sitäkään kautta ei voi suoraan navigoida ketjun loppuun.
 7. ^ Meille tuli lasku häiden jälkeen (taisi olla ihan viikon sisällä).
 8. ^^ Me ei snorklailtu kovin kaukana rannasta, joten riuttoja emme nähneet. Jos olisi halunnut, olisi voinut retkiä ostaa, jolloin olisi venekuljetuksella päässyt pidemmälle snorklailemaan. Tipattin 1-5$/kerta, riippuen tilanteesta. ^ Muutamana päivänä satoi, mutta se kesti vain n. 10 minuuttia, joten se ei häirinnyt ollenkaan. Yhtenä päivänä oli kunnon myräkkä, joka kesti useamman tunnin, silloin satoi kaatamalla ja tuuli kovasti. Kyllä se 30 astetta mulle riitti, sekin oli musta jo liikaa Pysyteltiin villassa aina keskipäivän auringon aikaan, kun en kestänyt silloin olla ulkona (ellemme uineet).
 9. Viime lauantaina kotiuduttiin viikon reissulta, ja nyt jo tekee mieli lähteä uudestaan
 10. ^^ Meinaakohan Sofia ottaa vihkiä, millainenkohan tuollaisen sormuksen kanssa sopii? Vai siirtääköhän kenties kihlan oikeaan käteen...
 11. ^ Minäkin uskon että vihkiminen ulkona talvella onnistuu, kunhan tosiaan laittaa tiedon kutsuun, että vihkiminen on ulkona. Pitää vain huomioida, että huonokuntoisemmat voivat tarvita tuoleja, jos eivät jaksa seisoa vihkimisen ajan. Jos taas haluaa kaikille tuolit ja on lunta maassa, pitää miettiä tarvitseeko vihkialuetta aurata tms. Vihkimiseenhän voi halutessaan hankkia vaikka Ikeasta vieraille huopia, joihin saavat vielä lisäksi kääriytyä jos tuntevat tarvetta (tämä varmaan toimisi etenkin jos kaikki istuvat, niin naiset saisivat peittää jalkansa huovalla, kun usealla on kuitenkin varmaan hame/mekko ja sukkahousut).
 12. ^ Meillä oli just noin, että oli kaksi eri tilaa, toisessa oli vihkiminen (1. kerros) ja toisessa juhla (4. kerros). Poistumismusiikin jälkeen me menimme hissillä juhlatilaan vieraiden kuunnellessa kappaleen loppuun ja otimme siellä vieraat vastaan, näin vieraiden ei tarvinnut odotella hääparin saapumista vaan me olimme jo valmiina paikalla. Mä halusin nimenomaan vihkimiselle eri tilan, jotta vihkiminen ja juhla saatiin selkeästi erotettua toisistaan. Halusin myös sen "alttarille" kävelyn ja sieltä poistumisen kuten "normaalisti". Halusin myös eri tilat, koska halusin koristella ne eri tavalla
 13. ^ Saa nähdä millaista henkilökunta on, ainakin arvostelujen perusteella asiakaspalvelu on ensiluokkaista. Täytyy tosiaan sitten tipata vähän paremmin niitä "suosikkeja".
 14. ^Meillä siivotaan huone kaksi kertaa päivässä, olin ajatellut jättää 1-2 $ per kerta. En sitten tiedä miten allasbaarissa onnistuu tippaaminen, kun vähän hankala kuljettaa rahaa mukana uimapuvussa