Cocoa

Morsian
 • Content count

  10
 • Joined

 • Last visited

About Cocoa

 • Rank
  Untuvikko

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Moikka! Me ollaan viettämässä häitä Varjolan tilalla ensi kesänä, ja ollaan mietitty, ettei meitä ainakaan haittaa tuo juttu. Varjolan tilalla sanoivat etteivät ota mitään muita juhlatilaisuuksia yms. isoja tilaisuuksia samalle päivälle, ja tuskin muutenkaan on paljoa porukkaa, koska 1) viikonloppuisin ei kokouslounastajia 2) monet käyvät siellä syömässä lounasta, ja hääjuhliahan vietetään yleensä vasta iltapäivästä eteenpäin En siis ole tietenkään varmatästä asiasta. Jos siis joku osaa kokemuksella kertoa miten asia on, voi kumota veikkaukseni täysin Omaa pohdintaa oli tämä
 2. Voi kun mukavaa! Onko teillä sujunut Varjolan tilan kanssa suunnittelut hyvin? Mikä on ollut erityisen mukavaa, entä onko ollut jotain negatiivista? Itsekin olen asunut Laukaassa 11 vuotta, Jyväskylässä viimeset noin 9 vuotta. Täytän kesällä 20v. Me ollaan käyty Varjolan tilalla kattomassa tiloja, ja toisen kerran juttelemassa vähän enemmän kaikista mahdollisuuksista. Viime viikolla vahvistettiin varaus ja kirkko, ja nyt voi alkaa rauhassa suunnittelemaan tarkemmin. Mies on armeijassa syyskuun loppuun asti, eli siihen asti täytyy enemmän ite suunnitella ja miettiä, onneks on kuitenkin reilusti aikaa vielä syksyn jälkeenkin Ollaan alustavaa vieraslistaa suunniteltu, noin 100 vierasta kutsutaan tähän tietoon. Varjolaan mahtuu siis hyvin ja jää tilaa bändillekin, tanssihäät nimittäin ehdottomasti halutaan.
 3. Viime viikolla varattiin juhlapaikka, häät siis kesäkuussa 2012.
 4. Kivat suunnitelmat teillä, pitääkin tarkemmin tutustua hääpäiväkirjaasi! Laukaan kirkko tosiaan on nätti, se jotenkin tuli heti ekana mieleen kun kirkkoa mietittiin ja siihen sit päädyttiinkin
 5. Meillä alkoi seurustelu 12/2008 Kihloihin mentiin 6/2010 Häät tulossa 6/2012 Itse valmistun ensi keväänä, eli on jo ammatti kun mennään naimisiin, miehellä alkaa opiskelu sitten vasta, kun intistä pääsee tänä syksynä.
 6. Missä teillä vietetään häitä? Meillä Laukaan kirkko ja Varjolan tila. Vaikka Jyväskylässä asutaankin niin Laukaassa juhlat vietetään.
 7. Täällä yksi uusi morsian! Meillä häät 16.6.2012
 8. 18-vuotiaita molemmat oltiin.
 9. Me ollaan varattu Varjolan tila kesällä 2012 vietettävien häidemme juhlapaikaksi. Ollaan käyty siellä pari kertaa jo katselemassa tiloja ja juttelemassa kaikkea järjestelyihin liittyvää. Saamme toteuttaa todella itseämme ja suunnitella häistä ihan sellaiset kuin itse haluamme. Siellä joustetaan aika paljon.