Eskimotyttö

Rouva
 • Content count

  2108
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Eskimotyttö

 1. Meillä oli vastaavanlainen tilanne kun yksi bestmaneista halusi pitää miehen polttarit hääviikolla. Juurikin samasta syystä. Todettiin silloin vaan, että ei tule onnistumaan. Piste. Eikä se todellakaan olisi onnistunutkaan. Hääviikko oli tosi kiireinen eikä kumpikaan meistä olisi kerennyt mihinkään siitä järjestelyiden keskeltä.
 2. Me vietettiin häitä Wanhalla Kerholla, vaikka ensin vannoin, ettei meille tule ravintolhäitä. Suosittelen kyllälämpimästi paikkaa. Ihan mahtava palvelu.
 3. Kiitoksia! Huomenna astellaan sateessa vihille, mutta sydämessä paistaa silti aurinko.
 4. No nyt alkaa jo vähän jännittää. Koekampaus oli eilen ja tosi kiva tuli. Vielä ei ihan hirveä kiire ole, mutta ensi viikko on ihan täyteen buukattu.
 5. Täällä alkaa jo jännitys ehkä nostaa päätä. Kolme viikkoa enää. Maanantaina on koemeikki ja reilun viikon päästä siitä koekampaus. Iiks!
 6. Periaatteessa mäkin uskaltaisin ja mies meillä valitsi matkakohteen, mutta koska mies tietää miten tarkka olen hotellien siisteysvaatimusten suhteen niin siihen sain sanoa painavan sanani.
 7. Mä olisin alunperin halunnut, että meille tulee joku ihan muu sukunimi (jommankumman suvusta), mutta mies ei halunnut vaihtaa, joten päädyin sitten miehen nimeen. Haluan, että perheessä kaikilla on sama sukunimi ja siksi tämä päätös.
 8. ^ Voi himpula, että kuulostaa hyvälle!
 9. Niin ja tuleehan meille iltapalakin: Lämmintä suolaista piirakkaa ja vihersalaattia.
 10. Apua! Ei pitäis lukea näitä menuja täältä, kun on muutenkin nälkä. Meille tulee: * Mustaherukanlehtikuohu * Kylmäsavuporoleipäset * Graavilohileipäset * Savulohiperunasalaatti * Hedelmäinen vihersalaatti * Kukkoa viinissä * Valkosipulikermaperunat * Paahdetut kasvikset * Lihapullia (lapsille) * Coctailpiirakat ja munavoi * Vesi/maito * Mansikkakermakakku * Kahvi/tee/mehu Tämän hinta on 35€/hlö. Tämän päälle vielä maksetaan ruualle yhdestä kahteen kaatoa viiniä ja kahville valkosuklaa-mangojuustokakku ja kahvin seuraksi avec. Pitopalvelu tulee juhlapaikan puolesta.
 11. Meillä karaoke alkaa varmaan joskus puoli yhdentoista aikaan ja oon ajatellut, että laulubiisien välillä soitettaisiin aina vähintään yksi tanssibiisi niin pääsee halukkaat joraamaankin.
 12. Meille tulee virsi 819 "Rakkauden syttyminen". Siinä oli niin ihanat sanat. Tosin sävel on multa edelleen hieman hukassa.
 13. Meillä kaasot kysyi halutaanko me, että joku ryöstetään ja me annettiin heille vapaat kädet. Meille se on ihan sama. En yhtään harmittele, jos meillä ei ryöstöjä tapahdu, mutta en häpeäänkään kuole, jos joudun jotain tekemään. Kyllä minusta kuitenkin hääparilla, joka juhlaan on kivasti satsannut isot summat rahaa, on oikeus päättää mitä häissä tapahtuu. Ei olisi ainakaan mulla tullut kaasona mieleenkään alkaa puuhata jotain ryöstöjä hääparin selän takana.
 14. Meille tulee tuo ensimmäinen, koska minä ajattelen niin, ettei kuolema päätä avioliittoa ja rakkautta vaan se kestää yli senkin. Lisäksi muakin jotenkin ahdisti kuolemasta puhuminen hääpäivänä.
 15. Näin juuri. Sama marssikin. Meillä tosin kukkaistytöt tulee yhden kaason kanssa, koska ovat niin pieniä. Mutta muuten loput kaksi kaasoa tulevat sitten perässä bestmanien kanssa. Ja sit lopuksi mä ja iskä.
 16. Meillä on päivän ensimmäinen vihkiaika eli 14.00. Olin siihen tosi tyytyväinen. Päivä kun menee muutenkin niin nopeaan ohi.
 17. Meillä on kuulutukset 22. päivä tätä kuuta ja todellakin olen menossa kuuntelemaan. Ja aiotaan kuuliaiskahvitkin juoda.
 18. Meillä Oulun läänissä koko päivän kuvaus sisältäen potretit ja yhden kehitetyn taulukuvan on 500€. Toki kalliimpia kuvaajiakin löytyy, mutta tämä kuvaaja on vakuuttanut minut osaamisellaan, joten toki mielellään maksetaan hieman vähemmän.
 19. Kyllä mäkin lähtisin tuota silkkikukilla toteuttamaan. Itsellä on ainakin sellainen kokemus, varsinkin ruusuista, että ne nuupahtaa hyvin nopeasti ilman vettä.
 20. Mulla on koemeikki maanantaina. Jos se menee hyvin, niin ehdottomasti mieluummin annan ammattilaisen meikata, koska itsella meikkaustaito on niin lapsen kengissä. Mutta jos se on huono, niin sitten varmaan on pakko tehdä se itse, sillä häihin on enää muutama viikko. Katsotaan siis.
 21. Tämä on mun vihki: Maksoi alennusten jälkeen n. 249€.
 22. Kymmenen kuukautta ennen häitä ostin, kun alennuksesta sain. Se huono puoli aikaisin ostamisessa on, että helposti sitä pukua alkaa ylimiettimään ja arpomaan. Välillä tuntuu, että olisiko sittenkin joku muu ollut kiva, mutta enpä ole kivempäänkään törmännyt, joten...
 23. Meille tulee joko kuvat joissa pidämme numeroita käsissä tai sitten numero tulee ihan yksinkertaisesti pöytälehtisen kahteen.
 24. Mä oon ajatellut, että meille tulee vaan lyhyesti ja ytmekkäästi, että: He eivät enää ole kaksi, he ovat yksi. Ja minkä Jumala on yhdistänyt, sitä älköön ihminen erottako. (Matt. 19:6) Ajateltiin ottaa kuvia, joissa kiitoskyltti kädessä.
 25. Meillä kutsut lähti toukokuun lopussa ja viimeinen ilmoittautumispäivä oli heinäkuun alussa. Ilmoittautumisia tuli tasaiseen tahtiin koko tuon ajan, vain pari jätti viimeiseen päivään ja yksi jätti ilmoittautumatta. Tuota yhtä ei-ilmoittautunutta lukuunottamatta kaikki kutsutut tulevat.