Philomena

Jäsen
 • Content count

  8
 • Joined

 • Last visited

About Philomena

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Minulle tulee pyöreään pajupohjaan 2 viininpunaista gerberaa, viininpunaista revonhäntää ja vihreäksi karhunheinää.Varsi tulee kukkien omasta varresta, joka päällystetään viininpunaisella satiininauhalla.Kimpulle hintaa 30 eeroa.
 2. Chopper: Peuhuhan on ihan mukava paikka.Ihan idyllinen maalaistyylinen pihapiiri ja meren ranta .Tilaa on sisällä pilvin pimein.Peuhunhan omistaa Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri (ainakin vielä kesäkuussa), mutta se on ollut myynnissä, joten paikkaa ei ole vuokrattu paljoa etukäteen.Vuokrahintahan on todella halpa talon työntekijöille.Peuhusta voi kysellä OYS:n neuvonnasta.Kaverin häitä tanssittiin siellä ja kovasti tykkäsivät.
 3. Tehdään perintöjä koskeva, koska molemmilla lapset edellisestä liitosta .Yhteisymmärryksessä tehdään ilman eroaikeita!Valitettavasti koskaan ei voi sanoa ei koskaan.
 4. Hietalinnan kotisivut www.ytya.net Sisätilat ovat kovin pienet, joten ne tuskin sopivat talvihäitten pitoon, jos tanssia aikoo. Kannattaa käydä paikan päällä katsomassa. Arttelisali ja upseerikerho ovat myös varteenotettavia paikkoja. Niistä saa lisätietoa www.merikoski.fi, ystävällistä palvelua ja puitteet ovat ihan mukavat.
 5. Thaimaaseen 15 vrk kolme eri paikkaa Phi-Phi, Krabi ja Phuket. Matkasta muokattiin toiveittemme mukainen. 1495 euroa/hlö sisältäen matkat(+liittymälennot pohjoosesta), engl.kielisen oppaan Thaimaassa ja saarten väliset laivamatkat.Hotellit ***. Molemmat olemme halunneet käydä Thaimaassa ja halvat hinnat ja maisemat houkuttelevat, lintuinfluenssa ei niinkään
 6. Meillä häät elokuussa ja varasin ulkopaikan, kunnes yöllä heräsin ajatukseen kuraisesta pihasta ja kalseasta ilmasta. Ystäväni suosituksesta varasin Medipolis centeristä kabinetin (140 henkilölle). Tilavuokra edullinen ja menu hyvä ja edullinen.Pitopalvelu tykötarpeineen tulee Amicasta. Ainoastaan somistus jää meidän kontolle. Käytiin tsekkaan paikka joka vaikutti modernilta ja viihtyisältä. Ja nyt puvunhelmat pysyvät kurattomana...
 7. Samma här. Halusin, että vieraitten kanssa ehtii seurustellakin ja ennen kaikkea, että tuntee vieraat. Joten raaka pudotuspeli ja vain lähimmät sukulaiset ja ystävät kehiin. Eli vieraita alle 50. 8)
 8. Tsau! Onko kellään kokemusta hääjuhlista Villa Salmenrannasta? Paikka vaikutti ihan kivalle näin talviaikaankin, mutta missä tanssitaan, jos kesähäissä sataa kaatamalla ??? Pessimistikö