Intiaanityttö

Aktiivijäsen
 • Content count

  17
 • Joined

 • Last visited

About Intiaanityttö

 • Rank
  Untuvikko

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Nuniin, hiukan on kiirusta pukannut, mutta tässä linkki kuviimme, jotka Janne laittoi blogiinsa. Mukana on kuva kirkon lasimaalauksen edessä ja muutama kuva öiseltä Keskustorilta. :-) http://jannemiettinen.fi/wedding-blog/blogi/juhlapaikkana-automuseo-sirkku-ville/
 2. Janne Miettinen kuvasi maaliskuiset häämme ja voimme vain ja ainoastaan suositella häntä. Syyt ovat seuraavat: 1.) Yhteydenpito oli hyvää, viestintä nopeaa, rentoa, asiallista, luotettavaa. Ja sisälsi runsaasti hymiöitä. :-) 2.) Itse juhlapäivänä Janne M oli miellyttävä, asiallinen ja edustavakin kuvaaja. Hänen kanssaan juttu kulki sujuvasti ja rentoutuneesti. 3.) Hänelle poseeraaminen oli helppoa ja hauskaa, vaikka emme kumpikaan ole tottuneita kuvattavia ja olimme varmaan aika rasittaviakin aseteltavia. 4.) Vaikka hän johtikin potrettitilanteet turvallisesti ja varmoin ottein, hän otti silti huomioon meidän toiveemme (tulla kuvatuiksi Tampereen Tuomiokirkon Haavoittuneen enkelin ja lasimaalausikkunoiden edessä juuri vihkitoimituksen alla!!!) ja toteutti ne yli kaikkien odotusten. 5.) Hän huomasi meidän olevan illalla jo valmiita kokeilemaan erilaisia juttuja ja johti ikimuistoisen kuvaussesion iltaöisellä, sateisella, Tampereen Keskustorilla. Oli hieno kokemus seurata häntä ja heittäytyä poseeraamaan. Siihen sateeseen hän vain pisti salamansa yms. pystyyn! Mielestäni kuvat ovat henkeäsalpaavia... 6.) Hän lähti joustavasti mukaan kuvaamaan kun laskin kimpustani kukan isäni haudalle ja illalla huoltoasemalle postittamaan vihkitodistusta (joo, olemme hassuja). Hän on siis TODELLA joustava ja lähtee mukaan ideoihin. 7.) Hänellä on erikoinen kyky nähdä hääpäivä samalla tavalla kuin hääparikin sen näkee. Tuloksenahan syntyy ns. "photojournal" eli valokuva-päiväkirja millainen hääpäivä oli. Se voi mennä pieleenkin, mutta Janne M sai sen nappiin, nappiin, nappiin! 8.) Kuvat ovat upeita, ihania, mahtavia, fantastisia! Mekin näytämme hyvältä! :-D 9.) Kuvien tekninen laatu on mahtava. Niistä saa heittämällä venytettyä A3-kokoisia ilman että taso laskee ollenkaan; päinvastoin, koon kasvaessa tulee esiin vain lisää ja lisää yksityiskohtia! 10.) Saimme pitää kaikki koevedokset ja Janne M antoi meille kuvagallerian ulkopuolelta myös kaikki onnittelujonokuvat - ja ne kaikki ovat huippulaatuisia, isoja, tiedostoja. Mitäpä muuta enää sanoa. Kiitokset Janne Miettinen! :-) PS. Saako tänne laittaa kuvia näytille? Voisin laittaa muutaman näytteen lasimaalausten edessä ja Keskustorilla otetuista kuvista?...
 3. Onko kokemusta kattauksesta, jossa pöydällä on vain jotain vihreää köynnöskasvia kynttilöiden (ja muun pöydällä olevan) seassa "luikertelemassa"? Tekevätkö kukkakaupat tällaista? Kuinka tällainen hinnoitellaan? Metreittäin? Paljonkohan maksaisi? Kestääkö joku köynnös muita paremmin päivän pirteänä ilman vettä?... Kiitos jos jollakulla on kokemusta ja haluaa jakaa sen!
 4. Apujaa... Paljonko mielestänne voi pienen ja edullisista kukista kootun (tulppaani, neilikka...) odottaa maksavan Tampereen seudulla? Meille tulee noin 30 pöytää ja haluaisin HIUKAN tietoja, millaisia hintoja voisi olla tarjolla... Eli siis tekisikö joku liike pienet koristeet vaikka 5 e kpl, vai tuoko etuliite "hää-" hintaan katergorisesti huiman lisän? Kaikki kommentit tervetulleita... Kiitos!
 5. Onko kenelläkään kokemusta Honkasen puutarhan palveluista? Lisäksi kysyisin: paljonko nimenomaan pöytäkoristeet maksavat? Millaisessa haarukassa mahdetaan liikkua?... Kiitos! :-)
 6. Hei kuka olet, teetkö tätä työksesi / harrastukseksesi? Saisiko kauttasi tietoa, kuinka järkätä ammattilaisen pitämä ilotulitus hääjuhlaan maaliskuussa 2012 Tampereen seudulle?... :-)
 7. Ai niin, jäi laskematta, että bändi tietty TREENAA kanssa, koska homman pitää sujua. Ja työaikaahan se on sekin.
 8. Olen tässä kanssa laskeskellut noita soittajien palkkoja: jos 5 hlöä saa 1200, on se 240 / hlö. Jos hintaan kuuluu miksaaja, on se enää 200 / hlö. Jos se sisältää matkakuluja, pienenee summa entisestään. Työtunteja menee auton pakkaamiseen, juhlapaikalla roudaamiseen, soundchekkaamiseen, odotteluun, esiintymiseen, roudaamiseen ja yöllä auton purkamiseen. Työtunteja tulee helposti ainakin kahdeksan ja niistä suurin osa on kellonaikaan, jolloin normaaleilla työpaikoilla saadaan ilta/yö/lauantai-lisiä. Tuntipalkka jää siis aika pieneksi. Ja jos veroja ei makseta, ei kerry mitkään etuudet eikä turvat. Vanhana sitten kansaneläkkeelle, vai? Bändibudjettia kannattaa siis pohtia muustakin käsin kuin omasta lompakostaan, vaikka se lähtökohta tietty onkin. EI, EN OLE MUUSIKKO vaan normaali omia häitään suunnitteleva "siviili". Tsemppiä kaikille musiikilla itsensä elättäville! Mulla on monia teidän kollegoita ystävinä. :-)
 9. Hei, Haluaisin ommella itselleni sellaisen pitsireunaisen espanjalaistyylisen hunnun, tunnetaan myös nimellä "mantilla-huntu". Onko sellaisen tekoon vinkkejä kenelläkään? Esim. mistä kannattaisi hankkia reunapitsiä? :-)
 10. Kiitos! Olet oikeassa, kirkko on muuten todella kaunis. Meillä ollaan hyvin alustavassa tutkailuvaiheessa, häät kuitenkin tod.näk ensi vuoden aikana. Kartoitan meidän näköisiä vaihtoehtoja muutamasta eri kaupungista, niin sitten kun lyödään tarkempi eteneminen lukkoon, jotain ajatuksia on jo valmiina.
 11. Zenyy ja Salsatar, kiitos vastauksista! Eli penkit siirtyy, tämä selvensi asian. Sitten kun olette onnellisesti aviossa, palaisitteko joskus kertomaan tänne kuinka häämarssi käytännössä sujui ja onko jotain, jota voisi häävieraille etukäteen tiedottaa esim. näkyvyyden kannalta parhaista paikoista? Suomalainen kun on toisinaan sellainen, että kun on kerran istumapaikan valinnut, ei ehkä kehtaa lähteä enää siirtymään vaikka silloin huomaisi, että pylväs peittää näkyvyyden alttarille tms. Missä te muuten juhlitte, saanko kysyä? Kuinka pitkän ajomatkan päässä? Kaikkea hyvää ja paljon iloa häiden valmisteluun!!
 12. Hei kaikki Hollolan vanhassa keskiaikaisessa kirkossa vihille menneet tai vihille aikovat tai vihkitilaisuudessa paikalla olleet! Kirkon keskikäytävän keskellä on rivi isoja pylväitä. KUINKA kummassa niiden kanssa tullaan häämarssi alttarille? Lämmin kiitos kaikista mahdollisista näkemyksistä jo etukäteen!
 13. Kiitokset sukkula ja Mr.Miettinen! Jos päädymme pitämään häät Helsingissä, Boathouse on näillä tiedoilla oma ykköstavoitteeni. Tarkastelemme vielä muutamia muita kaupunkivaihtehtoja myös... (parhaillaan ihmettelen kuinka ihmeessä Hollolan kirkon käytävällä voi kävellä :-D ) Apua siis oli kommenteista ja kuvista ja palaan asiaan jos/kun suunnitelmat etenevät. Kiitos, sukkula, tosi paljon kaikkea hyvää ja iloa myös teidän tärkeän päivän valmisteluun!
 14. Kiitos paljon! Kuten huomannette, en ole käynyt paikan päällä - vielä. Laitan vielä muutaman kysymyksen, joihin en itkemälläkään löytänyt vastausta mistään päin nettiä, vaikka kuinka tutkin sivuja ja googlasin. Nämä ovat itse asiassa ne kysymykset, jotka ratkaisevat onko Boathouse mielekäs vaihtoehto, koska 80% vieraistamme tulee useamman tunnin ajomatkan päästä Helsinkiin. 1. Onko yhteysaluksen lähtölaiturin lähettyvillä parkkitilaa; paljonko ja maksaako? (No, tämän saan toki selville yhdellä iltakävelylenkilläkin...) 2. Onko yhteysaluksen aikatalu sovittavissa/tilattavissa, vai menevätkö tasan ja vain aikatauluvuorot? 3. Montako henkeä yhteysalukselle mahtuu kyytiin kerralla? 4. Onko mielekästä ajatella vihkitilaisuutta ravintolan ulkopuolella kalliolla? Onkohan kukaan koskaan kokeillut? Kiitos jos joku jaksaa vielä vastailla näihin!
 15. Ja vielä: ottavatkohan vastaan, jos haluamme juhlia vallan ilman alkoholia? Vai onko sillä heille väliä, jos muuten saamme palamaan 7000 euroa?