han1

Jäsen
 • Content count

  3
 • Joined

 • Last visited

  Never

About han1

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Paikkakunta
  Helsinki
 1. Meillä suurinpiirtein näin.. Kaaso - järjesti minun polttarit - oli mukana valitsemassa pukua - oli mukana suunnittelemassa ja tekemässä kutsukortteja - korjausompeli morsiuspuvun helmaa - kirkossa jakaa hääohjelmalappusia ja pitää mun kimppua vihkitoimituksen aikana - juontaa hääjuhlan ja on järjestänyt jotain ohjelmaakin - on minun tukena hääpäivänä Bestman - järjesti sulhasen polttarit - ajaa meidät kirkolta juhlapaikalle - hoitaa sulhasen kanssa kukat hääpäivänä - ojentaa kirkossa sormuksen - pitää puheen hääjuhlassa - huolehtii ystävineen juomapöydästä hääjuhlassa Lisäksi molempien lähimmät ystävät, sukulaiset ja morsiustytöt hoitelevat kaikenlaista pientä ja suurempaakin. Ollaan yritetty ettei tulisi just kaasolle ihan liikaa hommia, mutta kyllä sitä vaan näkyy jo tulleen... No, kaasoni on ihana ja energinen tosiystävä ja aion kyllä muistaa häntä pienellä lahjalla hääpäivänä ja mukavalla illanvietolla häiden jälkeen.
 2. Mennessä Kuula ja tullessa ehkä Melartin. Voisin ottaa Kuulan molempiin suuntiin, niin liikuttavan kaunis ja ihana se on, mutta ei taida olla tapana, että sama häämarssi soisi menne tullen kirkossa...? No, on tuo Prinsessa Ruusunenkin hieno ja ehkä iloisempana sopii siihen tunnelmaan, kun ollaan lähdössä tanssimaan isoja pohjalaishäitä... Häävalssista ei mitään tietoa vielä.
 3. Mulle tulee pitkä, kapea kimppu valkoisista orkideoista, jotain tummanvihreää ympärille ja ehkä ihan vähän murattia alas valumaan "korsien" oheen. Sanoin, että on tärkeää, kun on yksinkertaisen tyylikäs, mutta silti näyttävä. Ja tosiaan pitkä, kapea malli, ei ainakaan mitään ruusupallokimppua.... Hintaa tulee kuulemma 50-80 euroa, koska orkideoiden hinta vaihtelee rajusti ja etenkin kesällä niiden saatavuus on heikompi (kuin esim. tähän vuodenaikaan). Vieheet maksaa 5-8 euroa. Niitä tehdään sulhaselle orkideasta ja muille neilikasta tmv. Heittokimppu ja morsiustyttöjen (2v. ja 5v.) kimput tehdään valkoisista gerberoista morsiuskimpun tyyliin. Maksoivat muistaakseni n. 10 euroa/kpl. Eli mitäköhän noista nyt yhteensä tulee? Jotain 100-134 euroa ilmeisesti, orkidean hintapörssivedätyksistä riippuen.