viola77

Rouva
 • Content count

  11
 • Joined

 • Last visited

About viola77

 • Rank
  Untuvikko

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Helsinki
 1. Minä aion laittaa Kalevalan Kielot hopeisena. Sain kaulakorun ja korvikset isältäni valmistujaislahjaksi muutama vuosi sitten ja rannekorua olen toivonut sulhaselta viimeistään ennakkohuomenlahjaksi. En ole käyttänyt näitä vielä ollenkaan, vaan olen säästellyt juuri tätä tarkoitusta varten.
 2. Meidän listalla on tällä hetkellä noin 130 nimeä, joista noin puolet on mun sukulaisia... Haluan kuitenkin pyytää kaikki serkut lapsineenkin paikalle, sillä heitä ei muuten meinaa nähdä nykyään. Lapsia/teini-ikäisiä onkin listalla melkosen monta. Jos molempien serkut lapsineen rajaisi ulkopuolelle, niin meidän häissä olisi vaan vanhoja mummoja ja pappoja plus kaverit
 3. Mulle olisi ihan sama, mutta mies jyrkästi ilmoitti, että haluaa nähdä puvun mun päällä vasta kirkossa. Kuulemma henkarilla voi nähdä, jos on tarve.
 4. Nostetaanpas tätä! Haussa meikkaaja ja kampaaja Koskista mielellään saman katon alta, mutta erillisetkin käy. Nuorekas ja laadukas paikka hakusessa. En ole sieltä päin kotoisin, joten ei ole mitään kokemusta alueen palveluista. Yksi vaihtoehto on tietysti mennä Tampereelle, mutta mielelläni käyttäisin Koskin palveluita.
 5. (Kun en pääse muokkaamaan edellistä viestiä, niin kirjoitanpa uuden ja jatkan yksinpuhelua.) Löysin FinnStamperilta kivoja aakkossettejä, mutta numerot samalla fontilla puuttuivat. Kyselin niiden perään ja sainkin heti vastauksen, että niitä ei ole, mutta laitetaan tuotantoon. Ovat yhteyksissä mahdollisesti jo ensi viikolla, kun setit on valmiit! Aika hienoa palvelua Tilailen kaikki sitten kerralla, niin saa samaa fonttia parissa koossa. Se näissä on kiva ulkomailta tilattuihin verrattuna, että saa myös ä:t ja ö:t. Nyt sitten tulee varmasti leimailtua kaikki joulukortit ja synttärikortitkin, kun olen tästä niin innostunut...
 6. Meillä päivä määräytyi kirkon ja juhlapaikan vapaiden aikojen perusteella. Mies halusi tietyn kirkon ja yhdessä tykättiin yhdestä juhlapaikasta, joten monen edestakaisen puhelun jälkeen löytyi vapaata molemmista samalle päivälle ensi kesälle. Ensin juhlapaikka olikin mennyt parin tunnin sisään suunnitellulle ajankohdalle ja kirkko varattiin jo siihen, sitten varattiin epähuomiossa lakkiaislauantai (moni sukulainen olisi jäänyt tulematta), kunnes lopulta onnistui löytää sopiva päivä. Molemmat haluttiin ehdottomasti kesähäät.
 7. Heinipupin leimailut näyttää tosi kivoilta! Itsekin olen ajatellut jotain saman tyylistä ja samaa värimaailmaa. Tilailin tänään kasan leimasimia, joten saa nähdä valikoituuko niistä mikään voittajaksi Tässä kuvia Etsyn kautta ostetuista pienistä leimasimista: (jälkimmäisiä en enää löytänyt kaupasta, joten on vain minikuvat mun tilauksesta ja isot kuvat liian isoja) Nyt sinne oli tullut myös toinen pitsileimasin, mikä itseasiassa olisi ollut nätimpi: No, eipä tuo haittaa - ehtiihän senkin tilaamaan, jos sikseen tulee. Testailen pikkuhiljaa eri vaihtoehtoja (häät tosiaan vasta ensi kesänä). Askartelen muutenkin paljon, joten varmasti kaikki tulevat käyttöön! Noiden lisäksi mulle on matkalla nämä: Art Nouveau Borders TandaStampista (linkkinä, kun kuva on niin iso) - tuosta kiinnostaa varsinkin tuo kieloboordi. Alpha Stampsista taasen löytyi tällainen kaunotar:
 8. Ensin ajattelin väkrätä karkkirasioita itse, mutta sitten mietin, että toisaalta "turhaan" niitä tulisi väsäiltyä, jos/kun moni vieras jättäisi kääreet juhlapaikalle karkin syötyään tai kotona heittäisi vain roskiin. Olenkin taipumassa joko ei karkkia ollenkaan tai sitten pienten metallisten rasioiden puoleen, mihin laittaisin puuterisen pastellisia ranskanpastilleja. Päälle liimaisin tarran, minkä koristelisin itse - tällä hetkellä visiona yhdenlainen tyylitelty kukkaleima (samaa käytän varmaan plaseerauskorteissa ja kutsussa) ja ehkä meidän nimikirjaimemme. Noita rasioita vieraat voisivat sitten myöhemmin halutessaan hyödyntää laittamalla sinne esim. purkkaa, nuppineuloja tai mitälie pientä tilpehööriä. Eli tyyliin nämä: kuva: http://www.beau-coup.com
 9. Me varasimme tänään Kelhin ja Sääksmäen kirkon: häitä tanssitaan 30.6.2012. Tällä hetkellä Kelhin saa vuokrattua 3 päiväksi eli pe-su ja perjantaina iltapäivällä pääsee koristelemaan/laittamaan paikkoja. Viikonloput Kelhissä alkoivat olla jo täynnä (heinä- ja elokuu tukossa), joten jos joku siellä vielä haluaa ensi kesänä/syksynä juhlia, niin touko/kesä/syyskuussa on vielä aikoja. Samoin kirkossa on vihkimisaikoja vain 3 per päivä (klo 15, 16, 17), joten niitäkin oli harvoja vapaana. Onneksi saatiin alkusählinkien jälkeen kirkko ja juhlapaikka samalle päivälle! Pitopalvelu on ihan auki ja tuo Mallaspidot kuulostaa kyllä hyvältä - taisi anoppikin sitä suositella.