Myyis

Aktiivijäsen
 • Content count

  42
 • Joined

 • Last visited

About Myyis

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Meillä oli 10 palavaa kynttilää, kymmenen yhteisen vuotemme kunniaksi.
 2. Juu meillä luvattiin ihan yhteistä ikuisuutta eikä alettu mitään kuolemalla rajaamaan!
 3. En osaa varsinaisesti vastata sun kysymykseen (Electronia en ole koskaan käyttänyt), mutta omakohtaisesti voin kertoa suosituksen korttien ja käteisen välillä. Oikeasta luottokortista teillä tulee olemaan hyötyä aina jatkossakin kaikilla matkoillanne. Visa/MasterCard ja muut yleiset luottokortit on yleinen maksutapa huonelaskujen ja vastaavien hoitamiseen. Yleensä luottokorttien kautta kurssit on myös erittäin hyviä. Uskoakseni ja ymmärtääkseni rahan nostaminen seteleinä on aina arvokkaampaa ja rahan kuljetteleminen mukana muutenkin hankalampaa, turvattomampaa jne. Nostomahdollisuutta ei myöskään aina ole lähettyvillä, varsinkaan 24 h (mitä jos jotain sattuu ja rahaa tarvitsee yllättäen?). Hotelliin kertyneet huonelaskut Mauritiuksella myös tuppasivat meillä ainakin olemaan niin suuret (kaikki lounaat, juomat, minibaarin käyttö, extraharrastukset, ostokset hotellin kaupoissa), että semmoisten määrien nostaminen käteisenä olisi hirvittänyt. Edit: tämmöinen lause löytyi pankin nettisivuilta: Huom! Visa Electronia ei kuitenkaan kannata ottaa ulkomaille ainoaksi matkakassaksi, koska kansainvälisissä tietoliikenneyhteyksissä saattaa esiintyä joskus rahannostoa haittaavia katkoksia.
 4. Kannattaa pyytää aina "siittausta" jo lennon varaushetkellä, kun on kyseessä kaukomatka ja reittikoneessa. Virkailijalta on kyllä suuri moka, mikäli ei ole varausta tehdessä huomioinut vierekkäisiä paikkoja... varsinkin häämatkalaisista kun on kyse. Lyhyemmille reiteille paikkoja ei pysty bookkaamaan, mutta silloinkin voi pyytää laittamaan varaukseen viestin paikkatoiveesta.
 5. Olimme reissussa yli kaksi viikkoa, joten loman jakaminen kahteen hotelliin oli erittäin hyvä idea. Emme ehtineet kyllästyä kumpaisessakaan hotellissa ravintolatarjontaan taikka viihteeseen. Lisäksi golffasimme, joten oli myös mielenkiintoista vaihtaa kenttiä. Rannikot olivat myös erilaisia sään ja maiseman puolesta... meillä sattui hyvä tuuri sään puolesta, koska hyvä sää sattui seuraamaan meitä . Hotellitkin olivat ihan eri luontoisia (palvelultaan, tyyliltään jne.), joskin painivat samassa kategoriassa. Kaiken kaikkiaan saatiin reissusta tuplasti irti. Tässä vielä hotellimme. http://www.beachcomber-hotels.com/en/mu/paradis/default.aspx http://www.bellemareplagehotel.com/location/location.htm
 6. Ai niin, unohdin mainita, että hotelleissamme saimme tervetulolahjana shamppanjapullot (ihka aidot siis), pari kertaa pöytäämme complimentary drinkit ja kahtena iltana ilmaisen viinipullon illallisella (tämä liittyi honeymoon dinneriin, jonka molemmat valitsemamme hotellit meille tarjosivat kokonaisuudessaan). Eli kyllähän ne matkat kaiken kaikkiaan sinne ovat aika tyyriitä, mutta niihin myös sisältyy kivoja ekstroja.
 7. No periaatteessahan se onnistuu, kun käy paikallisessa ostamassa tai vie lentokentältä mukanaan (en nyt muista sitä maksimia, mutta muutaman litran kai saa viedä). Meilläkin oli se ajatuksena, mutta emme sitten kertakaikkiaan viitsineet ja toisaalta viinit tuli juotua kuitenkin aina ruuan yhteydessä ja eihän se oma viini siinä tilanteessa auta. Tosin yksi pariskunta vei ravintolaan oman pullon mukanaan ja ravintola veloitti siitä normaalin käytännön mukaan kaatomaksun. Saarella ei viinivalikoima todellakaan ole mikään valtaisa ja suuri osa viineistä on tosiaan Etelä-Afrikkalaisia! Ihan oikein olet lukenut. Myy P.S. En osaa neuvoa paikallisten kauppojen suhteen sen enempää, kun joudun myöntämään meidän nauttineen niin täysin hotelliemme palveluista, ettemme kertaakaan käyneet elintarvikekaupassa. Hotellista ostimme myös kaiken mitä tarvitsimme snacksejä myöten (varmasti maksoivat paljon enemmän, kuin paikallisessa).
 8. Ai niin, melkein unohdin, että lounasaikaan hotellin pool-alueella kokki paistoi ohukaisia, joihin sai valita täytteet oman mieltymyksensä mukaan... kookosta, suklaata, banaania, vaahterasiirappia jne... Ei kai sitä nyt voinut vastustaa vaikka tiesi illala syövänsä taas täyden 3 ruokalajin illallisen. Kyllä siellä tuli syötyä ihan koko vuoden edestä ;D.
 9. Tavallaanhan se näin on, riippuu kai monelta syö ja kuin paljon on tuttunut syömään ;D, mutta me söimme yleensä vasta kahdeksan - yhdeksän aikaan illallisen, niin kyllä miehellä varsinkin oli lounaalle kysyntää. Päiväsaikaan muutenkin uimme, golffasimme ja siten kulutimme energiaa. Lounaspatongit ja klubileivät yleensä maistuivat ja koska olimme kalliissa hotellissa, nämäkin toki maksoivat hunajaa. Cokis muuten maksoi ensimmäisessä hotellissa yhtä paljon kuin viini . Mutta oli se joka pennin arvoista!!
 10. Oletko ottanut huomioon, että Mauritiuksella lähes kaikissa paremmissa hotelleissa on puolihoito eli aamiainen ja illallinen sisältyvät hintaan. Voin sanoa, että paremmin emme olisi voineet syödä. Varsinkin Le Paradis hotellin ravintolatarjonta oli aivan taivaallisen herkullinen! Lounaan toki maksoimme erikseen ja se oli aika kallista, mutta kaiken kaikkiaan loma Mauritiuksella oli joka euron ja sintin arvoinen!!!
 11. Hei Jaana, Ymmärrän kaikki pointtisi. Harmillista, kun työntekijä ei pysty myöntämään tukalaa tilannetta. Toivotan teille kaikkea hyvää ja olen itsekin varmasti tulevaisuudessa vielä teihin yhteydessä! Myy
 12. Lisäys edelliseen: pitkäaikainen suosikkini on ollut Chanelin Mademoiselle ja häitä varten ostin Chanelin Chancen.
 13. Häät ovat jo takana, mutta pakko tulla tänne kehumaan ihanaa talvista tuoksua, johonka nenäni on jäänyt koukkuun (nuuskin taukoamatta käsilaukussa olevaa näytettä) ;D : Se on Givenchyn HOT Couture Edt.... mausteinen, vadelmainen, makeahko. Käyttäisin iltatuoksuna, kun haluaisin jotain erikoisempaa. (Huom! Saman niminen Edp on ihan eri tuoksu, joten testatkaa Edt)
 14. Nehän on aina arvokkaita ja varmasti arvo nousee mitä vanhempia... joskus nekin tulevat olemaan antiikkia. Ehkä ne sitten ovat hieman aikuisempaan makuun. Mielestäni on kyllä ihana laittaa hopeat pöytään juhlakattauksessa.
 15. Jännä, että jotkut pitävät hopeita (aterimia, esineitä) hirveinä lahjoina. Itse kerään pöytähopeita ja pidän niitä arvokkaina lahjoina. Tosin pidän myös kustavilaisista vanhoista huonekaluista, arkuista... ja antiikkiesineistä, jotka sopivat vanhan jugend-talon henkeen.