Jump to content
Naimisiin.info

Steffi

Rouva
  • Viestit

    5
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Steffi kaikki viestit

  1. Minäkin olisin halunnut pionikimpun, mutta koska häät olivat maaliskuun alussa, oli saatavuus vähän epävarmaa. Kukkakauppias suositteli ranunculusta, eli kotikieleksi ilmeisesti jaloleinikki. Ja kimppu olikin aivan ihana; kukassa on samaa herkkyyttä, kuin pionissa, mutta kukka on pienempi ja vähän selkeämmän pyöreä. Hitsiläinen kun osaisin lisätä tänne kuvan omasta kimpustani. Mutta jos pionista tykkää, niin uskoisin tämän kukan miellyttävän myös. En tosin ole varma saatavuuskuukausista, mutta ilmeisesti saa paremmin kuin pionia.
  2. Kukka-Mia teki meidänkin "pakettimme" nyt maaliskuussa (2007). Olimme todella tyytyväisiä sekä ulkonäköön, kestävyyteen että hintaan. Alunperin olimme tehneet tilauksen Jumbon Casa-Peoniasta, mutta siellä vaihtuikin omistaja tms. ja jos en olisi itse sinne soittanut, olisi ilmeisesti jäänyt yllätykseksi olisiko tilaustamme edes tehty?! Tilauksen toiveineen otti henkilö, joka ei enää ollut muutosten jälkeen liikkeessä edes töissä. Olisivat sitten ilmeisesti arvailleet minkälaisen kimpun ja vieheet haluamme. No, onneksi tämä selvisi jopa (?) pari viikkoa ennen häitä ja ehdimme etsiä uuden liikkeen. Hintakin laski semmoiset 70 euroa!
  3. Steffi

    Islanti

    Rekkuli: Iloinen yllätys oli,ettei tuullut juuri lainkaan Ihmiset (jotka eivät kyllä olleet edes käyneet Islannissa...)varoittelivat,että "siellä sitten sataa ja tuulee aina" :-/ Hähää,väärässä olivat!
  4. Steffi

    Islanti

    Teimme etukäteishäämatkan Islantiin kuukausi sitten ja en voi muuta kuin kehua !!! Aivan mahtavan upea maa Nähtävää ja ihmettelemistä riitti! Luonto on jotain aivan uskomattoman kaunista, luonnonihmeistä puhumattakaan! Itse emme vuokranneet autoa, vaan osallistuimme järkätyille retkille ja olimme tosi tyytyväisiä. (Retket varasimme jo Suomesta). Sääkin sattui suosimaan; kertaakaan ei satanut ja aurinkokin paistoi joka päivä ainakin puolen päivän jälkeen. Ihmiset olivat tosi ystävällisiä,eikä ne hinnatkaan ihan kamalia olleet. Onhan siellä kalliimpaa,kuin Suomessa,mutta eipä tuo haitannut,kun oltiin niin ekstaasissa koko reissun ajan ;D Ruoka oli todella hyvää ja Reykjavikista löytyy todella tunnelmallisia ravintoloita,joissa nauttia maan erikoisuuksista Suosittelen siis enemmän kuin lämpimästi Islantia häämatkakohteeksi Siis jos ei etsi aurinko- vaan aktiviteetti-elämys-nähtävyyslomaa Näkemättä jäi kyllä vielä niin paljon,että sinne on pakko mennä uudestaan. Mutta kyllä viidessä päivässäkin jo ehti nähdä ja tehdä vaikka mitä!
  5. Pieni varoituksen sananen; minäkin olen aina halunnut kielokimpun, kunnes eräs kukkakauppias varoitti, että kielo on vähän sellainen tuurikukka. :-/ Eli kimppu saattaa pysyä todella kauniina koko päivän tai sitten ei kestä edes kirkkoon asti vaan kuukahtaa. Siinä ei kuulemma kastelut ja kostutukset auta jos arvon kielorouva päättää nukahtaa. :-/ Eli itse sitten luovuin tuosta niin ihanasta kukasta tuon seikan takia. Ehkä kuitenkin yritän tunkea niitä edes muutaman kimppuuni.
×
×
  • Create New...