<A>

Rouva
 • Content count

  71
 • Joined

 • Last visited

About <A>

 • Rank
  Juniori
 • Birthday 01/05/83

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Espoo
 1. En tiedä noista töistä mitään, mutta eikö asiaa voi ilmaista esim Ebba Tyttönimi (nyk Uusinimi)?
 2. Meidän infokirjeessä oli mainittu, että juhlimme vain aikuisten kesken ja että juhlinta jatkuu aamuun asti. Paikalle ei tullut yhtään lasta ja osa kutsutuista kertoikin olevansa iloinen siitä, että saivat juhlia ilman jälkikasvuaan. Yksi pariskunta lähti melko aikaisin lasten takia (oli sairastelleet) ja yksi mitä ilmeisimmin jätti tulematta tästä syystä, mutta silti mielestäni linjauksemme oli oikein hyvä. Tila ei olisi riittänyt lapsille, mutta isoimpana syynä oli ehdottomasti se, että erityisesti minä en halunnut lapsia paikalle.
 3. Käytin oman (halpis)pukuni Washingmanissa ja olen todella tyytyväinen. Ennen häitä kaaso piirsi mun ihooni puvun ääriviivat, jotta osataan ostaa alusvaatteet, jotka eivät näy. Muutama viiva kuulakärkikynästä päätyi pukuunkin, mutta kaikki nekin on nyt poissa. Suosittelen! Englanti tosiaan on asiointikieli melko pitkälti ilta-aikaan, joten siihen on syytä varautua. Oman laahuksellisen pukuni pesetys maksoi 50€.
 4. Olen tyytyväinen omiini, Titanringarnilta tilattuihin sormuksiini. Kuva Studio Nevian
 5. Pahoillani olen, mikäli koit kommenttini ilkeämieliseksi, ei ollut tarkoitukseni sellaiselta sitä saada vaikuttamaan. Hymiö perässä kertoi tässäkin tapauksessa kirjoittajan mielentilasta. Kun tosiaan on kysymys "kansainvälisestä firmasta", joka toimittaa pukuja muuallekin kuin suomalaisiin kesähäihin, on mielestäni moinen korjaus kuitenkin ihan paikallaan. En tiedä, onko maailmanlaajuisesti jotain suurta "hääsesonkia" havaittavissa, joskin varmasti pitää paikkansa, että yleismaailmalliset (kirkolliset, missä minkäkin uskontokunnan) juhlapyhät eivät ole sitä suosituinta ajankohtaa häiden järjestämiseen. Näin ollen joulun alusaika todella varmasti on hieman hiljaisempaa kautta, joskin viestissä johon viittasin, puhuttiin syksystä, ei joulusta.
 6. Se on toki hieno juttu, jos muilla palvelu on pelannut paremmin Joskin tietysti olisi kiva kuulla aina spesifimmin niistä muista hyvistä (ja huonoistakin) kokemuksista. Vierailevien nimimerkkien tarinoista kun ei voi palstalta oikein ammentaa.
 7. Tota öö.. Tiedäthän, että esimerkiksi Brasiliassa joulu on kesällä. Eri puolilla maailmaa vuodenajat ovat eri aikaan
 8. Meitä kuskasi naispuoleinen työkaverini, joka myös hankki auton omilla suhteillaan.
 9. Meillä oli häät ulkolumajalla viime lauantaina. Ruoka oli mielettömän hyvää, tykättiin itse ja vieraatkin kehui. MUTTA tarjoilu on hätäistä, isäntä sanoi useaan kertaan viime hetkillä häitä ja myös antamamme reklamaation jälkeen, että "tarjoilijoiden aika maksaa". Hän yritti vaikuttaa häidemme aikatauluihin etukäteen niin, että tarjoilijat olisivat paikalla mahdollisimman lyhyen ajan (=hän ei joutuisi kustantamaan heitä sen pidempään). Ymmärrän toki hänen pointtinsa, mutta tämä asia näkyi liiaksi kaiken läpi. En siis suosittele majaa sellaisille, jotka haluavat nauttia päivästään RAUHASSA. Sanottakoon myös, että ruoka loppui melkeinpä kesken. Meidän vieraista 2 ei päässyt paikalle ja tiedän monen syöneen melko vähän. Siltikään ruokaa ei jäänyt juurikaan jäljelle. Meille ei riittänyt toista kakkupalaa edes, puhumattakaan siitä, että oltaisiin esim saatu kakun ylin kerros pakastettua ensi vuotta varten. Tottakai oletin (joo, virhe numero yksi!), että ruokaa tehdään kuten juhliin yleensä, runsaasti. En ole koskaan aiemmin ollut missään juhlissa, jossa ruokaa ei olisi jäänyt yli! Vastaus reklamaatiomme ruuan vähyyttä kommentoivaan kohtaan jäi kokonaan saamatta. Meidän päivämme oli täydellinen, kaikesta huolimatta. Miljöö on ihana ja kaunis ja paikasta saa omin koristeluin tehtyä oikein nätin. Mutta koska paikalle ei saa tuoda omaa pitopalvelua, lienee oheisenlainen info muille morsiuspareille ihan aiheellinen.
 10. Kirjoittelen tonne Nuuksion ulkoilumajan omaan ketjuunkin vielä, mutta ajattelinpa laittaa myös tänne kirjoitukseni näytille. Meillä oli häät ulkolumajalla viime lauantaina. Ruoka oli mielettömän hyvää, tykättiin itse ja vieraatkin kehui. MUTTA tarjoilu on hätäistä, isäntä sanoi useaan kertaan viime hetkillä häitä ja myös antamamme reklamaation jälkeen, että "tarjoilijoiden aika maksaa". Hän yritti vaikuttaa häidemme aikatauluihin etukäteen niin, että tarjoilijat olisivat paikalla mahdollisimman lyhyen ajan (=hän ei joutuisi kustantamaan heitä sen pidempään). Ymmärrän toki hänen pointtinsa, mutta tämä asia näkyi liiaksi kaiken läpi. En siis suosittele majaa sellaisille, jotka haluavat nauttia päivästään RAUHASSA. Sanottakoon myös, että ruoka loppui melkeinpä kesken. Meidän vieraista 2 ei päässyt paikalle ja tiedän monen syöneen melko vähän. Siltikään ruokaa ei jäänyt juurikaan jäljelle. Meille ei riittänyt toista kakkupalaa edes, puhumattakaan siitä, että oltaisiin esim saatu kakun ylin kerros pakastettua ensi vuotta varten. Tottakai oletin (joo, virhe numero yksi!), että ruokaa tehdään kuten juhliin yleensä, runsaasti. En ole koskaan aiemmin ollut missään juhlissa, jossa ruokaa ei olisi jäänyt yli! Vastaus reklamaatiomme ruuan vähyyttä kommentoivaan kohtaan jäi kokonaan saamatta. Meidän päivämme oli täydellinen, kaikesta huolimatta. Miljöö on ihana ja kaunis ja paikasta saa omin koristeluin tehtyä oikein nätin. Mutta koska paikalle ei saa tuoda omaa pitopalvelua, lienee oheisenlainen info muille morsiuspareille ihan aiheellinen.
 11. Häät Nuuksion majalla vietetty. Kertoilen lähiaikoina kuvien kera tarinaa.
 12. Mulle on aina ollut itsestäänselvää, et otan miehen sukunimen. Mut mieheni löydettyäni tulin toisiin aatoksiin ja oon ollukin asiasta sitten tosi sekaisin.
 13. Älä huoli, meil meni kuutisen viikkoa. Pikkasen tiukkasananinen viesti (mieluusti sen tekemäsi tilauksen numeron kera) vaan menemään. Kun ne lähettää puvun, se tulee sit kyl pirun äkkiä
 14. ^ Jos tuo liittyi esimerkiksi minun kirjoitukseeni, niin ymmärrän kyllä pointtisi, mutten kuitenkaan sitten ihan täysin. Kyllä, tottakai se on hyvä, että ko seurakunnan jäsenet saavat valita aikansa ensin. Mutta Espoon tuomiokirkosta sitä aikaa ei tosiaan voi valita, jos olet ulkoseurakuntalainen. Se on se klo 17, that's it. Muuta vaihtoehtoa ei ole annettu. Sinänsä tuntuikin sitten hassulta, kun esimerkiksi Helsingin vanha kirkko, joka on hyvin suosittu sekin, tarjosi ulkopaikkakuntalaiselle ajan keskeltä päivää ihan vain kysymällä. Toki kaikki saavat tehdä käytännöt sellaisiksi, mitä itse haluavat, mutta tuo sanavalinta hieman ihmetytti.
 15. Mä en tiedä, onko meillä ollut kuulutuksia lainkaan ;D Sulho soitti kirkkoherranvirastoon useampi vk sitten, käskivät laittaa mailia asiasta. Koskaan ei tullu vastausta, häät on ens lauantaina. Saattoihan ne viime sunnuntaina kuulutella, mutta eipä kukaan meille mitään ilmoittanu. Olishan ne voinu käydä kuulemassa, ainutlaatuinen asia sekin, kuitenkin.