Jump to content
Naimisiin.info

<A>

Rouva
  • Viestit

    71
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän <A> kaikki viestit

  1. En tiedä noista töistä mitään, mutta eikö asiaa voi ilmaista esim Ebba Tyttönimi (nyk Uusinimi)?
  2. Meidän infokirjeessä oli mainittu, että juhlimme vain aikuisten kesken ja että juhlinta jatkuu aamuun asti. Paikalle ei tullut yhtään lasta ja osa kutsutuista kertoikin olevansa iloinen siitä, että saivat juhlia ilman jälkikasvuaan. Yksi pariskunta lähti melko aikaisin lasten takia (oli sairastelleet) ja yksi mitä ilmeisimmin jätti tulematta tästä syystä, mutta silti mielestäni linjauksemme oli oikein hyvä. Tila ei olisi riittänyt lapsille, mutta isoimpana syynä oli ehdottomasti se, että erityisesti minä en halunnut lapsia paikalle.
  3. Käytin oman (halpis)pukuni Washingmanissa ja olen todella tyytyväinen. Ennen häitä kaaso piirsi mun ihooni puvun ääriviivat, jotta osataan ostaa alusvaatteet, jotka eivät näy. Muutama viiva kuulakärkikynästä päätyi pukuunkin, mutta kaikki nekin on nyt poissa. Suosittelen! Englanti tosiaan on asiointikieli melko pitkälti ilta-aikaan, joten siihen on syytä varautua. Oman laahuksellisen pukuni pesetys maksoi 50€.
  4. Olen tyytyväinen omiini, Titanringarnilta tilattuihin sormuksiini. Kuva Studio Nevian
  5. Pahoillani olen, mikäli koit kommenttini ilkeämieliseksi, ei ollut tarkoitukseni sellaiselta sitä saada vaikuttamaan. Hymiö perässä kertoi tässäkin tapauksessa kirjoittajan mielentilasta. Kun tosiaan on kysymys "kansainvälisestä firmasta", joka toimittaa pukuja muuallekin kuin suomalaisiin kesähäihin, on mielestäni moinen korjaus kuitenkin ihan paikallaan. En tiedä, onko maailmanlaajuisesti jotain suurta "hääsesonkia" havaittavissa, joskin varmasti pitää paikkansa, että yleismaailmalliset (kirkolliset, missä minkäkin uskontokunnan) juhlapyhät eivät ole sitä suosituinta ajankohtaa häiden järjestämiseen. Näin ollen joulun alusaika todella varmasti on hieman hiljaisempaa kautta, joskin viestissä johon viittasin, puhuttiin syksystä, ei joulusta.
  6. Se on toki hieno juttu, jos muilla palvelu on pelannut paremmin Joskin tietysti olisi kiva kuulla aina spesifimmin niistä muista hyvistä (ja huonoistakin) kokemuksista. Vierailevien nimimerkkien tarinoista kun ei voi palstalta oikein ammentaa.
  7. Tota öö.. Tiedäthän, että esimerkiksi Brasiliassa joulu on kesällä. Eri puolilla maailmaa vuodenajat ovat eri aikaan
  8. <A>

    Kuka teidän hääautoa ajaa?

    Meitä kuskasi naispuoleinen työkaverini, joka myös hankki auton omilla suhteillaan.
  9. Meillä oli häät ulkolumajalla viime lauantaina. Ruoka oli mielettömän hyvää, tykättiin itse ja vieraatkin kehui. MUTTA tarjoilu on hätäistä, isäntä sanoi useaan kertaan viime hetkillä häitä ja myös antamamme reklamaation jälkeen, että "tarjoilijoiden aika maksaa". Hän yritti vaikuttaa häidemme aikatauluihin etukäteen niin, että tarjoilijat olisivat paikalla mahdollisimman lyhyen ajan (=hän ei joutuisi kustantamaan heitä sen pidempään). Ymmärrän toki hänen pointtinsa, mutta tämä asia näkyi liiaksi kaiken läpi. En siis suosittele majaa sellaisille, jotka haluavat nauttia päivästään RAUHASSA. Sanottakoon myös, että ruoka loppui melkeinpä kesken. Meidän vieraista 2 ei päässyt paikalle ja tiedän monen syöneen melko vähän. Siltikään ruokaa ei jäänyt juurikaan jäljelle. Meille ei riittänyt toista kakkupalaa edes, puhumattakaan siitä, että oltaisiin esim saatu kakun ylin kerros pakastettua ensi vuotta varten. Tottakai oletin (joo, virhe numero yksi!), että ruokaa tehdään kuten juhliin yleensä, runsaasti. En ole koskaan aiemmin ollut missään juhlissa, jossa ruokaa ei olisi jäänyt yli! Vastaus reklamaatiomme ruuan vähyyttä kommentoivaan kohtaan jäi kokonaan saamatta. Meidän päivämme oli täydellinen, kaikesta huolimatta. Miljöö on ihana ja kaunis ja paikasta saa omin koristeluin tehtyä oikein nätin. Mutta koska paikalle ei saa tuoda omaa pitopalvelua, lienee oheisenlainen info muille morsiuspareille ihan aiheellinen.
  10. <A>

    Espoo

    Kirjoittelen tonne Nuuksion ulkoilumajan omaan ketjuunkin vielä, mutta ajattelinpa laittaa myös tänne kirjoitukseni näytille. Meillä oli häät ulkolumajalla viime lauantaina. Ruoka oli mielettömän hyvää, tykättiin itse ja vieraatkin kehui. MUTTA tarjoilu on hätäistä, isäntä sanoi useaan kertaan viime hetkillä häitä ja myös antamamme reklamaation jälkeen, että "tarjoilijoiden aika maksaa". Hän yritti vaikuttaa häidemme aikatauluihin etukäteen niin, että tarjoilijat olisivat paikalla mahdollisimman lyhyen ajan (=hän ei joutuisi kustantamaan heitä sen pidempään). Ymmärrän toki hänen pointtinsa, mutta tämä asia näkyi liiaksi kaiken läpi. En siis suosittele majaa sellaisille, jotka haluavat nauttia päivästään RAUHASSA. Sanottakoon myös, että ruoka loppui melkeinpä kesken. Meidän vieraista 2 ei päässyt paikalle ja tiedän monen syöneen melko vähän. Siltikään ruokaa ei jäänyt juurikaan jäljelle. Meille ei riittänyt toista kakkupalaa edes, puhumattakaan siitä, että oltaisiin esim saatu kakun ylin kerros pakastettua ensi vuotta varten. Tottakai oletin (joo, virhe numero yksi!), että ruokaa tehdään kuten juhliin yleensä, runsaasti. En ole koskaan aiemmin ollut missään juhlissa, jossa ruokaa ei olisi jäänyt yli! Vastaus reklamaatiomme ruuan vähyyttä kommentoivaan kohtaan jäi kokonaan saamatta. Meidän päivämme oli täydellinen, kaikesta huolimatta. Miljöö on ihana ja kaunis ja paikasta saa omin koristeluin tehtyä oikein nätin. Mutta koska paikalle ei saa tuoda omaa pitopalvelua, lienee oheisenlainen info muille morsiuspareille ihan aiheellinen.
  11. Häät Nuuksion majalla vietetty. Kertoilen lähiaikoina kuvien kera tarinaa.
  12. Mulle on aina ollut itsestäänselvää, et otan miehen sukunimen. Mut mieheni löydettyäni tulin toisiin aatoksiin ja oon ollukin asiasta sitten tosi sekaisin.
  13. Älä huoli, meil meni kuutisen viikkoa. Pikkasen tiukkasananinen viesti (mieluusti sen tekemäsi tilauksen numeron kera) vaan menemään. Kun ne lähettää puvun, se tulee sit kyl pirun äkkiä
  14. ^ Jos tuo liittyi esimerkiksi minun kirjoitukseeni, niin ymmärrän kyllä pointtisi, mutten kuitenkaan sitten ihan täysin. Kyllä, tottakai se on hyvä, että ko seurakunnan jäsenet saavat valita aikansa ensin. Mutta Espoon tuomiokirkosta sitä aikaa ei tosiaan voi valita, jos olet ulkoseurakuntalainen. Se on se klo 17, that's it. Muuta vaihtoehtoa ei ole annettu. Sinänsä tuntuikin sitten hassulta, kun esimerkiksi Helsingin vanha kirkko, joka on hyvin suosittu sekin, tarjosi ulkopaikkakuntalaiselle ajan keskeltä päivää ihan vain kysymällä. Toki kaikki saavat tehdä käytännöt sellaisiksi, mitä itse haluavat, mutta tuo sanavalinta hieman ihmetytti.
  15. Mä en tiedä, onko meillä ollut kuulutuksia lainkaan ;D Sulho soitti kirkkoherranvirastoon useampi vk sitten, käskivät laittaa mailia asiasta. Koskaan ei tullu vastausta, häät on ens lauantaina. Saattoihan ne viime sunnuntaina kuulutella, mutta eipä kukaan meille mitään ilmoittanu. Olishan ne voinu käydä kuulemassa, ainutlaatuinen asia sekin, kuitenkin.
  16. Mies kävi kaverinsa kanssa viime lauantaina hakemassa juomat meidän 80 hlön häihin. Meille tulee alkumaljat, paljon tölkkijuomaa ja sen lisäksi boolia. Mies laski, että Suomesta ostettaessa iso osa juomista olisi ollut jopa tuplaten saman hintaisia. Alkumaljoiksi meille tulee Fresitaa, joka Alkossa maksaa n 10€, Tallinnassa 7€. Tässä ero ei ollut ihan niin iso, mutta isommissa määrissä nämäkin säästöt on kuitenkin melko merkittävät.
  17. Mun puku tilattiin Kiinasta, siihen en ollut valmis panostamaan. Puku ja bolero maksoivatkin yhteensä kuljetuksineen kaikkineen noin 260€. Sen lisäksi tietenkin hankin uudet alusvaatteet ja sukat, joihin meni yhteensä noin 120€. Enemmänkin olis saanut menemään, jos olisi ostanut vain ekat näkemänsä. Me koristellaan juhlapaikkamme itse. Yksi ihan kohtalainen säästö tuli lautasliinoissa. Tulin siihen tulokseen, että ne on vaan lappuset, joihin ihminen pyyhkii suunsa/pitää sylissä ettei tule sotkua, mutta niiden ei tarvitse silti olla kalliita. Olisihan kunnolliset paksumpaa matskua olevat (tai jopa kankaiset) näyttävämmät, mutta jos sellaiset maksavat sen päälle 5€/10 kpl ja vaatimattomampaa saa 5€/100kpl niin täytyy kyllä myöntää, että valitsen edukkaamman vaihtoehdon mielelläni. Meilläkin kun ruokailu on tietenkin juhlan aluksi, eivät ne kauaa pöydissä ehdi edes näkyä
  18. Mä jouduin omaa 1luckybride-kolttua odottelemaan kans hieman pidempään kuin mitä piti, mutta en onneksi lukenut tätä ketjua ennenkuin puku oli mulla. Puvussa piti mennä noin 4 vk, se oli mulla kuudessa viikossa. Meillä on häät ensi viikonloppuna ja puku on mun hallussa ollut nyt vajaan kuukauden. Joten, kannattaa ehkä valehdella hääpäivän olevan pikemmin kuin mitä se todellisuudessa on. Voisin kuvitella, että firmoissa tehdään kiireellisemmät puvut ensin. Vaikka onkin hyvä tottakai tilata pukunsa ajoissa (eikä suht viimetipassa kuten minä), voi olla että tekevät lyhyellä varotusajalla nopeammin. Toki poikkeuksiakin lienee.
  19. <A>

    Pettynyt polttareihin

    Mulla on omat polttarit nyt ihan liian tuoreessa muistissa vielä, kun vasta palauduin niistä tänään. Mun kohokohta oli keilaaminen, mutta siihen kaikki suunniteltu ohjelma sit jäikin. Supermahtavaa. En odottanut mitään superkallista rahanmenoa vaativaa ohjelmaa, mutta vaivaa ei tähän ohjelmaan oltu kyllä nähty laisinkaan.
  20. Kyllä siellä ainakin jouluna oli! Tai taisi olla ihan jopa flyygeli, mutta kuitenkin. Kanttorista en osaa sanoa... Kävin viime sunnuntaina, näytti olevan piano. Jos tästä enää apua on
  21. ^ Höps! Kokeilemalla se selviää! Meillä oli varattuna Espoon tuomiokirkko, kunnes ahdistuin myöhäisestä kellonajasta liiaksi. Asutaan Lepuskissa, joten ko kirkko saatiin vasta klo 17, ulkosrklaisille ei ole sen aiemmin aikoja. Mietin pääni puhki, et mikä sopis tilalle ja sitten saatiin kuin saatiinkin aika Vanhasta kirkosta
  22. Mun 1luckybride-pukuni tuli pari viikkoa sitten. Ihan prikulleen sopiva, ei ole syytä korjata siitä mitään ompelijalla. Suosittelen kyllä varamaan toimitukseen aikaa ihan kunnolla. Meillä taloudellinen tilanne jätti tilaamisen viime tippaan ja alkoi itseäni jo jännittää.
  23. Toi sovitusmaksujuttu periaatteessa olis ajatuksena ihan ok, mutta mitäpä sitten, jos morsmaikku ei oikeasti löydä mieleistään pukua ko liikkeestä, vaikka useampaa sovittelisikin. Maksetaanko siltikin? Kukkakauppa voi tilata mitä kukkia tahansa, mutta kaikki morsiusliikkeet eivät tilaa kaikenmerkkisiä pukuja. Ja edellisellä sivulla kirjoittelinkin jo tilaavani kiina-puvun. Tilasin ja sain ja olen tyytyväinen. Ymmärrän hyvin näkökannan suomalaisen suosimisesta, mutta jos ostan toisaalta puvun yhden päivän käyttöön halvemmalla kuin mitä sen Suomesta vuokraan, raha todellakin ratkaisee. Eri asia, jos kyseessä olisi käyttövaate, jota pidetään useita kertoja.
  24. Musta tästä voi käsittää asian vähän väärin ts ei sitä, että tarkoitus on tehdä juttuja ulkona, rymytä. Eli ihan tuon henkisesti en ehkä itse asiaa esittäisi vaan nimenomaan jotenkin niin, että viestistä ilmenee häissä olevan reipasta ulkoilmaohjelmaa, johon vieraiden toivotaan osallistuvan.
  25. Titanringarnille ehdoton suositus meiltä! Kaikki sujui juuri niinkuin pitikin, sormus oli oikean kokoinen ja juuri sellainen kuin pitikin. Tilauksesta lähetykseen meni kyllä tovi, mutta itse lähetysvaiheen jälkeen korut oli vajaassa kahdessa arkipäivässä meidän postissa. Ollaan tosi tyytyväisiä!
×
×
  • Create New...