Ai_Choo

Morsian
 • Content count

  31
 • Joined

 • Last visited

About Ai_Choo

 • Rank
  Juniori
 • Birthday 06/20/85

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Joensuu
 1. Ja menet kirkossa silti naimisiin? On se kumma kun kukaan ei enää kunnioita toisille pyhiä asioita... Että jos ei kirkko kiinnosta, niin mene maistraattiin! juu niin mennään kun mies haluaa että meidät vihitään kirkossa jossa hänen vanhemmat on vihitty(äitinsä kuoli 10 v sitten).meitä kun on tässä kaksi ihmistä niin jommankumman mielen mukaanhan se pitää tehdä Oliskin asiat aina niin yksinkertasia että vois ite päättää kaikesta että en mie kirkossa sen takia oo menossa minkään perinteen takia,,.ikävää jos loukkaan kristittyjä uskovaisia mutta eikai tuota kannata niin vakavasti ottaa. Minä annan ihmisten uskoa mihin tahtoo ja yritän kunnioittaakkin sitä,mut mites tämäkin tilanne kun toinen välttämättä kirkon haluaa,ja muu ei tule kysymykseen?? Ehkä mie kuitenkin toteutan nyt ton tulevan ukkoni toiveen ennemmin kun ajattelen kaikkia loukkaantuneita noihin asioihin uskovia ja järjestän kauhean riidan vihkipaikasta..
 2. me kutsutaan 50 vierasta ja tarkotus olis että tarjotaan vaan "pelkät" kakkukahvit pienten suolaisten kera,pari kaveria oon jo pyytäny avuksi keittiöön mut pitää vielä kysellä lisää apujoukkoja.Elikkäs ite tehään suvun voimin kaikki suupalat pitopalveluun meillä ei oo varaa..tässä saakin kohta alkaa sumplimaan missä evästykset säilytetään ei maha kaikki meidän jääkaappiin mahtua.. toivottavasti juhlapaikalle voi viijä eväät jo ed.iltana.vähän lupailivat että vois ainakin päästä koristelemaan jo aiemmin kutsuissa on toki mainittu että tankkausta ennen juhlaa kun varsinaista ruokaa ei oo tarjolla..
 3. me kans päätettiin ettei avecceja..muutenkin pienen budjetin häät tulossa.ittellä tosin taitaa helpompi olla kun minun puolelta avecit olis vaan parilla henkilöllä ja molemmat on miun kaasoja.. et heitä tuskin haittaa ettei kumppaneita kututa,he kuitenkin aikalailla miun seurassa aamusta asti..siitähän en tiijä mitä miehen serkut tykkää asiasta.mut en kyllä oikeestaan välitäkkään..
 4. Jos ei mies suostu ottamaan minun nimee niin sit kumpikin pitää omansa.pojalla on jo miun sukunimi joten ainakin oman osani tein että meidän suvun nimi jatkuu..muuten ois tyssähtäny tähän tyttöön se.Enkä muutenkaan miehen sukunimestä pidä..olis kyllä kiva kun olis koko perheellä sama nimi,mutta eipä tuo maata kaada jos mies haluu omansa pitää.
 5. Gooseberry,saako hintaa kysyä paljonko nuo komeudet teki? minä voisin ne tekijän yhteystiedot ottaa? olis kyllä ihana ja persoonallinen tuommoinen kimppu!
 6. ei tarvihe,mut onhan se hienoo jos on,silleen vanhaan tapaan edetään(tai semmonen käsitys on ) myö ei "keretty" naimisiin ennen lasta,en halunna olla valaskala häissä ensikesänä sitten
 7. mies haluu ehdottomasti mennä naimisiin kirkossa.minä taas en välittäs pätkääkään.en oo uskovainen ja kaikki jumala puheet yms on miusta niin turhaa..(kunnioitan kyllä muitten uskoa.)tuntuu vaan aika typerältä mennä kirkkoon kun ei usko..valehtelua ja teeskentelyä?ei järin kivaa minua eikä uskovia kohtaan.pojan ristiäisissä piti jo teeskennellä ja laulella virsiä,ois riittännä..mie tahtosin mennä naimisiin ulkona vaik tuomarin eessä .mut kaipa mie sen parikyt minsaa siel papin eessä kestän.(kuulostaa ihanalta eikö vain..) noh se avioliittohan se pääasia on hihi
 8. miulle ei oo kuulutuksilla mitään merkitystä en muutenkaan välitä kirkkojutuista.että ihan sama miulle..en mee kuuntelee
 9. Meille varmaan tulee tohtori outolemmen pilleripurkit joihin läkerol dentsejä.käyvät monille allergikoille(gluteeniton,maidoton,sokeriton ymsyms). katotaas saanko minä kannet kiinni vai laitanko kangaspalan päälle jonka sidon nauhalla.
 10. en tahdo mitään myyntihommia nolossa asussa. haluun olla pippaloissa kaunis ja kauniisti pukeutunu.ja myyntihommat on muuten vaan kiusallisia..
 11. ja lisäyksenä vielä että en odota oman polttariporukkani maksavan minun juhlintaani,kustannan kyllä itse hauskuuteni..kuten tekisin myös jos saisin kutsun,eli maksaisin vain oman juhlimiseni(eli jos rahaa odotellaan sanoisin suoraan että en ole mikään avustuskukkaro).minulle tulee vaivaantunut olo kun ajattelen että tytöt maksaisivat omista pusseistaan minun polttarini..
 12. minuu ei haittais vaikka tulis kutsu "vain" polttareihin.hauskaa biletystähän se on siinä mikä muukin normi bailureissu..hieman erilaisena tietysti Oisin vain otettu että kaveri haluais miut mukaan juhlimaan eikä jättäs kuhtumatta vaan six ettei kutsuu häihin ois tulossa.bailureissulle mahtuu huomattavasti enemmän jengiä niin miksi ei voisi kutsua sitä porukkaakin.. =)
 13. Täytyy kyllä sanoa ettei oo tullu mieleenkään.oon tässä lueskellu kun ihmiset kyselly miten muistaa kaasoja,bestmaneja,vanhempia,pappeja,polttariporukoita..yms Mie lähinnä ihmetelly että kaikkiako sitä pitää oikeesti kiittää lahjoin. Hääkarkit vieraille ostetaan ja se saa riittää,erikseen en lahjoja ostele enää.kiitän toki kaikkia häissä,en oo mikään kiittämätön bridezilla sentään,en vaan koe erillisiä lahjoja tarpeellisiksi? Minulle ainakin riittäisi että saan juhlia häissä/polttareissa/olla kaasona enkä osaisi edes odottaa mitään lahjaa siitä hyvästä. Kai mulla on sit vaan outo ajattelutapa o_O
 14. myö ollaan varattu hasaniemen huvila ja vieraita on tulossa vajaa 70.pitäs käydä paikka tsekkaamassa niin pääsis suunnittelemaan koristelua ymsyms.Hyvissä ajoin,vajaa vuosi häihin hihi mies oli soittanu sen vuokraamisesta ja oli ystävällistä ollu puhelimessa ja sanoivat että voidaan käydä kahtomassa paikkaa "millon halutaan" ,torstaisin siellä on ainakin porukkaa paikalla.kastellaan nyt milloin käydään
 15. en oo ikinä kuullutkaan koko karkauspäivä tavasta..minä kosin,ja päivää ei muisteta.toukokuu tais olla kuukausi