cake

Rouva
 • Content count

  23
 • Joined

 • Last visited

About cake

 • Rank
  Juniori

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Muistaakseni ikkunasalissa ei saa olla bändiä, sillä se ei ole kovin hyvin äänieristetty?
 2. Ostin itse ebayn ja amazonin kautta! Kannattaa varmistaa, että silkkipaperi on askarteluun sopivaa. Meillä oli nimittäin ongelmia ihan ohuimpien laatujen kanssa, kun ne meinas revetä käsiin ihan totaalisesti.
 3. Tuon hetkeksi näytille kuvia meidän somistuksesta. Ethän kopioi kuvia!
 4. Meillä oli tanssisalia koristamassa pinkkejä ja turkooseja pompomeja. Askartelin pompomit muutaman apurin kanssa ja niistä tuli tosi kivat. Kannattaa tutkia tarkkaan mistä tilaa silkkipaperit, jos haluaa säästää ison summan rahaa! Tässä kuva osasta meidän pompomeista. Ethän kopioi kuvaa!
 5. Meillä oli kanssa karkkibuffet ja se oli ihan loistojuttu! 100 hengen häissä karkkia meni noin 17 kiloa ja keksiäkin oli muutama kilo tarjolla.
 6. Morsmaikku-2013: Kaikki sujui hyvin ihan ekoista tapaamisista saakka. Meidän mielipiteet ja toiveet otettiin vastaan asiallisesti ja saatiin kyllä rahoille vastinetta. Tehtiin lähes kokonaan oma menu ja se toteutettiin just sellasena kuin haluttiin (näkyi tietty hinnassa ) Saatiin myös hyviä vinkkejä henkilökunnalta millainen on hyvä aikataulu jne. Tanssitaloon siirtyessä Näsirinteen henkilökunta kantoi sinne kaikki meidän tavarat, juomat jne, joten niistä ei tatrvinnut stressata. Riitti, että itsensä muisti sinne viedä. Tanssisalissa meillä oli yöpalaksi pizzaa ja oli muuten hyvä ja edullinen vaihtoehto! Tilattiin yhdestä Ylöjärven pizzeriasta etukäteen ja oli kyllä loistava valinta ja kaasot sen laittoivat yöllä esille. Meitä jäi häiden jälkeen 18 henkeä yöksi juhlapaikalle ja sitäkin suosittelen. Aamulla oli tosi mukava syödä kunnon aamupala, uida ja saunoa ennenkuin alettiin siivoamaan tanssisalia.
 7. Voin suositella Villa Näsirinnettä todella lämpimästi kaikille. Meillä oli oikein onnistuneet häät siellä! Ruoka oli uskomattoman hyvää ja kaikki sujui moitteetomasti. Voin kertoa enemmän kokemuksia, jos jotakuta kiinnostaa!
 8. Mä aion tehdä erillisen heittokimpun, sillä omani annan äidilleni kiitokseksi hääjärjestelyistä
 9. Meiltä lähti reilu viikko sitten tällaiset kutsut
 10. Mekin saatiin varattua vihkijä Tampereen maistraatista ensi kesälle!
 11. Minulle tulee pinkit kengät! Todennäköisesti ostan valkoiset satiinikorkkarit, jotka sitten värjäytän sopiviksi
 12. Tämän puvun kävin äsken tilaamassa ♥
 13. Me varattiin alustavasti Mimosa häihimme esiintymään kesälle 2012. Vielä odotellaan heiltä ilmestyvää demoa ennen lopullista päätöstä. Kaikki kokemukset heistä on enemmän kuin tervetulleita!
 14. Vieraita tulee noin sata ja tämän hetkisten laskelmien mukaan rahaa menee vajaa 8000e. Tästä puuttuu vielä sormus/sormukset, hääyö sekä häämatka. Juhlapaikka 1200e Ruoka 3500e Juomat 600e Bändi 950e Bussikuljetus 300e Siviilivihkijä 200e (+matkakulut) Kukat 100e Kampaus+meikki 150e Hääpuku 400e Sulhasen vaatteet 100-200e Tuttu valokuvaaja 200e