Jump to content
Naimisiin.info

November

Morsian
  • Viestit

    130
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän November kaikki viestit

  1. meillä oli n. 94 vierasta ja budjettimme oli jotain 3000e luokkaa. Täällä kun seuraa budjetteja niin meidän budjettimme tuntuu kovin pieneltä. Kuitenkin meillä oli oikein mukavat häät, ja kaikki meni putkeen! unelmieni hääpäivä!
  2. November

    sulhasen hommat

    Meidän häämme oli jo, ja sulhanen hoiti: -häämatkan (Onnistui täydellisesti!) -auttoi askartelussa (Paljon tein itse, mutta sulho tuli heti auttamaa jos vähääkää vihjasin) -maksoi osan laskuista -Oli aina kuskina, sieti höpötyksen häistä ja stressikilarit, mietti ja pohti kanssani erinäisiä asioita. Kaikki meni hyvin ja olin tyytyväinen!
  3. November

    Taikataikina

    en tiedä onko joku nämä jo sanonut kun en jaksanut lukea koko ketjua mutta: taikataikinaa voi maalata myös ihan perus vesiväreillä, ja ihan näitä sydämiä tehdessä kannattaa käyttää sydämenmallisia piparimuotteja!
  4. November

    Hyvät vinkit jakoon!!!

    Vinkki: Jos pähkäilet helppoa ja yksinkertaista tapaa kiinnittää tekstipaperi kutsukortin sisälle niin suosittelen ompelemista! siis ihan ompelukoneella hurauttaa joko siitä saranakohasta, tai ideaahan voi jotenkin muunnellakkin. naruja ei tarvitse välttämättä edes päätellä..
  5. November

    Mittatilauskakunkoriste

    jostain nettisivuilta voi ainakin tilata omasta valokuvasta sellaisen kakun päälle laitettavan (ja syötävän) marenki tjsp. levyn. On muuten hienon näköisiä! en nyt muista sitä sivua..
  6. Muutamat kaipailivat boleroa/ keeppiä: Itselläni oli sama ongelma, ja päädyin ostamaan kaupasta valkoisen fleece-viltin. Ajattelin yksinkertaisesti kietaista sen hartioille siksi ajaksi kun olen ulkona. Ei ole tarkotus että se olisi missään kuvissa, ja kun meille ei tule näyttävää kirkosta poistumista niin tuo on ihan kelpo "kessutauko lämmike" Oli siis semmoinen tosi sievä ja maksoi jyskissä 1,99 e . Ja niitä vilttejähän on vaikka minkälaisia ja myydään jokapaikassa, eli joka makuun löytyy varmasti jotain. Mielestäni jotenkin vanhanaikaisen suloista kietaista viltti harteille..
  7. November

    sormustyyny

    Loppupelissä metsästin ja metsästin mutten löytänyt oikein hyvää. Mielestäni hinta olisi ollut kohtuuton jos olisin tilannut netistä, joten päädyin tekemään sen itse. Ja oli halpa! 40 e bolerosta teetinkin olkaimet pukuuni joten käytin lopun kankaan sormustyynyyn: n. 20 cm kertaa 20cm palat, sisälle laitoin pumpulia jonka otin eräästä vanhasta tyynystä ja ulkopuolelle tein "rusettimaisen" koristeen johon vielä muutama pikkusiskon laatikosta pöllimä helmi ja se oli siinä. Ja olin niiiiin tyytyväinen!! onnistui aivan yli odotusten vaikka itse sanonkin mutta ei tosiaankaan vaikea itse tehdä.
  8. Saisinko kysyä tähän väliin et paljon viehe maksaa jos sen teettää jossain kukkakaupassa? kuin aikasten kannattaa mennä juttelemaan kukkakauppaan?
  9. Odotan innolla myöskin vastausta tähän. minulla kans hopeinen kihla, ja mietin parhaillaan pääni puhki sille kaveria... minkälainen vihki sopii hopeisen kihlan kanssa? mitä tuo rodinointi tarkoittaa ja miten se muuttaa sormusta?
  10. November

    sormustyyny

    Sormustyyny tulee meille! Mut kertokaapa tälle typerykselle, et solmitaanko se sormus tuohon vain sillain et pujotetaan sormus toiseen nauhaan ja sit nauhat vaan rusetille? vai onko tossa joku "etiketti"?? hih, tyhmiä kysymksiä ei kuulemani mukaan ole olemassakaan, mutta tämä kysymys saattoi tehdä poikkeuksen..
  11. Minun pukuni oli täydellinen ja ihana ja unelmieni täyttymys kunnes näytin sitä äidilleni ja kommentti oli: Jos vielä laihtuisit pari kiloa ni sit ois hyvä. Nyt lässähti koko ilo ihanasta puvusta, mietin vaan koko ajan et sitte näytän koko ajan nii läskiltä...aion puottaa pari kiloa.. Harmittaa oiskeesti niin paljon,ko aioin olla niin täydellinen häissäni kun olla saattaa ja tuntu niin lupavalta, se puku oli niin kaunis. eikä se kadutakkaan muuten, kuin vain se tunne et näytän raskaana olevalta valaalta tungettuna ihan liian pieneen pukuun... tekis mieli itkeä!!!! :´´´´(((((((
  12. Ihana huomata täällä että muillakin morsmaikuilla on samoja onkelmia!! Mua ottaa päähän mun äiti. Se on aina kohdellut meitä lapsia erillä tavalla, toiset ovat parempia kuin toiset jne, ja minä oon just semmonen ei nii hyvä ja täydellinen ihminen. KAikki mun sisarukset on sen huomannu, et meitä on muutama surkea tapaus ja muutama sitte vähä hienompi ihminen. Ja tää ottaa niin päähän! Voisin kirjottaa romaanin siitä kuin se on kautta aikain lässäyttänyt kaikki hienot hetket mun elämästä, jos sitä nyt on nii paljon kiinnostanu et ois kummemmin kommentoinu. Mut muutama esimerkki mun kirjotusten aikaan: oli ihan oikeasti kiinnostunu tuhat kertaa enemmän mun veljen vaimon kirjotuksista kuin oman tyttärensä. Tai siis tarkoitan ettei se ollut yhtään kiinnostunut mun jaksamisesta ja menestyksestä. Kihlauduimme päivää ennen mun yo-juhlia, ja koska en ole yhtään juhlaihminen(eikä sulhokaan kummemmin) niin päätettiin ettei pietä kihlajaisjuhlia. sit oli ne yo- juhlat ja niiden jälkeen raivoavautuminen siitä et kuin kalliit oli ne juhlat ja ko siinähän oli ne kihlajaisetki samalla.. kehtaa!! just sillä asenteella paasas, et tyhmä minä ko tuollalailla järjestän juhlia! JA KUN MINÄ EN NIITÄKÄÄN JUHLIA MISSÄÄN VAIHEESSA EDES HALUNNUT. Ja nyt anoppi on alkanut touhottaa sittenki meille vähä jälkikäteen kihlajaisia, semmoista grilli-iltaa molempien perheitten kesken, ni arvatkaa kiinnostaako? Ja ko ei kehtaa sille sanoa et en ala äitin kans juhlia järjestään. ja en nyt viitti sanoa et järjestäkää jos järjestätte mut minä en osallistu.. Mun äiti ei oo missään vaiheessa ees teeskennelly et sitä kiinnostais yhtään mun häät. Mitään ei kysele eikä suunnittele. Ja sit mitä rakas äiti kommentoi mun hääpukuun:Et sitte maksa siitä noin paljon!!(onko 450e paljon?)ja kun ostin: voisit kyllä kilon tai kaks laihtua ni ois hyvä sitte. ja onko sen pakko olla noin avonainen? Ja kun minä olin niin onnellinen löydettyäni unelmieni hääpuvun ja sitä innoissaan äitille näytin... tuntuu että en ees viitti laittaa päälle juhliin ko on sit koko ajan läski olo. Ja anopille kerroin ostaneeni puvun ni tuli semmonen hämmästyny ja hiljanen katse; ai nyt jo!(4 kk aikaisemmin) ei kyselly mitään, eikä yleensä oo kyselly eikä keskustellu MISTÄÄN häihin liittyvästä, EI YHTÄÄN kommenttia, mielipidettä, kysymystä. Yritän hillitä itteäni etten tästä pahoittais vielä mieltä ko niillä on mun sulhon veljen häät ensin et ne varmaan niihin ensin keskittyy eka ja sit meijän häihin. mut tulee kyllä paha mieli jos sitäkään ei kiinnosta.. mut kyllä nää silti tuntuu vähän pienemmiltä ongelmilta kuin mitä muilla näytää olevan, MUT SILTI!!! Ja tuo salailu on kans yks juttu: minä en oo salaillu mitään jos on joku kysyny ihan sama mitä. KIITOS!!!!!
  13. Tuli huomattua että ei tämmöset nuoret saa hyvää palvelua koruliikkeissä.. Mentiin kihloja ostaan ja koska kysymyksessä kuitenkin tärkeä ostos,olisin halunnut jutella ja pohtia, saada tietoja ja hyvää asiakaspalvelua. Myyjä iski pöytään yhden levyn niitä sormuksia ja seiso vaan ja tuijotteli seinille. ei minkäänlaista asiakaspalvelua.
  14. Toivottavasti ketjun aloittaja ei nyt pahoita mieltään että liitän tähän oman kysymykseni kun kuitenki aiheeseen liittyy enkä omaa ketjua viitsinyt aloittaa tämän takia:D. ELikkä haluaisin mielipiteenne: Meille tulee sormuspoika ja morsiustyttö, jotka kävelevät ensimmäisenä käytävän alusta kirkon eteen, pojalla siis sormus tyynyllä tyttö vierellään joka heittelee ruusun terälehtiä. Haluaisin kuitenkin myös isäni saattamaan, mutta tuleeko silloin jotenkin tungosta käytävälle teidän mielestänne? Lapset kuitenkin kävelisivät alusta loppuun asti ennen meitä, ja me tulisimme kun he jo istuvat. Olen itse jo taipumassa sille kannalle että kävellään sulhon kanssa kaksin koko matka... mutta kuitenkin, olen aina ajatellut että isä saattaa, ja haluaisin asian niin. En kuitenkaan halua luopua sormuspojasta ja morsiustytöstä...molemmat tuntuvat olevan liikaa (siis lapset + plus isä,minä ja sulho tulee vastaan puoleen väliin) ,joten mitä mieltä olette? Miten te tekisitte? mielipiteitä?
  15. Meidän häissämme on erikoisuutena pöytäkoristelu Eli ruokailuvälineet laitetaan taitellun servetin väliin ja sinne sujautetaan myös yksi valkoinen ruusu ("teemakukka" meidän häissä, myös kimppu on valkoisia ruusuja) ja joka pöydässä on myös pieni lasimaljakko (luultavasti iso pilttipurkki) jossa on vettä- vieraat sitten laittavat kukkansa lasiin ja avot: joka pöydässä on kimppu ruusuja! mielestäni loistava idea ja pari vuotta sitten yhdissä häissä ollut ainakin ja silloin vieraat hoksasivat idean. Pöytäkoristelun on sitte siinä ja on simppeli! Pöytiin tulee siis myös kynttilät, valkoiset liinat ja tummanharmaat kaitaliinat. Ja sen servettijutska sidotaan kiinni paperipitsillä, ja pitsi toistuu harmaana myös valkoisten kynttilöiden ympärillä.
  16. Meidän häihin ei: -Leikkejä, joissa nolataan morsian ja/tai sulhanen (kaikki muut ohjelmat ovat tervetuleita) -tiukkapipoisuus, haluan rennot häät jossa on mukava tunnelma -idiootit sukulaiset jotka eivät osaa käyttäytyä.(ei kukaan meille varmaan kuittailisi mitään mutta muutamia sukulaisia on jotka ovat tukkanuottasilla keskenään.meidän häät ei ole mikään sotatanner) -kiire aamu- taitaa olla turha toive! -ei stressata tai jännitä liikaa- turha toive lienee tämäkin Toivon että olisi mukava ja rento tunnelma, lämpimät häät joista jää mukavia muistoja itselle ja vieraille. en kuitenkaan suostu ressaamaan joka pikkuasiaa, koska häissä on niin monta liikkuvaa osaa jotka voivat mennä pieleen. En aio masentua jos jokin pikkujuttu ei mene ihan putkeen- en mene naimisiin itse hääjuhlan takia.
  17. November

    Sulhasten suusta

    Häihimme on 5 kuukautta- ja minä jo innokkaana suunnittelen. Haluan miettiä kaikenlaista jo nyt, ettei tule kiire ja ettei vain häistä tule juosten kustua ja kepillä sekotettua. Mielestäni en edes oo aikaisessa, mutta sulhasen mielestä sinne on niiiiin pitkä aika. Istuskeltiin tossa iltaa ja höpötin sille kaikkia mitä olin kaavaillut (kuten monena muunakin iltana). Kysäisin et haittaako mun jatkuva hössötys ja höpötys. vastaus kuului "Ei haittaa, hössötä vaan....kuhan mun ei tarvi vastata."
  18. November

    kuvia

    omia kuvia
×
×
  • Create New...