@nu

Morsian
 • Content count

  13
 • Joined

 • Last visited

About @nu

 • Rank
  Untuvikko

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. Onko kenelläkään kokemuksia Pitopalvelu Fondista? Ainakin sähköpostikeskustelujen perusteella vaikuttaa asialliselta yrittäjältä =)
 2. Harmillista, jos et tunne ketään vieraista, mutta tuskin sen takia kannattaa jättää juhlia väliin. Itse olin pari vuotta sitten vieraana häissä, joissa avomieheni oli bestmanina. Tunsin onneksi joitakin vieraista, mutta silti harmitti etten saanut istua oman kumppanini vieressä. Luulenpa että haluan oman kokemukseni perusteella antaa kaason/bestmanin olla omien perheidensä seurassa ja muutenkin veikkaan, ettei meidän juhliimme tule kovin tiukkaan määriteltyä istumajärjestystä =)
 3. Meidän häistä tietää toistaiseksi vain siskoni, hyvä ystäväni ja eräs tuttuni, jota kysyin alustavasti juhlaamme keikalle. Miehen veli tietää, että olemme suunnitelleet naimisiinmenoa, mutta ei aikataulua. Helmikuuhun on vielä aikaakin ihan hyvin, mutta kyllähän tuon kohta voisi paljastaa ainakin omalle äidille =)
 4. Joskus pikkutyttönä yksissä tai kaksissa, mutta niitä mitkä muistan on ollut neljät, ja tässä kuussa yhdet tulossa.
 5. Mies kosi samana päivänä kun täytin 25. Hän itse minua puolisen vuotta nuorempi. Molemmille ensimmäinen kihlaus. Hääpäivä sovittiin vasta tänä kesänä, yli viisi vuotta myöhemmin.
 6. Meilläkin tulee tämä pohdittavaksi. Häiden aikaan lapset ovat melkein 4v ja vähän yli 1v. Mummot ja kummit olisi hyvä valinta, mutta jos joku ei vapaaehtoisesti halua ottaa lapsenvahdin roolia, täytyy yrittää värvätä joku tuttu, jota ei muuten kutsuta häihin. Luulen kyllä, että me hommaamme jonkun huolehtimaan lapsista koko päiväksi. Itselle ainakin tulee varmempi olo, jos tiedän että joku tietää juhlapaikalla varmuudella missä lapseni mennä viipottavat. Ei sillä, että epäilisin sukulaisteni vastuullisuutta, mutta lapset ovat nopeita ja voivat uteliaina mennä melkein minne tahansa. Tai ainakin nelivuotias
 7. Me olemme menossa naimisiin kolmekymppisinä. Prinsessahäitä tai valkoista pukua en halua, mutta kirkkovihkimisen ja mukavat juhlat kylläkin. Isääni en halua saattamaan, vaan joko menemme miehemme kanssa altttarille kaksin tai sitten jopa kahden pienen lapsemme kanssa Sekä äitini että enoni ovat menneet uusiin naimisiin viisikymppisinä eivätkä juhlat poikenneet paljoakaan nuorempien häistä. Ajatelkoot vieraat miten haluavat, häät ovat ensisijaisesti avioparin oma juhla. Jos morsian tykkää olla prinsessa, mikäs siinä, oli ikää sitten viisitoista tai viisikymmentä
 8. Meillä tietää ainakin sen, että luen tätä. Nimimerkkiä ei tiedä.
 9. "Me löysimme toisemme netistä..." Olemme kolmekymppinen pari pieneltä paikkakunnalta. Tarinamme kulkee jotenkin näin: 08/04 Vastasin tulevan aviomieheni treffi-ilmoitukseen eräällä web-sivustolla ja muutaman viestin vaihduttua vaihtuivat puhelinnumerot ja oli aika tavata. Tiheän tapailun jälkeen aloimme "virallisesti" seurustella saman vuoden lokakuussa. Jouluna sovimme, että muutan kesällä -05 miehen luokse ja näin myös teimme. Kihloihin menimme syntymäpäivänäni keväällä -06. Kesällä -07 ostimme talon, jossa nykyisin asumme. 2008 saimme pojan ja 2010 tytön Itse olen halunnut mennä naimisiin jo pari vuotta, mutta vihdoin sain mieheni puhuttua ympäri Hääpäivä sovittiin tämän vuoden juhannuksena ja häät ovat edessä 02/12
 10. Ei välimatka varmaan ketään jätä tulematta, joka oikeasti hääparin juhlapäivää arvostaa ja haluaa juhlistaa sitä heidän kanssaan. Mutta esim. meillä kavereiden häät tulevat olemaan n. 60 km päässä vihkikirkosta ja se yhdistettynä klo 16 vihkimiseen saa meidät jättämään pienet lapset suoraan hoitoon. Toisaalta on mukavaa päästä juhlimaan miehen kanssa kaksistaan, mutta mielelläni olisin lapset ottanut edes osaksi aikaa mukaan, kuten pari vuotta sitten ystävien häissä teimme. Omat juhlamme ensi talvena tulevat olemaan todennäköisimmin n. 10-15 km päässä kirkosta.
 11. Hei! Sain vihdoinkin juhannuksena puhuttua miehen ympäri ja meille on tulossa talvihäät, luultavasti helmikuussa. Tällä hetkellä pohdimme vasta kuinka paljon vieraita kutsutaan, ja siltä pohjalta sitten alan kysellä paikkoja ja pitopalvelua. Onko kukaan lähiaikoina juhlinut Kyyrönkaidan kurssikeskuksessa tai Ruunaniemen leirikeskuksessa? Vinkatkaa ihmeessä hyviä paikkoja talvihäiden viettoon! Ei ravintoloita, koska juomapuoli hommataan itse.