glenniV

Rouva
 • Content count

  179
 • Joined

 • Last visited

About glenniV

 • Rank
  Vakkari

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. Hei! Onko täällä niitä, jotka lopulta matkustivat Cascais/Estoriliin? Olen etsinyt paljon tietoa paikoista ja tullut siihen tulokseen, että Cascais olisi parempi vaihtoehto kahdelle kaverukselle kuin Estoril. Osaisitteko kertoa paikasta lisää tietoa?
 2. Mä olen myös pitänyt äidilleni polttarit. Tällaisissa tapauksissa on kiva, kun voi hieman "narrata" toista, kun tuntee toisen sen verran hyvin, että tietää morsiamen nauttivan päivästä tuttujen kera. Siinä on kiva yllättää oma äiti tai muu läheinen vanhempi sukulainen. Siinä täytyy tosiaankin enemmän miettiä morsiamen ajatuksia, kuin jos olisi pelkkä kaveri kyseessä. Kukaan ei järjestä omalle äidillensä polttareita kenenkään muun makuun kuin äidinsä.
 3. Viimeisten viikkojen kohdalla, kun kiire alkoi tulla, niin ehkä hössöttäminenkin alkoi. Kun kaikki alkoi olla melkein valmista, tuli sellainen olo, että "olemmeko ihan hulluja, kun yhden päivän takia nähdään tällainen vaiva". Itse päivä oli kyllä aivan mahtava ja varmasti yksi elämäni parhaimmista päivistä, joten ei kai se hössöttäminen ihan turhaa ollut.
 4. Näitähän oli monta, mutta listataan nyt muutama iho-kananlihalle-hetki.. - Kävely alttarille isäni kanssa (se oli aivan ihanaa, siis ihan übersupermegahienoa) - Tenorin laulana Romanssi kirkossa (tässä kohtaa nekin, jotka eivät itke joutuivat nieleskelemään) Aah.. - Syödessäni katsoin edessäni avautuvaa huonetta ja ihmisiä. Pöytien takana järvi kimmelsi auringon paistaessa ja keltaiset puunlehdet huojuivat tuulessa. Se muisto pysyy ikuisesti sydämessäni. (Lauantaina piti sataa koko päivän, mutta vain aamulla satoi ja loppu päivä oli kauniin puolipilvistä) - Tanssimisen aikainen tunnelma, kun suurin osa porukasta tuli joraamaan ja näki kaikkien ilmeistä, kuinka nauttivat. Päivää vielä odotteleville: Suosittelen toistamaan jo paljon ennen häitä itselleen, että välillä kannattaa vain pysähtyä ja tallentaa näkymä muistiin. Näin minäkin tein ja mielessä on niin paljon ihania olotiloja ja näkymiä muistellessani päivää. Päivä on lyhyt ja jännityksen takia voi keskittyminen jäädä vähemmälle.
 5. Mä olen nyt esitellyt itseäni uudella nimellä 2 viikkoa ja tuntuu kuin käyttäisin jonkun toisen henkilöllisyyttä ja alkaa aina hirmuisesti naurattaa. Kun nopeasti pistää spostia, niin samassa postissa voi olla molemmat sukunimet.. Siinä on muilla ihmettelemistä. Tuntuu ehkä hieman haikealta, mutta ehkä eniten kuitenkin oudolta. Varsinkin, kun uusi nimiyhdistelmä ei kuulosta omaan korvaani edes kovin hyvältä.
 6. Me otimme kummatkin sen perjantaina vapaaksi. Olihan se viikko ihan hirveää härdelliä, mutta en haluaisi käyttää yhtä lomaviikkoa häiden järjestelyyn. Ennemmin jää yhdellä työviikolla unet hieman vähemmäksi ja lepäilen yhden lomaviikon rauhassa, kuin käytän lomaviikon siihen kaupassa juoksemiseen.
 7. Todella tyytyväisiä.
 8. Olimme hotellissa yötä miehen kanssa ja kummatkin nukuimme kuin tukit n. 7 h.
 9. Meillä oli 9 lasta. 4 näistä oli yli 10-vuotiaita ja kaksi alle 2-vuotiasta ja loput siinä 5-9 välissä. Lapsille oli laitettu pöytä saliin, jossa saivat piirrellä. Meillä oli myös Angrybirds-peli, jossa lapsilla meni kivasti aika. Lapset myös tanssivat meidän kanssa, enkä vihkimisen aikana kuullut mitään ongelmia/itkua. Lapset olivat ihania ja tekivät päivästä vielä spesiaalimman.
 10. Hymyilin kovasti. Jännitystä auttoi morsiustyttöjen tsemppaaminen ennen aloitusta (5 ja 7-vuotiaat, eivätkä tunteneet toisiaan) ja ne olivat niin suloisia kävelleessään meidän edellä.
 11. Juhlat on juhlittu Nokian Ankkurissa. Paikka oli meidän n. 60 hlölle todella tilava. Meillä tuotti tuo istumajärjestys hieman päänvaivaa, joten siksi me jouduimme hieman puurtamaan saadaksemme pöytäjärjestyksen toimimaan. Kaikki toimi hyvin ja tunnelmavalaistus oli ihana. Laitoimme takkaan isoja kynttilöitä, ja oli todella kaunis. Ainoa miinuspuoli on paikan akustiikka. Se ei voi olla huono asia, että ihmiset keskustelivat ja heillä näytti olevan mukavaa heti alusta alkaen, mutta itseäni ehkä vähän häiritsi se melkoinen puheensorina. Olimme tehneet taustamusiikkia moneksi tunniksi, mutta musiikki ei kuulunut ollenkaan, eikä sitä tietenkään viitsitty laittaa kovemmallekaan.
 12. Beatwave soitti 22.9 häissämme ja en voi muuta kuin kehua. Heidän soittamansa musiikki sopi täydellisesti meidän porukalle. Beatwave aloitti näillä perusvalsseilla ym. ja jatkoi siitä sitten pikku hiljaa bilebiiseihin. Meillä ei ollut kovinkaan isoa porukkaa iltaa viettämässä (n. 40), mutta minä ja tyttökaverini saimme aivan älyttömän hyvät bileet aikaiseksi loppuillasta. Kaikki kehuivat bändiä jälkikäteen. Ja Prodigyn Breathe sai kaikki tanssimaan vimmatusti. Ja vielä jälkikäteen.. Mietimme miehen kanssa häidemme palveluntarjoajia ja itse ainakin päädyin siihen, että ilman Beatwavea ei näissä häissä olisi ollut yhtä hauskaa.
 13. Meillä sama juttu kuin Chantellella ja Pähkinäisellä. Vastaus on siis, servetit pöytään. Se on oikeasti inhottavaa ottaa kaikki tavarat kerralla tai joutua hakemaan toisen kerran kaikkia tykötarpeita.
 14. Meillä alkumaljat kuoharia, ruoan kanssa viinit + hanaolut, kahvin kanssa konjakki ja likööri. Kahvin jälkeen hieman ennen klo 8 tulee muut miedot juomat ja booli esille. Meille tulee vain muutama lapsi ja vieraskööri koostuu lähinnä kavereista ja litrahuulisukulaisista. Haluamme tarjota heille riittävästi juotavaa, mutta siten, ettei kaikki sammu kahvin jälkeen.
 15. Ammattilaisen tekemä, koska en jaksa ostaa tarpeeksi hyviä tuotteita, enkä halua ressata meikkini valumista ym.