susann

Aktiivijäsen
 • Content count

  46
 • Joined

 • Last visited

About susann

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Paikkakunta
  Pääkaupunkiseutu
 1. Helin sivuilta löytyy myös hintaesimerkkejä. http://www.helinmatkat.fi/fi/www/hintaesim...gkawin_hintoja/ Me olimme Helin järjestämällä matkalla, taas ;D
 2. Pitääpä tässä yhtyä edellisiin kirjoittajiin, KL-Langkawi kombi 3 viikkoa valitettavasti takana ... upea matka, KL nähty aikaisemmin mutta aina sieltä vaan jotain kivaa ostettavaa ja tekemistä löytyy ;D Langkawi oli todella positiiviinen kokemus, etenkin luonto. Eläinten ja luonnon läheisyys juuri Berjaya resortissa oli ihanaa, Deluxe chaletti oli oikeasti ihan yes, pitää muistaa että kyseessä on vanhahko resortti, tuollaisessa Langkawi tyyppisessä kosteudessa ei puiset huonekalut viihdy, niistä tulee nuhjusen näköisiä, ihan sama jossain Thaimaassa. Tosin emme lomalla juuri muuta tee huoneessa kun nuku joten meille kelpasi mainiosti ;D Dev'iä suosittelen kyllä lämpimäsi, http://www.langkawi-nature.com/, hänen tieto/taito on aivan uskomaton!
 3. http://www.naimisiin.info/cgi-bin/yabb21/Y...?num=1161378790 tuossahan tuo ... muuttaisin / poistaisin korjaisin jos osaisi :-[ Haa ... nyt hokasin .. ihan eri ketju ...
 4. Nähdään siis siellä ;D
 5. Syksyllä ollaan menossa sinne, voin sitten kertoa ... milloin teillä on matka?
 6. Hei,laitoin sulle Jhoo pirvaa. T. Susann
 7. Olimme viime syyskuussa yhdistelmä, Bkk-Samui- Lamai Beach (etelä)- Koh Tao-Samui-Maenam Beach (pohjoinen) Lamaissa meillä oli hotelli http://www.sawadee.com/hotel/samui/pavilion/pictures.html Erittäin tasokas hotelli loistava sijainti, tarkoituksella valitsimme Lamain joka on rauhallisempi kun Chaweng, mutta ravintoloita riittää joka päivälle eri. Rannalla saimme olla lähes yksin ja allasalue oli upea, aamiainen tarjoiltiin rannan vieressä olevassa rakenuksessa jossa nautimme näköalasta joka aamu... ihanaa! Koh Taolla hotellimme oli Coral Grand, Taolle siirryttiin näppärästi katamaraanilla, kestiköhän se noin puolitoista tuntia. http://www.sawadee.com/hotel/kohtao/coralgrand/pictures.html Yksinkertainen ja ihan yes, Taolla emme tehneet muuta kun snorklasimme 3 päivää, joten hotellilla oltiin periaatteessa vain ilta/yö ja aamulla aina merelle päiväksi. Itse en löytänyt Taolta sitä ihanaa turkoosia rantaa, mutta snorklatessa näimme vaikka mitä. Samuilla kyselinkin onko siellä snorkalusmahdollisuuksia ja paikallinen ilmoitti että jos on Taolla käynyt snorklaamassa Samuilla ei ole enää mitään katsottavaa Maenamissa Napasai Samui Island, kallis ja ihana (emme normaalisti yövy luxushotelleissa mutta nyt oli juhlat ;D) http://www.sawadee.com/hotel/samui/pansea/pictures.html Hotelli aivan upea, ilmaiset maastopyörät jolla pörrättin pitkin kylää, helppo mennä kun ei ole ylä- eikä alamäkeä ... (sopii siis meikäläisen olemattomille lihaksille). Maenam oli ehkä hivenen Lamaita kalliimpi. Paljon ravintoloita ja jonkun verran kauppoja. Maenamin ranta ei ollut häävi joten pohjoiseen mennessä kannattaa valita uima-allas hotelli. Retkeksi suosittelen ehdottomasti (en ole nähnyt ketjussa muita käyneitä?) http://samui.sawadee.com/attractions/adventures.htm Todella upea kokemus, liukua kaapelilla puunlatvasta puunlatvaan! Hinta oli muistaakseni 30 tai 35 € per henkilö. Samuista ja Taosta jäi pelkkiä hyviä kokemuksia, ihmiset ovat todella ystävällisiä ja palvelu oli joka paikassa todella hyvää! Emme luultavasti mene sinne uudestaan (on niin monta muuta kohdetta näkemättä [ch61514]) mutta saari on ehdottomasti näkemisen arvoinen, tekemistä siellä ei mielestäni ole paljon ja saarikierroksenkin tekee päivässä, mutta rentouttavaa lomaa ja hyvää ruokaa hakeville ehdottomasti oikea paikka.
 8. Iloista ystävänpäivää! Vastaanpa ihan tuohon alkuperäiseen kysymykseen, olen menossa lomille sinnepäin ja voin vaikka, jos kohdalle sattuu, kurkistaa ompelimoon ja kysyä mitäköhän hääpuku maksaisi teettä. Palailen huhtikuussa. T. Susann
 9. Käytiin vuosi sitten Lagoonissa, ruoka sinäänsä ei ollut huonoa tai kamalaa, ainoastaan valikoima oli huono. Buffa parina iltana viikossa (suosittelen, siinä on ainakin enemmän vaihtoehtoja) ala carte heikko. Vaikka hotelli on "vidakossa" niin bussilla pääsee viereiseen hotelliin syömään. Ja rannan päässä oli "viidakkoravintola", siellä ruokaa kolmasosa hinnalla ja erittäin hyvää! Muuten puitteet on mahtavat, aivan ihana ranta ehdottomasti parhaasta päästä missä ollaan oltu, allasalue oli siisti. Huoneet ihan yes, perushuone parvekkeella, mutta ei siellä nyt niin hirveesti tullut aikaa vietettyä .. Hotellista sai helposti järkättyä retkiä tulivat hakemaan omalta rannalta snorklaamaan jne. Oltiin 10 päivää, olisi voinut olla pidempäänkin .... Eikä se kuljetus keskustaan (Kuching) niin hirveää ole, minibusseja kulki kiitettävin väliajoin ja matka kesti 40-60 min liikenteestä riippuen.
 10. Tällaisen löysin netistä http://www.geographia.com/bonaire/bontip01.htm Taxes: Bonaire has a US$20.00 airport international departure tax, a hotel tax of US$5.50 to $6.50 per person per night. Car rentals are taxed at US$3.25 per day. There is also a 5% tax on car rentals, meals, services and general purchases.
 11. Kai tänne on vielä kerran tultava kommentoimaan Taas matkalle menossa Helin kautta ja jälleen kerran kaikki on mennyt toiveidemme mukaan, minäkin olen valmis maksamaan enemmän paremmasta palvelusta/lennoista jne. kuten 'Krisumies' jo kirjoittikin ... valinta kysymyksiä. Kerron kuitenkin että tämä meidän viimeksi varattu matka on lähdes samanhintainen kun tunnetun suomalaisen matkanjärjestän, erona itse päättämämme lentopäivät, priva kuljetukset kentältä, kaupunkikierros, ja huomattavasti paremmat hotellihuoneet.
 12. Kovin kuulostaa Hua Hin ihanalta paikalta kun teidän viestejä lukee, mekin pidämme tätä Bkk-Hua Hin-Sin/Hkg yhtenä vaihtoehtona mutta minua kiinostaisi tietää tuo Bkk-Hua Hin siirto bussilla 4 tuntia !? Onko matka millainen ? Itse en pidä yhtään bussissa matkustamisesta, 10 tuntia koneessa menee mutta tuntikin bussissa ahdista ...
 13. Kaksi matkaa tilattu tänä vuonna ja erinoimaista palvelua olemme saaneet. Hinta-/laatusuhde kohdallaan... tosin toinen matka vasta edessä Suosittelen kuitenkin.
 14. Minäkin yöpyisin Pariisissa, junalla pääse oikeasti ihan oven eteen. Mielestäni Disney hotellit olivat kovin lapsi painotteisia ja niin kun Fifi toteaa yksi päivä Disneylandissä riittää aikusille. (Itse lähtisin tosin sinne uudestaan päiväksi, ihan mega makeita laitteitta ... )
 15. Niitä lippuja on montaa eri ... katso ; http://www.parisby.com/general/frame6a.htm Emme ostaneet etukäteen vaan lentokentällä kun tulimme Pariisiin, RER asemalta. (mielestäni hinta viime vuonna oli vähän edullisempi kun tuo nettikauppa tuossa myy, mutta ainakin tuo on suuntaa antava )