Jump to content
Naimisiin.info

susann

Aktiivijäsen
 • Posts

  46
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Pääkaupunkiseutu

susann's Achievements

Juniori

Juniori (2/5)

 1. Helin sivuilta löytyy myös hintaesimerkkejä. http://www.helinmatkat.fi/fi/www/hintaesim...gkawin_hintoja/ Me olimme Helin järjestämällä matkalla, taas ;D
 2. Pitääpä tässä yhtyä edellisiin kirjoittajiin, KL-Langkawi kombi 3 viikkoa valitettavasti takana ... upea matka, KL nähty aikaisemmin mutta aina sieltä vaan jotain kivaa ostettavaa ja tekemistä löytyy ;D Langkawi oli todella positiiviinen kokemus, etenkin luonto. Eläinten ja luonnon läheisyys juuri Berjaya resortissa oli ihanaa, Deluxe chaletti oli oikeasti ihan yes, pitää muistaa että kyseessä on vanhahko resortti, tuollaisessa Langkawi tyyppisessä kosteudessa ei puiset huonekalut viihdy, niistä tulee nuhjusen näköisiä, ihan sama jossain Thaimaassa. Tosin emme lomalla juuri muuta tee huoneessa kun nuku joten meille kelpasi mainiosti ;D Dev'iä suosittelen kyllä lämpimäsi, http://www.langkawi-nature.com/, hänen tieto/taito on aivan uskomaton!
 3. http://www.naimisiin.info/cgi-bin/yabb21/Y...?num=1161378790 tuossahan tuo ... muuttaisin / poistaisin korjaisin jos osaisi :-[ Haa ... nyt hokasin .. ihan eri ketju ...
 4. Nähdään siis siellä ;D
 5. Syksyllä ollaan menossa sinne, voin sitten kertoa ... milloin teillä on matka?
 6. Iloista ystävänpäivää! Vastaanpa ihan tuohon alkuperäiseen kysymykseen, olen menossa lomille sinnepäin ja voin vaikka, jos kohdalle sattuu, kurkistaa ompelimoon ja kysyä mitäköhän hääpuku maksaisi teettä. Palailen huhtikuussa. T. Susann
 7. Käytiin vuosi sitten Lagoonissa, ruoka sinäänsä ei ollut huonoa tai kamalaa, ainoastaan valikoima oli huono. Buffa parina iltana viikossa (suosittelen, siinä on ainakin enemmän vaihtoehtoja) ala carte heikko. Vaikka hotelli on "vidakossa" niin bussilla pääsee viereiseen hotelliin syömään. Ja rannan päässä oli "viidakkoravintola", siellä ruokaa kolmasosa hinnalla ja erittäin hyvää! Muuten puitteet on mahtavat, aivan ihana ranta ehdottomasti parhaasta päästä missä ollaan oltu, allasalue oli siisti. Huoneet ihan yes, perushuone parvekkeella, mutta ei siellä nyt niin hirveesti tullut aikaa vietettyä .. Hotellista sai helposti järkättyä retkiä tulivat hakemaan omalta rannalta snorklaamaan jne. Oltiin 10 päivää, olisi voinut olla pidempäänkin .... Eikä se kuljetus keskustaan (Kuching) niin hirveää ole, minibusseja kulki kiitettävin väliajoin ja matka kesti 40-60 min liikenteestä riippuen.
 8. susann

  ABC-Saaret

  Tällaisen löysin netistä http://www.geographia.com/bonaire/bontip01.htm Taxes: Bonaire has a US$20.00 airport international departure tax, a hotel tax of US$5.50 to $6.50 per person per night. Car rentals are taxed at US$3.25 per day. There is also a 5% tax on car rentals, meals, services and general purchases.
 9. Kai tänne on vielä kerran tultava kommentoimaan Taas matkalle menossa Helin kautta ja jälleen kerran kaikki on mennyt toiveidemme mukaan, minäkin olen valmis maksamaan enemmän paremmasta palvelusta/lennoista jne. kuten 'Krisumies' jo kirjoittikin ... valinta kysymyksiä. Kerron kuitenkin että tämä meidän viimeksi varattu matka on lähdes samanhintainen kun tunnetun suomalaisen matkanjärjestän, erona itse päättämämme lentopäivät, priva kuljetukset kentältä, kaupunkikierros, ja huomattavasti paremmat hotellihuoneet.
 10. Kaksi matkaa tilattu tänä vuonna ja erinoimaista palvelua olemme saaneet. Hinta-/laatusuhde kohdallaan... tosin toinen matka vasta edessä Suosittelen kuitenkin.
 11. susann

  Pariisi

  Minäkin yöpyisin Pariisissa, junalla pääse oikeasti ihan oven eteen. Mielestäni Disney hotellit olivat kovin lapsi painotteisia ja niin kun Fifi toteaa yksi päivä Disneylandissä riittää aikusille. (Itse lähtisin tosin sinne uudestaan päiväksi, ihan mega makeita laitteitta ... )
 12. susann

  Pariisi

  Niitä lippuja on montaa eri ... katso ; http://www.parisby.com/general/frame6a.htm Emme ostaneet etukäteen vaan lentokentällä kun tulimme Pariisiin, RER asemalta. (mielestäni hinta viime vuonna oli vähän edullisempi kun tuo nettikauppa tuossa myy, mutta ainakin tuo on suuntaa antava )
 13. susann

  Pariisi

  Juu Versailleen ehdottomasti siellä oli kyllä upeaa ! Suosittelen opastettua kierrosta (eri pituisia ja eri aiheisia) ja sitten kävelyä omin päin, puisto on aivan mahtava! Meillä oli muuten viiden vyöhykkeen 'turistilippu' tms. (saa mennä niin paljon kun takapuoli kestää metrolla ja RER junilla) ja sekä Versaille että Euro Disney on tuon 5 vyöhykkeen sisällä joten aikas äkkiä tuli "lippurahat takas".
 14. susann

  Pariisi

  Minun mielestä Louvre on ihan "keskustassa" metro pysäkki on Palais Royal-Musée du Louvre ... olisiko ollut linja 1 ja 7 ?
 15. Nyt siellä käyneenä voin kyllä suositella. Me pidimme todella paljon Balista, ihmisistä ja hintatasosta. Emme olleet häämatkalla (josko se nyt eroaa normaalista kahdenkeskeisestä, ansaitusta lomamatkasta ) Asuimme Sanurissa joka oli pieni ja rauhallinen verrattuna esim Kutaan, me "keski-ikäiset" viihdyimme hyvin, menoa kaipaavalle Kuta on parempi. Saari on aivan ihanan vihreä (olimme tosin maaliskuussa siellä sadekauden jälkeen). Ruoka on hyvää ja edullista. Harvoin olemme olleet paikassa jossa aivot lepää niin totaalisesti kun siellä.
×
×
 • Create New...