Jump to content
Naimisiin.info

rouvautuva

Aktiivijäsen
  • Viestit

    26
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän rouvautuva kaikki viestit

  1. ^Pienelläkin porukalla saa varmasti aivan loistavat bileet aikaseksi. Jos väkisin rupee kutsumaan porukkaa paikalle, niin voi bileistä helposti tulla "paskanjäykät". Ei mun mielestä polttarit tarkoita sitä, että kerätään iso lössi ja lähetään suorittamaan jotain tekohauskaa näytelmää. Jokainen on yksilö ja voittehan te lähteä kolmestaan ihan hyvin viettää jotain aktiviteettia, kuten mönkkäriajelulle tms. ja sen jälkeen sitten bilettämään. Pienemmällä porukalla aktiviteettien hinnatkin jäävät pienemmäksi.
  2. Jossain etiketti-kirjassa/nettisivuilla oli, että kutsut tulisi lähettää 6-8 viikkoa ennen häitä. Ajattelin tehdä kompromissin ja lähettää 7 viikkoa ennen häitä. Kaipa tuo aika on ihan riittävä... Häät on kesäkuun alussa, joten kutsut lähtevät huhtikuun alkupuolella liikkeellä ja vastauspyyntö laitetaan vapulle.
  3. minä heitin tsoukkina, että vaihettaisiin päikseen nimiä. eli minä ottaisin miehen nimen ja hän minun.. en tiedä onko tuo edes teoriassa mahdollista. heh, mutta vakavasti ottaen, en ole vielä päättänyt pidänkö oman vai otanko sulhon nimen. kaksoisnimi on ei, koska sukunimestä tulisi niin pitkä, että muste loppuisi kun joutuu täyttelemään virallisia papereita. miehellä on lyhyt ja ytimekäs nimi, itselläni hyvin harvinainen. miehelläkään ei kuitenkaan ole se nimi mistään yleisimmästä päästä. pidän molemmista nimistä, mutta kyllä se helpottaisi asioimista lääkäreissä yms, kun ei tarvitsisi nykyistä "tyttönimeä" tavata sataan kertaan. toisaalta siihen on tottunut. huah.. vaikea..
  4. rouvautuva

    Viimeinen biisi, ideoita

    Entäs joku Disneyn piirroselokuvien musiikeista? Nehän on aivan loistavia biisejä (siis alkuperäiskielellä.. suomennokset on vähän tökeröitä.) Colour of wind (Pocahontas), Beuty and the beast (Kaunotar ja hirviö), The whole new world (Aladdin), Can you feel the love tonight (Leijonakuningas), You'll be in my heart (Tarzan). Siis näitähän on vaikka kuinka. Meillä on häävalssi tiedossa ja loppujuhliksi karaokea, eli en pääse Phill Collinsin tahtiin tanssimaan, mutta jos sitten yöksi hankkisi vähän hempeää taustamusiikkia
  5. Mä ostin omani viime maaliskuussa ja häät on kesäkuussa 2012. Oli pakko ostaa, kun kerran tuli täydellisyys vastaan huokealla hinnalla. Nyt vaan toivotaan etten liho tai laihu yhtään talven aikana. Yleensä kun stressaan, meinaa paino tippua 5-7 kiloa. Pitää yrittää olla chillinä keväällä.
  6. rouvautuva

    Häämessut

    Juu, meillä ainakin on suunnitelmissa mennä.
  7. Me käytiin katsastamassa Punttisilimä. Kaunis paikka! Toivottavasti aurinko paistaa h-päivänä, niin saadaan rantalaiturilla kauniita kuvia. Yhteyshenkilö oli tosi mukava ja avulias. Saliin mahtuu pienellä järjestelyllä lähes 130 juhlijaa, mutta täytyy sanoa että on aika ahdasta silloin. Nyt käänneltiin pöytiä erilaisiin istumajärjestyksiin (ajatuksella, että kukaan ei ole selkä morsiuspariin päin) ja saatiin paikat 121:lle vieraalle. Yritettiin vähän vältellä ettei keskilattialle tulisi pöytiä, mutta mikäli sikäli siipeijöitä pamahtaa paikalle sen verran että on pakko roudata lisää pöytiä jostain, niin hätätilassa voi pari pöytää laittaa keskilattialle (jolloin kyllä siinä pöydässä istuvat olisivat selkä morsiusparia päin, mutta sehän on vain heidän oma häpeä. ) Yritetään pyrkiä kyllä siihen, että vierasmäärä jäisi tuohon 120 henkeen.
  8. Itselläni ei ole lapsia, mutta jotenkin tuntuisi, että ovat aika pieniä hommaan. Tai sitten mukana tulisi olla joku tuttu ja turvallinen aikuinen. Omia kummipoikia katsellessa, saattaa heillä kesken jonkun homman ruveta kiinnostaa joku muu kuin itse tekeminen. Esim. jalkapallo pelissä kesken hyökkäyksen ruvetaan tähyilemään taivaalle kun lentokone menee siellä ..Suloisiahan he varmasti tehtävässään ovat.
  9. Minä en heitä mitään. Tapa on minusta kiusallinen ja kulunut. Häissä, joissa olen ollut, niin aina on joku purnaamassa, että "varmaan oli järjestetty juttu", kun kimpun on saanutkin joku morsiammen läheinen ystävä. Itse yleensä kimpun heittovaiheessa kaikkoan vessaan "puuteroimaan nenääni" Heittovaiheessa, ei ole vessoihin/ruokapöytään jonoa.
  10. rouvautuva

    Koivu somistuksessa

    Ouh! Mulle ei tullut mieleen ollenkaan tuo nahistuminen. Nehän on tosiaan ne köynnökset karmeen näköset yön jälkeen. Tuskin kukaan viittii sillon hää-aamuna ruveta vääntää mitään köynnöksiä. Luulen että on muutakin tekemistä. ;)Eikä tuo allergia-juttukaan tullut mieleen, vaikka oon ite koivun siitepölylle allerginen.
  11. Itse olen ollut avecina mukana, vaikka en tuntenut ketään häistä (kuin avopuolisoni). Häät olivat puoliskon serkun. Olihan se vähän hassu tilanne, kun onnitteluvaiheessa, eli kätellessä, hääpari katsoi minua huuli pyöreänä "kuka sä oot?" Siinä sitten tuli rytinällä tutustuttua koko sukuun. Puolisko ei ollut edes kertonut kenellekään minun olemassa olosta. Seurustelua oli tuolloin takana vain muutama kuukausi. Itsehän olin jäämässä kohteliaisuus syistä pois, mutta mies halusi minun tutustuvan hänen sukuun. Meillä on nyt tilanne, että ei kovin tunneta bestmanin tuoretta tyttöystävää, mutta kutsumme hänet silti koska haluamme tutustua häneen ja olisihan se outoa jos bestmanilla ei olisi omaa kultaa mukana, koska bestmanin mukaan hääpäivämme on hänellekin iso juttu!
  12. ^^ Joo ja koristeilla!!
  13. Käyvätkö hermoille vai lievittävätkö hermoilua? Itselläni sekä että. Anopin tekele on ollut koko meidän suhteen alusta asti valtavan ihana ja hänen kanssaan on helppo puhua tulevaisuudesta jne. mutta nyt... Kun kihlauduimme, meni pitkään että jutut alkoivat sanoilla "kun te sitte avioidutte...". Kaikki lahjat mitä mulle on ostettu on häiden teemavärisiä. Tekisi mieli vaihtaa värit, koska alan olla jo aika kyllästynyt ko. väriin. Pöly laskeutui hieman ja sitten pari vuotta kihlautumisen jälkeen ilmoitimme että mennään naimisiin tulevana kesänä. Aina kun näemme, niin "Oletteko ajatelleet.." "Oletteko hankkineet.." Tämäkin vielä suht ok, mutta nyt tuli soitto: "Minä olen ostanut sitä ja tätä ja tuota..." Paras oli, että hän oli ostanut minulle alusvaatteita!!! Olen minä-itse-ihminen, eli haluan olla tekemässä ja suunnittelmassa kaikessa mukana. Kerrankin on juhlat, joissa voin oikeasti itse päättää mitä haluan. Nyt on olo että tallotaan varpaille. Omalle äidilleni jo sanoin, että mitähän on häiden jälkeen anoppi-miniä suhteesta jäljellä. Yritän olla kohtelias ja kiertää kysymyksiä ja vaihtaa puheenaihetta. Puhumiset ovat ok, mutta itse teot ei. Oma äiti tietää, että olen tälläinen mitä olen, että minulla on se oma henkilökohtainen alue, jolle muut ei tule. Tämä alue sisältää mm. alusvaatteiden oston. Olipa vähän sekalainen teksti.. EDIT: Ja pointtikin unohtui xD ...Siis, miten saisi nätisti sanottua, että painaisi vähän jarrua ja että alusvaatteet on liikaa...???
  14. Mitenkäs ootte toiminut/aatellu toimia, kun heiteltäviä jaetaan juhlakansalle? Meinaan siis, että meillä esim tulee riisejä (perinteisesti), niin annetaanko pussukat vieraille silloin kun he tulevat kirkkoon vaiko silloin kun poistuvat kirkosta? Ja miten ois halvin ja kätevin tapa "pakata" riisit? Ja sitten vielä tosi nippelikysymys.. pitkää riisiä vai puuroriisiä? takerrunko yksityiskohtiin? EEEEnnnn....
  15. Meillä on tuumailtu josko ois "piti käydä vain yhdellä..." baarissa kun tavattiin ja molemmilla oli tuolloin aikomuksena käydä vain yhdellä, mutta viihdyttiinkin toistemme niin paljon, että ollaan oltu erottamattomat siitä lähtien.
  16. Meille tulee marengit hääkarkeiksi ja teen ne itse. Ne on helppoja tehdä vaikka vaativatkin pitkän valmistusajan, eli se kuivatus vie puolestatoista tunnista kahteen tuntiin.
  17. rouvautuva

    Koivu somistuksessa

    Hmmm.. Ei hullumpi idea. Viljat toisivat vähän kontrastia ja onhan ne nätin värisiä.
  18. Janne Raappanan Kaksi onnellista. Luonteva päätös, sillä olen ollut Taikakuu fani vuodesta 2005 ja kulkenut keikoilla monta lukematonta kertaa. Jos ei bändi pysty nuottien puutteen takia soittamaan sitä, niin soitetaan sitten nauhalta. Koska biisi on must!!!! Toisena perinteinen Kulkurin valssi. Se oli miehen valinta ja hassua.. Kulkurin valssi oli mun lempi elokuva 6-7-vuotiaana. Mies ei ole koskaan tiennyt mun lapsuusajan Tauno Palo-fiksaatiosta..
  19. Itse olen ollut järjestämässä erilaisia tapahtumia (en kuitenkaan häitä, mutta yo-juhlista urheilukisoihin)ja pakista löytyy aina: *Hakaneuloja - jos jollain vaikka repee hame tai nappi irtoaa *Jesaria (jeesusteippi/roudarinteippi/ilmastointiteippi)- hätäratkaisuna moneen ongelmaan, esim johtojen kiinnittäminen lattiaan *Maalarinteippi - koristeiden korjaukseen *Musta tussi - en tiedä käyttötarkoitusta, mutta varmasti tarpeen *Tulitikut - kynttiöiden sytyttämiseen *Kumilenkkejä - jos tarvitsee niputtaa jotain *Särkylääkettä *Rakkolaastareita *Sakse - ne yleensä aina hukassa, kun niitä tarvitaan
  20. Meillä on ajatuksena, että laitetaan istumapaikat etukäteen. Vieraita on noin 116 tämän suunnitelman mukaan. Olen vain miettinyt, mitenkä olisi järkevintä ohjata vieraat oikeille paikoille. Ettei porukka sitten säntäile pöydästä toiseen etsien omaa paikkaa. Nimilista oven pielessä tuntuu tökeröltä, ihan kuin katselisi AMK:n tasokokeen tuloksia.. x) Olisiko siitä mitään ideaa, kun meillä on kolme bestmania ja kolme kaasoa, että he sitten "saattaisivat" vieraat omille paikoilleen. BM:t ja K:t ovat kaikki meidän sisaria ja parhaita ystäviä, joten he kyllä tuntisivat ainakin omat sukulaisensa.. Vai tuleekohan siitä sitten hirveä ryysis.. Yhtenä toisena vaihtoehtona olen miettinyt värikoodia teema värien mukaan. Esim sulhon suku turkoosilla paikkakortilla, morsiammen lilalla ja kaverit vihreillä korteilla. Ainakin se vähentäisi sitä säntäilyä..
  21. rouvautuva

    Miten huomioida lapset?

    Meillä ei näillä näkymin ole kuin kuusi lasta, joista kaksi alle kouluikäistä (1-vuotias ja 4-vuotias) ja loput yli 10-vuotiaita, mutta alle 15 kuitenkin. En ole ajatellut oikein, että järkätäänkö sitten lapsille jotain erityistä..?? Joku pinjata voisi kyllä olla hauska, kun on kuitenkin isoja lapsia ja muutamia lapsenmielisiäkin, joten se voisi olla aika kiva ohjelmanumero. Ehkä kuitenkin voisi rakentaa pikkunurkauksen, jossa voi piirrellä/väritellä?!?
  22. rouvautuva

    Koivu somistuksessa

    Joo, tuota köynnöstä pitää testailla ennen kuin syksy saapuu. Itse ajattelin hieman maalaisromantiikkaa ja laittaa kokonaiset koivut maitotonkkiin tai sitten niihin voisi tehdä sellaisen saunavihtamaisen asetelman ja laittaa ulos kuistille sievästi.
  23. Hei, ei kellään olisi uutta tietoa Punttisilimästä? Pöytien lukumäärästä yms. Tai löytyisikö kuvia paikasta. Nettisivut eivät ole hirveen hyvät, vaikka vähän osviittaa niistäkin sai.
  24. rouvautuva

    Koivu somistuksessa

    Heipsan, olen uusi täällä ja ensi kesän alussa naimisiin. Tässä jo tietenkin aivot höyryten mietin ja pohdin vaihtoehtoja. Ajateltiin miehen kanssa että käytettäisiin juhlapaikassa koivuja osittain tai kokonaan kukkien sijaan. Koivut ovat kauneimmillaan minun mielestä juuri kesän alussa.. Olisiko kenelläkään ideaa tai kokemusta, kuinka koivut saisi näyttämään upeilta ilman että ne muistuttavat saunavastaa maljakossa. Tai voisiko niitä asetella vain pitkittäin pöydälle?? Tuleeko liika sotkuisen näköistä??
×
×
  • Create New...