milli83

Morsian
 • Content count

  12
 • Joined

 • Last visited

About milli83

 • Rank
  Untuvikko
 • Birthday 04/03/83

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Noni, meidän häämatkakohde vaihtui Islannista Pariisiksi. Olen NIIN innoissani
 2. Meillä puolet häistä maksamme puolison kanssa, ja vanhempani maksavat toisen puolikkaan. Milloinkaan en ole vanhempiani pyytänyt osallistumaan häihin, äitini vain ilmoitti joskus vuosi pari sitten (hyvissä ajoin ennen kihlautumista), että he voivat/haluavat osallistua tuleviin häihin samanlaisella panostuksella kuin millaisella summalla olivat osallistuneet pikkusiskon häihin. Toki olisimme saaneet itsekin maksettua häät, nyt sitten vaan voidaan kutsua enemmän sukulaisia sekä pitää juhlat aikaisemmin suunniteltua hienommassa paikassa.. ja voimme tehdä fancymman häämatkan.
 3. Tää onkin vähän kinkkisempi. Meillä on niin, että me puolison kanssa maksetaan puolet ja omat vanhempani maksavat toisen puolen häistä. Puolison vanhempien kanssa keskustelun hoitaa puoliso, eikä sieltä ainakaan ole tullut mitään tiedustelua siitä, miten kustannukset ylipäätänsä hoidetaan. Koska vanhempani osallistuvat kustannuksiin, niin he sitten kutsuvat vieraat häihimme. Mietin vain, että onko oikein tavallaan avopuolison vanhempien päästä ratsastamaan meidän muiden työllä sitten, kun ei muutenkaan tunnu meidän häät heitä kiinnostavan. Voisin kuvitella, että vanhempani taas kokevat, että siellä käteltävinä on minä, puolisoni ja minun vanhempani.
 4. La Valse d'Amelie olisi ihana, mutta en tiedä onko häävalssiksi liian surullinen ja temmoltaan vaativa.
 5. Tosi kaunis, mitä noihin tuli sisälle ja millaisilla mitoilla teit?
 6. Näitä meille
 7. Tänään varasimme sekä kirkon, että juhlapaikan. Olin aivan varma, ettemme saisi haluamaamme juhlapaikkaan, kun pelkäsin meidän olevan niin myöhässä häidemme kanssa, mutta yllätyimme erittäin iloisesti.
 8. o ou Nyt on meille Hämeenkylän kartano varattuna.
 9. Ei olla käyty, mutta haaveissa olisi lähteä Islantiin häämatkalle.