Talvikku

Aktiivijäsen
 • Content count

  14
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Talvikku

 1. Tilasin fashionlande.com ja tosiaan ei ole valittamista sen puljun toiminnasta, hyvin meni!
 2. Varmaan monet morsiamet, kuten minäkin, "sortuivat" ennen häitä kalliisiin rakennekynsiin....? Ainakin ymmärsin että nämä ovat virallisesti nyt rakennekynnet.... Ei ole koskaan ollut mulla tämmöisiä ennen, joten olen hieman tietämätön, mutta siis oman kynnen pintaan liimattiin sopivan mittainen jatkepala, ja sitten laitettiin monta kerrosta geeliä päälle ja koristeltiin kärjet valkoisiksi, ns "ranskalainen kärki"?? Haluaisinkin tietää, että miten tuolla Phuketin suunnalla nämä kynsihommat hoituisi, jos huollattaisi kynnet siellä? Olin ajatellut näistä kynsistä luopua heti kun irti lähtevät, mutta nyt tajusin että Thaimaassa voisi saada huollon niin halvalla, että voisi vielä toisenkin kuukauden näitä kynsiä pitää, kun kerran olivat alunperin niin tyyriit... Eli onko Thaimaassa muita kun spa-hoitoloita? Netistä löysin oikeastaan vain hierontoja, kasvohoitoja, korkeintaan manikyyrejä ja pedikyyrejä tarjoavia laitoksia. Löytyykö sieltä ihan tavallisia kynsistudioita tms, jossa saisi rakennekynnet huollettua? Mitä maksaa ja mitä on laatu??? Parin päivän päästä nämä kynnet ovat olleet mulla 2 viikkoa, joten viikon-parin päästä voisin hyvinkin jo huoltoa kaipailla. Thaimaahan me lähdetään jo tällä viikolla, ja ollaan siellä löhöilemässä parin viikon verran! Jesh!
 3. Ei löytänyt haluamaani pukua Suomesta, joten tilasin Amerikasta. Kopiohan puku toki oli, ja halpa!! Mutta olin pukuun enemmän kuin tyytyväinen, se oli paljon kauniimpi kuin uskalsin toivoa, ja sitä kehuttiin kovasti! Kaverini on ompelija, ja hän kavensi puvun vielä täydellisesti istuvaksi. Mitään ongelmia ei ollut Amerikasta tilatessa, luottokortilla tilattiin ja puku saapui 1-1,5kk kuluttua tilaamisesta. Ohessa vielä tuoreet kuvat viime viikonlopulta...
 4. Rohkeasti vaan värillisiä kenkiä! Mulla oli punaiset kengät, kun puvussakin oli punaista. Myös hiuskoristeet olivat punaisia, ja kukkakimppu tietenkin! Eli laittakaa muitakin juttuja samaan sävyyn kuin kengät, niin sopii oikein hyvin ja on kengille käyttöä myöhemminkin!
 5. Tilasin brandos.fi :stä iki-ihanat punaiset hääkengät! Olivat mahtavat jalassa, ei tullut yhtään rakkoja tai hiertymiä vaikka tanssin koko yön! Ovh kengillä 299e, mutta olivat tarjouksessa kun ostin, postikuluineen n. 220e. Suosittelen sijoittamaan hyviin, istuviin kenkiin, joille on myöhemminkin käyttöä!! Tässä vielä linkki brandosiin, siellä kuvia monesta eri suunnasta. http://www.brandos.fi/chie-mihara/frunera-ante-rojo-nami-rojo/a36994
 6. Tähänkin ketjuun mun hääpuku, jonka tilasin Amerikasta. Olin pukuun enemmän kuin tyytyväinen, ja sitä kehuttiin runsaasti!
 7. Sama vastaus kuin edelliseen samanlaiseen otsikkoon: Vieraita kutsuttu n.120, paikalle pääsi n.100. Häät olivat juuri äsken. Meillä oli budjetti 10 000e, jonka piti sisältää kaikki mahdollinen, myös häämatka ja minun/kaason kauneushoidot! Kauneushoitoja (tai oikeastaan rentoutushoitoja, kuten intialaista päähierontaa stressin ehkäisemiseksi ja omaksi ilokseni...) otin lopulta ennen häitä vähän enemmän kun olin ajatellut, sorruin myös ostamaan geelikynnet kun omat kynteni olivat niin surkeat. Muutama yllättävä rahanmeno tuli juuri ennen häitä (esim juhlapaikan vaatimat viinitonkan telineet ja vahakangas heidän liinansa suojaksi juomapöytään), niihin meni muutamia kymppejä extraa kuhunkin, ehkä max 200e? Tuhlasin myös koruihin ja kenkiin paljon enemmän kuin olin budjetoinut. Ehkä 200e enemmän ainakin meni kuin olin ajatellut. (huom, ei kaduta!! Kengät ja korut olivat upeat! ) Ostin juontajalle ja kaasolle vielä extrakiitoksena ennen hääpäivää kaunistautumispakkaukset, joissa oli kaikkea pientä kivaa esim ihonhoitoon ja hiustenhoitoon liittyen. En nyt muista tuliko muuta rahanmenoa, mutta emmehän esim vielä tiedä mitä maksaa laittaa lehteen hääkuva nyt jälkeenpäin, ja mitä maksaa kiitoskuvien teettäminen ja postittaminen... olen niitäkin varten budjetoinut kyllä jotain, mutta saa nähdä mikä on todellinen rahanmeno. Joka tapauksessa budjetti on jo ylitetty ainakin parilla tonnilla!! Veikkaan kuitenkin että kokonaiskustannukset jäävät reilusti alle 15 000e. Olimme varautuneet maksamaan kaiken itse, mutta molempien vanhemmat halusivat ehdottomasti osallistua, joten lopulta olemme maksaneet kuluista itse korkeintaan puolet, jos sitäkään. Häämatkamme sisältyi budjettiin, se maksoi n. 3000e ja sen varasimme ja maksoimme itse jo syksyllä. Saimme kuitenkin häälahjaksi itse lahjojen lisäksi myös rahaa lopulta hieman ylikin tuon summan, joten voisi siis sanoa että pääsemme häälahjarahoilla häämatkalle (2 viikkoa Thaimaassa)! Ei kaduta rahanmeno, häät olivat upeat!! Myönnnän sortuneeni tuhlailuun, halvemmallakin olisi päässyt. Uskon, että olisimme pystyneet budjetissakin pysymään halutessamme. Mutta kerranhan sitä vain naimisiin mennään?!
 8. Vieraita kutsuttu n.120, paikalle pääsi n.100. Meillä oli budjetti 10 000e, jonka piti sisältää kaikki mahdollinen, myös häämatka ja minun/kaason kauneushoidot! Kauneushoitoja (tai oikeastaan rentoutushoitoja, kuten intialaista päähierontaa stressin ehkäisemiseksi ja omaksi ilokseni...) otin lopulta ennen häitä vähän enemmän kun olin ajatellut, sorruin myös ostamaan geelikynnet kun omat kynteni olivat niin surkeat. Muutama yllättävä rahanmeno tuli juuri ennen häitä (esim juhlapaikan vaatimat viinitonkan telineet ja vahakangas heidän liinansa suojaksi juomapöytään), niihin meni muutamia kymppejä extraa kuhunkin, ehkä max 200e? Tuhlasin myös koruihin ja kenkiin paljon enemmän kuin olin budjetoinut. Ehkä 200e enemmän ainakin meni kuin olin ajatellut. (huom, ei kaduta!! Kengät ja korut olivat upeat! ) Ostin juontajalle ja kaasolle vielä extrakiitoksena ennen hääpäivää kaunistautumispakkaukset, joissa oli kaikkea pientä kivaa esim ihonhoitoon ja hiustenhoitoon liittyen. En nyt muista tuliko muuta rahanmenoa, mutta emmehän esim vielä tiedä mitä maksaa laittaa lehteen hääkuva nyt jälkeenpäin, ja mitä maksaa kiitoskuvien teettäminen ja postittaminen... olen niitäkin varten budjetoinut kyllä jotain, mutta saa nähdä mikä on todellinen rahanmeno. Joka tapauksessa budjetti on jo ylitetty ainakin parilla tonnilla!! Veikkaan kuitenkin että kokonaiskustannukset jäävät reilusti alle 15 000e. Olimme varautuneet maksamaan kaiken itse, mutta molempien vanhemmat halusivat ehdottomasti osallistua, joten lopulta olemme maksaneet kuluista itse korkeintaan puolet, jos sitäkään. Häämatkamme sisältyi budjettiin, se maksoi n. 3000e ja sen varasimme ja maksoimme itse jo syksyllä. Saimme kuitenkin häälahjaksi itse lahjojen lisäksi myös rahaa lopulta hieman ylikin tuon summan, joten voisi siis sanoa että pääsemme häälahjarahoilla häämatkalle (2 viikkoa Thaimaassa)! Ei kaduta rahanmeno, häät olivat upeat!! Myönnnän sortuneeni tuhlailuun, halvemmallakin olisi päässyt. Uskon, että olisimme pystyneet budjetissakin pysymään halutessamme. Mutta kerranhan sitä vain naimisiin mennään?!
 9. Heips! Meillä oli just häät aika tasan sadalle hengelle, ja mukana häissä oli vain 1 lapsi ja 3 raskaana olevaa. Eli melkein kaikki olivat ns. "juovia aikuisia", tosin en tiedä moniko oli selvinpäin. - Skumppaa meni 16 pulloa (oltiin varattu 20 pulloa kun ei tiedetty minkä kokoiset skumppalasit juhlapaikalla on!), alkoholitonta alkujuomaa en tiedä paljonko kului. - Viiniä oli varattu käsittääkseni 15 tonkkaa, josta 7 valkoista ja 8 punaista. Valkoista jäi 1,5 tonkkaa, punainen meni kaikki illan mittaan (riitti kuitenkin todella hyvin koko ruokailun ja sen jälkeenkin!). - Miedot juomat tarjolle häävalssin aikaan, eli ruokailun ja kakkukahvin jälkeen vasta! Kaljaa oli varattu kolmea eri makua, yht 6 päkkiä. Lonkeroa oli 2 päkkiä tavallista ja 2 päkkiä karpaloversiota. Lisäksi oli paria eri makua siideriä, ehkä 1,5 päkkiä. Kaikki meni, paitsi kaljaa jäi ehkä 10 tölkkiä. En tiedä ottiko meistä "nuorista" joku lähteissään mukaansa juomaa vai juotiiko kaikki juomat häissä paikanpäällä! - Boolia oli varattu n. 40 litraa, sitä sekoiteltiin lopulta n. 30 litraa ja suunnilleen kaikki meni, tosin jokunen litra lienee mennyt hukkaan esim kaatuneissa laseissa, joita varmasti aina tulee vauhdikkaissa häissä, joissa tanssitaan koko ilta! Ilta oli jo niin pitkällä kun booli alkoi vähentymään, että emme uskoneet olevan tarpeen sekoittaa enää lisää boolia, kun tässä vaiheessa oli vielä jokunen kalja/lonkero pöydässä, ja bändin viimeinen setti menossa. En tiedä kävikö porukka omilla peräloostoreilla kuinka paljon, mutta ainakin minun kavereistani osa kävi juhlan alkuvaiheilla omiakin juomia maistelemassa kun pöydissä oli ruokailuun mennessä tarjolla vain se viini!
 10. Älkää hyvät morsmaikut missään nimessä stressatko leikkien järjestämisellä! Kukaan ei jaksa niitä perinteisiä hääleikkejä, ei ne niin kovin hauskoja edes ole! Meillä oli just viikonloppuna häät, ja mitään perinteisiä "tuolileikkejä tai adjektiivileikkejä" tms ei meillä ollut. Illan kulku oli suunnilleen seuraavanlainen: Vihkiminen klo 15. Juhlapaikalle siirtyminen, siellä maljan kohotus, morsiamen äidin puhe. Ruokailu. Ruuan kanssa tarjolla myös viiniä. Ruokailun päätyttyä saapuivat härmän häjyt (pohojalaaset häät meillä siis ), jotka lauloivat ja soittivat, ja esittivät oman shownsa, johon kuului myös morsiamen ryöstö! Olimme kieltäneet bestmaneja ja kaasoa järkkäämästä ryöstöä, mutta häjyt sitten hoitivat näköjään sen osuuden! Noh, sulhanen sitten häjyjen kanssa leikki ja lauloi minut takaisin, ja ohjelmanumero oli oikein onnistunut ja hauska! Nämä häjyt olivat paljon esiintyneitä ammattilaisia. Tässä välissä otettiin vähän yhteiskuvia sukulaisten ja ystävien kanssa ja oli vapaata jaloitteluaikaa. Kakun leikkaus ja kakkukahvit. Ystävät ojensivat meille kaveriporukassa kiertävän hääviirin, joka annetaan aina seuraavalle kaveriporukassa naimisiin menevälle. Vapaata jaloitteluaikaa. Miedot juomat pöytään (kaljat, siiderit, lonkerot)! Häävalssi ja bändin eka tanssisetti, bändillä oli joka setissä aina välissä myös menevämpää musaa, ei siis pelkkiä valsseja tms, vaan esim krokotiilirokkia, lets twist again, tutti frutti, ake make pera ja mä, nyt me mennään naimisiin, movetronin romeo ja julia, jne jne... Väleissä kyllä humppaa ja valssiakin! Tanssisetin aikana sekoiteltiin myös booli tarjolle. Ekan tanssisetin jälkeen polttariporukoiden powerpoint-showt molempien polttareista. Yhteiskuvat polttariporukoiden kanssa. Polttareissa morsiamen ja sulhasen toisistaan tietämättä yhdessä levytetty biisi (tango, jonka sulhanen levytti kitaralla ja morsian lauloi) soitettiin levyltä hääparin tanssiessa sitä erittäin romanttisissa merkeissä!! <3 Tuo toimi meillä ikäänkuin kakkos-häävalssina, ja minulle sillä oli jopa suuermpi muistoarvo kuin varsinaisella häävalssillamme!! Muistoksi vielä saimme levyn tietenkin itsellemme. Tuosta "kakkoshäävalssista" alkoi bändin toinen setti. Iltapalaa tarjolle, lisää boolia, vielä bändin kolmas setti. Siinäpä ilta alkoikin olla purkissa! Kello oli yli puolen yön, ja väki tanssinut itsensä väsyksiin! Kukaan ei kaivannut yhtään enempää ohjelmaa häihin, ilta meni oikein mahtavasti, ihmisille jäi vähän jaloitteluaikaakin ohjelmien väleihin! Monet kehuivat että olivat ehdottomasti parhaat, rennoimmat ja hienoimmat häät missä olivat koskaan olleet, ja sen kyllä jo huomasi siitäkin että yli puolet porukasta tanssi kanssamme bändin tahtiin aivan loppuun asti!
 11. Periaatteessa olen kyllä samaa mieltä aloittajan kanssa ja miettinyt ihan samoja asioita! Mutta tosiaan, en ollut ajatellut asiaa niin pitkälle, että jotkut menee "vain kihloihin". Eli kuten "Tofu" sanoi niin jos on oltu jo vuosia kihloissa ilman hääpäivää, niin kimpun tavoittelu on aivan ok. Ompa hankalaa. Ei olekaan aivan niin mustavalkoinen juttu tämä. Loppujen lopuksi kihloissa olevan ihmisen pitäis siis itse olla sen verran fiksu, että ymmärtää olla menemättä kimppua hakemaan, jos hääpäivästä on jo jotain päätetty? Mutta jos hääpäivää ei näy eikä kuulu, on hänellä yhtä suuri oikeus olla kimppua metsästämässä. Näin mielestäni. Onkohan aloittaja hoksannut ajatella ollenkaan niitä "ikuisuuskihlauksia", minä en ollut hoksannut! Viimeksi serkkuni häissä ihmettelin kun sormuksella varustautuneet menivät kimppua nappaamaan. Ja myös minulle sukulaismummot hokivat, että menes nyt sinäkin!?! Koitin siinä sitten heille selittää, että meillä on kyllä jo kihlat vaihdettu ja häät jo tulossa, että eihän mun tarvi mitään kimppua kaapata muilta...
 12. Cchobbyn tuotteet saapuivat n.1-2vk tilauksen jälkeen! Tuotteet juuri sitä mitä pitääkin, eli tyytyväinen olin heidän palveluunsa.
 13. Tein nyt sitten lopulta tilauksen cchobbyyn jo viime viikolla, ja sieltä ainakin tuli sähköposti että tilaukseni on käsittelyssä. Katsotaan josko saapuvat perille tällä tai ensi viikolla...
 14. Onko kukaan kokeillut tilata tuolta creative companystä, eli cchobbyn sivuilta mitään tavaraa? Toimiiko hommat ja oliko tuotteet laadukkaita? Olen katsellut sieltä tuotteita ja rekisteröitynyt jo jäseneksikin, mutta en ole uskaltanut tilata. Ostoskorissakin on jo kaikki tuotteet mitä haluaisin, mutta onko luotettava paikka? Hinnat ainakin on kohdillaan! En vaan haluaisi tulla huijatuksi, kun en ole nettikaupoista noin paljon (n.150e) ennen tilannut. Nuo sivut ainakin ovat suomenkieliset! = hyvä juttu? Lähinnä olen ostamassa häitä varten askartelu- ja koristelutarvikkeita (nauhoja, organzakaitaliinaa, haaraniittejä, jne) ja hääkarkeille pieniä lasipulloja. Vinkiksi vaan, että tosi paljon kivoja vaihtoehtoja normaaleille karkkirasioille löytyy tuolta! Esim. minisankoja, "lääkerasioita", niitä lasipulloja, jne...