Jump to content
Naimisiin.info

nannax

Aktiivijäsen
  • Viestit

    21
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän nannax kaikki viestit

  1. Minä ehdotin kaasolleni, että hän laittiaisi päälleen puvun, joka hänellä oli jo valmiina vaatekaapissa. Kaasoni vaikutti ilahtuneelta, että puku kelpasi. Itse maksoin kaasoni kampauksen ja ostin hänelle lahjaksi korusetin.
  2. nannax

    Re: Hupia kirkkoon

    Pakko vielä kommentoida... ;D Mun mielestäni tämä ei ole hääparin oma asia. Kuten joku aiemmin totesi, on kyseessä jumalanpalvelus ja se asettaa tietyt puitteet vihkitoimitukselle. Kunnioituksesta pappia ja kirkkoa kohtaan jättäisin hubailut väliin tai valitsisin siviilivihkimisen. Kukin tavallaan, mutta tässä kirkon tavat menevät hääparin toiveiden edelle.
  3. nannax

    Re: Hupia kirkkoon

    Mun mielestäni toi sormuksen putoamisjuttu ei - anteeksi vaan - kuulosta mitenkään erityisen hauskalta : Liittyykö siihen joku perinne, että sormuksen putoaminen tuottaa huonoa onnea tms.? Kaikki eivät välttämättä (ainakaan takarivissä) ehdi edes tajuta, mistä on kyse. Anteeksi kyyninen asenteeni, mutta mun mielestäni kirkkoon ei todellakaan TARVITSE keksiä mitään hupinumeroita. Tunnelmaa voi keventää muutenkin esim. valitsemalla siviilivihkimisen tai antamalla lasten esiintyä. Tuntuu jotenkin tökeröltä kierrättää tällaisia ideoita ja samalla pilata kaunis ja juhlallinen hetki.
  4. Myös meillä! Satutteko iior olemaan siellä heinäkuun lopulla?
  5. Samaa mieltä! Minusta tuo "kosto" on tavallaan leikkimielinen kiitos polttariporukalle.
  6. Ei mene herne nenään... Anoppi on niin hienotunteinen, että oikeastaan toivoisin hänen jollain tavoin "puuttuvan" hääjärjestelyihimme. Hän ei juurikaan kysele hääsuunnitelmistamme, eikä kerro mielipiteitään esim. kutsulistasta, juhlapaikasta tms. Hän on mukava ja kiltti ihminen, ja luultavasti vähän kiinnostunutkin häistämme, mutta ei halua puuttua asioihimme : Ehkä hän pelkää tunkeilevansa liikaa, mutta minusta olisi ihan kiva kuulla hänenkin mielipiteitään. No, ehkä kuitenkin parempi näin päin.
  7. Kävimme katsomassa Keilarantaa omia häitämme varten ja ehdimme jo varatakin sen. Mutta hääpäivään tuli muutos, eikä ensi kesälle ollut enää vapaita viikonloppuja Hinta-laatu-suhde on erittäin hyvä. Menut ovat edullisia, juomat saa tuoda itse, ei tilavuokraa ja paikka on tyylikäs. Pihalla on iso terassi, jonka ohi menee pieni hiekkatie. Hiekkatien takaa avautuu meri ja näkymät ovat Länsiväylälle päin. Vieressä on isoja toimistorakennuksia, mutta ne ovat mielestäni tyylikkäitä (mm. Nokian, Koneen ja Fortumin pääkonttorit). Sisällä ravintolassa on kaksi takkaa, riittävästi vessoja ja tilaa lapsille leikkiä. Olisimme ehdottomasti varanneet paikan, jos tilaa olisi vielä ollut.
  8. Nostetaanpas tätä ketjua, sillä kävimme eilen varaamassa kenraalisalin, ja olisi kiva kuulla lisää kokemuksia ja ideoita kasinolla vietetyistä juhlista.
  9. Olenkin tässä miettinyt, miten saisin ujutettua juomalaulut mukaan hääjuhlaamme, mutta nyt löytyi asiaan ratkaisu! Kiitos hyvästä ideasta
  10. Juu, ja mun mielestäni ne nokian, fortumin ym. pääkonttorit siinä vieressä on ihan komean näköisiä. Ei mitään rumia betonilaatikoita vaan tyylikkäitä city-henkisiä toimistorakennuksia. Tehnee vaikutuksen maalaisserkkuihin ;D Munkin mielestäni se Keilarannan pihapiiri on kaunis. Jos on hyvä sää, niin terassi vaan pystyyn siihen merenrantaan 8)
  11. Kiitos, Nipsuli. Ja kuvathan tulevat luonnollisesti hääpäiväkirjaasi ?? Pakko nähdä, miten siellä on pöydät järkkäilty. Sanoivat meille, että kyllä täällä ollaan järjestämässä 150 hengen juhliakin... taitavat olla ne teidän juhlat ;D Nyt vaan ruokapuolta miettimään, koska ne menuehdotelmat eivät olleet ihan sellaisia kuin olemme itse ajatelleet.
  12. Lillis: Viemme omat juomat, mutta meillä ei ole myöskään tilavuokraa. En tiedä, tekivätkö vahingossa tällaisen diilin : ;D Henkilökunnasta (4-5 henkeä/ 26 euroa/henk./tunti), serveteistä ja pöytäliinoista tulee lisähintaa. Meillä on näillä näkymin noin sata vierasta. Tila on aika pienen oloinen, vaikka vakuuttivat, että siihen mahtuu jopa 135 ruokailijaa... Mutta piha on kiva ja siinä on kesällä terassikalusteet, eli toivottavasti ei sada 8)
  13. Heippa! Mekin olemme varanneet Keilarannan jatkopaikaksi ja saamme kyllä viedä omat juomat. Voi tietysti olla, että käytäntö on ihan äskettäin muuttunut :-/ Pitopalvelu on uusi, joten todennäköisesti he hakevat vielä linjaansa. Yrittäkää neuvotella asiasta, on nimittäin todella kiva paikka. Nipsuli: huomasitko ne kaksi takkaa ;D Tosi romanttista
  14. Gardenia näyttää hienolta! Sivuilla sanottiin, että ilmankosteus voi olla jopa 60-80 prosenttia Oletteko käyneet paikanpäällä kokeilemassa, onko liian trooppista 8)
  15. Nipsuli: Hyvä tietää. Meillä varmaan tanssitaan aamuyöhön saakka ;D Soitin muuten Keilarantaan ja siellä oltiin todella ystävällisiä. Kaikessa oltiin valmiita joustamaan ja sieltä luvattiin esitellä meille tiloja, milloin meille sattuu sopimaan. Ja juomatkin sai tuoda itse! Se oli kyllä ihan ehdoton vaatimus tällä vierasmärällä. Vaikka ei ne hinnat niin kalliita olleet, mutta aika paljon siinä säästää.
  16. Moose: Mitä veikkaisit, onko 120 liikaa? Mahtuuko tanssimaan?
  17. Nipsuli: Voitko kertoa vähän tuosta ravintola keilaniemestä? Montakohan ihmistä sinne mahtuu yhteen tilaan? Viettekö omat juomat vai miten? Tää hääpaikan etsiminen on kyllä yhtä tuskaa ??? mutta eiköhän tämä tästä vielä iloksi muutu ;D Joka paikassa vaan tuntuu olevan jotain pientä vikaa. Kumma juttu. Tää tavoittelee kai kuuta taivaalta :-/
  18. Millaiset ne vessat oikein olivat? Eivät kai sentään ihanan tunnelmalliset ulkohuussit tms ;D Millaiset sisätilat muuten olivat? No, pitänee käydä paikan päällä katsomassa, koska tuo remontti on varmaankin vaikuttanut aika paljon. Kertokaa kuitenkin kokemuksistanne... tuskin ovat pistäneet ihan kaikkea uusiksi!
  19. nannax

    Kokemuksia: lapset häissä

    Lapsia ja aikuisia on moneksi. Huonoimmin ovat käyttäytyneet humalaiset ukot, mutta kyllä lapsetkin osaavat pistää ranttaliksi. Sopikaa kaason tai jonkun muun luottohenkilön kanssa, että tämä käy hienovaraisesti vihjaamassa vanhemmille, jos lapset käyttäytyvät liian villisti. Mielestäni lapset sopivat suuriin sukujuhlan tyyppisiin häihin, mutta pieniin ravintolahäihin en itsekään lapsia kutsuisi. Riippuu niin paljon häiden luonteesta ja tietysti hääparista itsestään. Ja vielä pienistä morsiustytöistä/-pojista: Tuttaviemme häissä oli todella pienet (ja aivan mielettömän suloiset ) morsiusneidot. Olivat tosi söpöjä kukkakimppuineen, mutta kirkon keskivaiheella toinen tytöistä juoksi äitinsä syliin ja toinen jäi hölmistyneenä paikoilleen. Lopulta toisen tytön äiti talutti tämän alttarille morsiusparin edellä. Ei nyt niin vakavaa, kun hääparikin oli rento ja iloinen ;D
×
×
  • Create New...