osolis

Rouva
 • Content count

  16
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by osolis

 1. Ostin oman pukuni 10kk ennen häitä. Ei ollut kyllä tarkoitus vielä silloin ostaa, mutta löytyi heti ensimmäisellä kerralla juuri se täydellinen ja vielä alennuksesta, niin eihän sitä voinut liikkeeseen jättää.. Sen jälkeen en ole uskaltanutkaan enää katsella pukuja, ettei vaan alkaisi kaduttamaan nopea päätökseni!
 2. Meillä juhlapaikka maksaa 400 euroa. Sisältää loppu siivouksen astiat, pöytäliinat sekä juhlimisen 12 asti illalla. Lisätunnit maksaa 50e/h. Tuntu alkuksi ihan kohtuulliselta, mut kun luin tätä ketjuu ni alko tuntuu kalliilta. On kyllä tunnelmallinen kunnostettu maalaisnavetta. (ei tosin kuulosta kauheen hienolta juhlapaikalta toi navetta )
 3. Meille tulee ammattikuvaaja. Kuvaaja on seuranamme koko päivän, meikistä ja kampauksesta iltaan asti. Halusimme ehdottomasti kunnon kuvat hääpäivästämme. Niistä jää ikuinen muisto..
 4. Kiitos hirveesti ideoista. Taidan kokeilla tuota Ansuliini_82 ideaa. Uskoisin että sillä pääsisin edullisimmin. Toivotaan että saan venytettyä takaosaa tarpeeksi alas. Venytystä auttaa kuulemma siihen tarkoitetut jatkopalat. Täytynee käydä koluamassa josko niitä löytyisi jostain.
 5. Tuolla Etsy.com:issa on ihan mielettömän ihania juttuja. Kannattaa käydä katsomassa, mä nimittäin ainakin ihastuin erityisesti noihin vieraskirja ideoihin. Kiitos vinkistä!
 6. Ei mun mielestä ainakaan ole väliä kuinka kauan olette olleet ystäviä. Itsekin olen tuntenut toisen kaasoni vasta pari vuotta. Nykyään ollaan erittäin läheisiä.
 7. Otsikossa tuleekin ilmi ongelmani. Itselleni on tulossa puku jossa on alaselkään avoin puku. Nyt pitäisi keksiä miten saan rinnat tuettua niin, että itsellä on mukava olla koko päivän. Kuppikoko 75E. Kävin tänään yhdessä liikkessä kyselemässä vaihtoehtoja, mutta eivät keksineet.. Apua!!
 8. Mulla on kolme kaasoa. Kaksi hyvää ystävää ja sisko. Sulhaselle tulee myös kolma bestmania. Kaksi kaveria ja veli..
 9. Nyt alkoi itseänikin pelottamaan. Kutsuja lähti 112 henkilölle. Alle viikon päästä olisi viimeinen ilmoittautuminen ja kuulemma (kaasoni ottaa ilmoittautumisia vastaan) vain 12 on ilmoittautunut.. Yritän lohduttautua sillä, että moni ilmoittautuu viimeisenä mahdollisena päivänä, mutta silti mielestäni tuo määrä on kohtuuttoman pieni!
 10. Tuo on kyllä niin totta. Mutta tulee valitettavan usein vastaan missä tahansa tilanteessa. Kun joku keksii/löytää jotain hienoa, sitä varjellaan kuin jotain erittäin arvokasta aarretta. Miksei sitä ennemminkin voisi jakaa ja antaa muidenkin nauttia omasta löydöksestä/keksinnöstä? Käsittämättömintä on sellainen toiminta, mitä valitettavasti ajoittain näkee, että huomataan jonkun tekevän samat virheet mitä itse on tehnyt, mutta ei sanota mitään vaan nauretaan seläntakana kun joku muukin on mokaa ja oppii virheet kantapään kautta. Onneksi tällä sivustolla monet jakavat avoimesti hyväksi todettuja ideoita.. Kiitos niistä!
 11. Meillä vieraita kutsuttu 112 (lapset mukaan luettuna). Kutsuja lähti 49.
 12. Olisimme halunneet häät aluksi heinäkuulle, mutta juhlapaikka oli joka heinäkuun viikonloppu jo varattu, joten joustimme hieman ja päätimme juhlistaa häitämme 11.8.2012. Jälkeenpäin mietittynä tuo päivä on parempi kun heinäkuun päivät ja osui sattumalta nimipäiväkin samaan päivään.