Jump to content
Naimisiin.info

Heire

Rouva
  • Viestit

    54
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viestit posted by Heire

  1. Meillä oli ruoka kuvaajalle ja en edes huomannut milloin söi (toisaalta oli hieman pidempään mitä sovittiin ja muutaman kympin halvemmalla :) ) Ehkä tämä vaikutti siihen. Bändille tarjosimme kahvin + kakun, juomia ja karkkia :) Hekin olivat todella tyytyväisiä. Jos näin pienellä vaivalla ja summalla saa toiset viihtymään ja tyytyväisiksi, teen sen mielellään. Ja tietenkin, jos ovat tyytyväisiä, tekevät työnsä paremmin...

  2. Minulla on pyöreä kimppu, jossa oli 26 pientä ruusua. Hintaa kimpulle tuli 50 euroa. Hinta oli minulle positiivinen yllätys (aiemmin kun kävin kyselemässä hintaja, sanottiin yhden ruusun hinnaksi kolmen euron luokkaa...).

    Olin todella tyytyväinen kimppuuni, jonka oli tarkotus olla samanlainen kuin äidilläni ja mummollani...

  3. Nyt voin kertoa oman kokemuksen häistämme. Meni todella hyvin :) Imetin tytön ennen kuin laitoin puvun päälle (n. klo 13) ja seuraavan kerran vasta n. klo 22.30. Tyttö pärjäsi hyvin soseilla siihen asti, mutta sitten kaipasi jo maitoa (ei siis syö tuttelia pullosta...ei suostu). Onneksi ei montaa kertaa tarvinnut pukua riisua (nyöritykset takana. Mutta meillä meni todella hyvin :)

  4. Minulla on vain yksi kaaso ja miehellä yksi bestman. Minusta on selkeempi näin, mutta apuja saadaan muilta lähisukulaisilta. Itse olen askarrellut tähän mennessä kaikki yksin, koska on ollut hyvin aikaa, enkä ole halunnut "rasittaa" muita.

    Kaasoni on hyvä ystävän. Hänen ja bestmanin tehtävänä on suunnitella häihin ohjelmaa :) Kaasoni on todella hyvä järjestämään kaikken, joten oli senkin takia hyvä valinta ;)

×
×
  • Create New...