Jump to content
Naimisiin.info

Vaimoke2012

Rouva
 • Posts

  188
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

1742 profile views

Vaimoke2012's Achievements

Vakkari

Vakkari (3/5)

 1. Niin ne asiat muuttuu mutta elämä jatkuu <3

 2. Kevät tekee tulojaan ja häät senkun lähenee <3

 3. No itse olen ollut vieraana yhdissä vihkivalan uusimis juhlissa ja kirkossa tämä tapahtui ja uskon että onnistuu ihan normaalisti mutta hääpukua ei tällä naisella ollut mutta juhlavasti kuitenkin oli pukeutunut ja miehellä oli kyllä puku päällä.. sen jälkeen menimme ravintolaan syömään mutta miksikäs ei voisi järjestää ihan kunnon juhlatkin.
 4. Me meinataan ottaa äkkilähtö häämatkaksi häät ovat 2.6 ja suunnitteilla ois että noin viikko jäis max matkan väliin,tietty mennään tilanteen mukaan!
 5. Kannattaa laittaa silleen että ihmiset tajuu ettei se ole vaan vitsi
 6. Samaa mieltä tofumorsiammen kanssa Jos hääpäivä päätetty niin en lähtisi tavoittelemaan kimppua mutta esim viimekesän häissä päivää ei ollut vielä päätetty ja olin tavoittelemassa kimppua!
 7. Meillä oli kanssa alkuun tiukka linja ettemme halua ryöstöä mutta sitten mietin tarkemmin ja sanoin ehdot sille että miten sen saa totetuttaa niin oon ihan hyvillä mielin ottamassa sitä vastaan jos se tulee. Kriteerit olivat ettei minua kanneta vaan saan kävellä ihan omin jaloin tms.. ja ukkoa ei nolata/nöyryytetä vaan esim jokin tietovisa musiikista tms..
 8. meillä askarreltiin myös pussukat jossa oli n ruokalusikallinen riisiä vieraita max85.
 9. Herätellääs ketju henkiin mie haluan kanssa ettei meille tule pöytiin kukkia,en oo mikään kukka ihminen. Ruokapöytään tulee jonkunlainen kukka asetelma ja meidän pöytään miun kimppu mut muuten ei. Meille näillä näkymin tulee ruusunterälehtiä,tuikkuja ja peilin palasia Uskon sen riittävän!
 10. No meillä ei tule mitään kirkko ohjelmaa koska sen luulis ihmisille olevan aika selvä! Isolle taululle tulee ohjelma ei nyt ihan tarkalleen koska pitää olla yllätyksiä myös mutta kutsun mukana ei laiteta kuin kartta juhlapaikalle ja kirkolle..kaikki suurinpiirtein lähistöltä tulevat Meillä yksi kaasoista pitää ihmiset ajantasalla mitä tapahtuu seuraavaksi
 11. Kyyneleet vierii Ihania ideoita sain muistaa äitiä hääpäivänä tulee maaliskuussa 2vuotta pois menosta. Sen olin päättänyt että kirkon jälkeen menemme viemään haudalle kukkia ja kynttilän mutta olisi ihana myös sytyttää kirkossa kynttilä rakkaalle.. täytyy jutella papin kanssa kun sen aika tulee!
 12. Mie meinaan myös käyttää tulpaania omassa kimpussani ehkä noin 3-4kpl ja sit muutama ruusu
 13. Varmasti harmittaa mutta se on tehtävä niin kun paras.. sille ei voi minkään. Mutta mieti jotain kivaa ystäväsi kanssa ja se video tervehdys siellä polttareissa ois aika kiva yllätys numero! Ystäväsi ymmärtää varmasti. Jos itse miettisin niin voisi itseä harmittaa kun ei oo voinut osallistua polttareihin mutta tuskin joudut tuntemaan olosi vaivaantuneeksi kun on pätevä syy olla pois!
 14. Tuo että laitat esim video tervehdyksen tai jonkun muun kivan jutun ystävällesi olisi todella ihana ele. En minäkään pystyisi moista summaa maksamaan.. Ole jotenkin "mukana" polttari päivänä tai ennen hääpäivää!
 15. minä ostin puvun 10kk ennen häitä,enkä ole katunut päivääkään tuossa se odottaa kantajaansa.
×
×
 • Create New...