Morsmaikku 2012

Aktiivijäsen
 • Content count

  14
 • Joined

 • Last visited

About Morsmaikku 2012

 • Rank
  Untuvikko
 1. Kirjotin jo vahingossa tuonne kimppu -osastolle mut tännehä tää pitikii laittaa. Eli tuo rannekukkahommeli on unohdettu. Olen pitkä ja raamikas nainen joten tuo rannekukka on aivan liian pieni. Mutta minkä värinen kävisi pukuuni joka on kokopunainen (bordeaux) kuin myös kengät ja laukku. Muuten tehosteet on hopeeta ja harmaata. Punasta kai siinä kimpussa pitäs olla ettei lävähä ihan valkonen kimppu kun ei meil sit oikee muuta valkosta ookkaan ( ku pöytäliinat ja sulhasen paita).. Että voi olla vaikeeta!! Hirveen vähän on netissäkään punaisista puvuista kuvia joissa kimppu mukana. Jatkan etsimistä..
 2. Ette ikinä usko!! Taisin ratkaista puska -ongelman.. ei pitkä eikä lyhyt vaan rannekukka!! http://www.theflowersmith.com/prom.html Eli tuo oikeenpuoleinen missä näkyy metallia. Miulle tulee punasta ja jotain vaaleeta ja taitaa olla hopee mei tehoste.. Tuleeks se morsmaikulle oikeeseen käteen? Luulisin...
 3. Onko kukaan nähy minkä värisiä kimppuja on kokopunaisen puvun kassa? Miusta kokovalkoinen kimppu on liian pläjäys punaista vasten. 120 sipulia on jo hankittu galdiolusta et jos ne onnistuu ni niitä kylvän vessoihin ja sinne tänne. Kimpussa gladiolus on jotenkin hankala ehkä. En oo nähny gladiolus kimppua. Todennäköisesti haluan enemmän vartta ja vähemmän kukkaa. Vai pitäskö pitkällä ihmisellä olla tynkä kimppu? Huoh.. että tää on vaikeeta
 4. Eli olikin jo yllä kommentoitu samasta..
 5. http://www.nowandforever.fi/index.aspx?type=Product&Lang=finland&PId=1157456&tagval=create_accessories_labels&menuIdx=2 Eli tuolta löytyy ainakin, myös muita kuin kopsaamani. Oon ite nimittäin just tekemässä hintavertailua ja meinasin tilata täräyttää mistä mieleinen sattuu löytymään. Vaikkuttais kallistuvan yllä olevan linkin puoleen..
 6. Löysin ton valkosen 3-kerroksisen kakun tekijän - jee!! Kerrankin onnisti! Saa nähdä mitä hän vastaa postiini.. Saatan kuin saatankin saada upeat hääkakut!
 7. Hei! Hinnat tosiaan kiinnostaa. Mikä ero pitopalvelun ja leipomon välillä - vai onko eroa? Teen jonkin verran kakkuja myös itse mutta häitä ennen en uskalla ajatellakaan... Eiköhän sitä oo miulla muutakin tekemistä vielä edellisenä päivänä kun kakun tekoa.. Onko muualla vielä kuvia kakuista ja niiden telineistä?
 8. Pitopalvelu on varattu mutta kakkubuffaa mietin vielä.. Eli ootteko tilannu esim Toivoselta erikseen hääkakkuja vai vaan pitopalvelusta josta sapuskatkin? Onko Imatralla kukaan nähny kakkubuffaa? En oo ite törmänny.. Ja kakku ei saa olla mikään mansikkapäällysteinen kermakakku. Olkoot se semmonen sitten kun täytän vuosia mutta ei häissä... Mikä firma / paikka Imatralla (tai siis jossain ihan lähellä) tekee kauniita kakkuja häihin? Et se ei oo lintallaan eikä pursotukset vippaile
 9. Upee ratkaisu tää kakkubuffa! Mie teen ite jonkun verran kakkuja enkä halua pitopalvelusta kakkua josta ajattelen että 'miekii oisin pystyny parempaan'. Monet otaa häihinsä kakun joka vois olla tarjolla vaikka 50-vuotispäivillä (lue: kermakakku jossa vadelmat tai mansikat päällä). Ei tuu muuten meille. Pitää kakusta näkyä että mitkä kemut on kyseessä. Tää palsta on niin hyvä että täräytin just pitopalveluumme viestin ja kyselyn kakkubuffasta. Pyysin päästä näkemään myös mahdollisia kuvia. Itse meinasin tehdä konvehteja ja ehkäpä suklaariisipiirakoita jotka on nyt kovasti muotia täällä karjalassa. Häät on muuten elokuussa 2012.. jihuu
 10. Ensimmäiset hääni olivat 15v sitten ja kyllä miun maku ja tyyli on 'kypsynyt' tässä vuosien varrella.. Puku ei tule todellakaan olemaan samanlainen kuin ekalla kerralla. Helman leveys ehkä suurin piirtein sama mutta siihen se sitten jääkin. Kokovalkoista pukua en myöskään halua mutta se on enemmän makukysymys kuin periaate (että tokalla kerralla ei voisi laittaa siis kokovalkoista). Tummanpunaisia kukkia oli kimpussa ekalla kerralla valkoisen kera. Nyt tuntuisi tulevan kokopunainen kimppu. Kynsiin, hiuksiin ja muihin vermeisiin paneudun muutenkin selkeesti paremmin kuin 90-luvulla. Silloin asioita oli vaan jotenkin pakko hoitaa - nyt nautin tästä Pitäis vissiin käydä vippasemassa se edellinen morsiamesta otettu kuva pois vanhempieni kirjahyllystä kun eivät tajua sitä ite heittää.. Ruokapuoli menee ehkä aika samoilla kun se maku ei taas ole juurikaan muuttunut. Ja kuten teilläkin - niin miullakin - samoja vieraita ei tule kuin kolme. Miun vanhemmat ja yks kaveri. Omaa lasta ei silloin ammoisina aikoina vielä ollut. Muuta omaa sukua en kutsu kuin vanhemmat ja lapseni. Osaan nyt arvostaa itseäni ja omia ajatuksiani eri tavalla kuin nuorempana. Silloin olin hölmö ja kiertelin juttelemassa iltamyöhällä vieraiden pöydissä LUE: kyttäsin että kaikilla on kaikkea ja muutenkin vierailla kaikki hyvin - huh huh... Nyt jos joku ei tajua pitää puoliaan noutopöydässä tai boolimaljalla niin olkoot ilman Eli ei juurikaan samaa. Nyt sata kertaa paremmat pippalot!
 11. Miekii Morsein kirjotan tänne nyt ekaa kertaa - iikk Häät vuoden päästä ja eka puku on sovitettu. Ollaan kaverin kanssa hyvin samankokoisia ja lähdin sovitusreissulle hyvillä mielin. Talonrakennus näköjään tehny tehtävänsä - selästä jäi ainakin 5 cm auki.. En nimittäin halua laittaa pukuun ihan mahottomasti rahaa, toivottavasti vaikka joku vanhojenpäivien puku tai tarjousmorsmaikkupuku löytyis jollain max 300€:lla. Käytetynkin voisin ostaa jos vaan hyvä löytyis. Puvun tulisi olla sellainen että sitä voi jatkossakin hyödyntää vaikka iltapukuna tai muuna juhla-asuna. Kirjottelin just ylös paikkoja joissa vois käydä sovittamassa: Tampere, Helsinki, Lappeenranta.. Taitaa kilometrejä tulla ja siten taas tavallaan hintaakin puvulle. Tallinnaan mennään joka tapauksessa nyt syksyllä tai alkutalvella ja sieltä katson sillä reissulla pukuja. Varta vasten en sinne lähde. Puvuissa kuitenkin vain taivas on rajana.. Tsemppiä kaikille puvun etsintään!