Ninni_

Morsian
 • Content count

  22
 • Joined

 • Last visited

About Ninni_

 • Rank
  Juniori
 • Birthday 06/17/88

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Jaha, täälläkin oli tällainen ketju. Voisinpa hypätä mukaan, kun pitäis taas vähän aktivoitua suunnittelun saralla. Meillä siis hääpäivä myös 6.6.2015. Paikka on varattuna ja sitä kautta tulee myös ruoka ja kakku. Vihille mennään joko maistraatissa edellisenä päivänä tai sitten siviilivihkiminen juhlapaikalla. Hääpukuja en oo vielä päässy sovittelemaan. Odotan, että pääsen tästä pallosta tässä edessä eroon. meille pitäis siis vauva syntyä tässä minä päivänä tahansa, la on 29.8. Kuvaajaa ollaan jo alustavasti mietitty ja mun puolestani päätettykin. Oli niin hyvä tarjous tutulta, joka ammattimaisesti kuvannut vasta vähän aikaa. Kaaso ja bestman on jo pyydetty. Nyt pitäis sit enää hoitaa loput.
 2. Muuten ei olis mitään mietittävää vihkimisen suhteen, mutta 200 euroo on kuitenkin aika paljon rahaa kun ilmasekskin naimisiin pääse.
 3. Täältä myös löytyy yks. Meillä hääpäivä 6.6.2015. Juhlapaikka on jo varattu, Piikkiön Wanha Talli on meidän paikkamme. Vihkiminen on vielä auki, joko maistraatissa edellisenä päivänä tai sitten juhlapaikalla tolloin 6.6.
 4. Pitkästä aikaa tulin tänne kurkkimaan. Paljon on uusia morsioita, tervetuloa kaikille tasapuolisesti. Täällä on hääjutut pyörinyt nyt vähän vähemmän mielessä kun kaikkia vauvajuttuja täytyy miettiä. Hääpukua oon ajatellu ettiä vasta synnytyksen jälkeen, kun tietää miltä tää kroppa tulee sit näyttämään. Luultavasti reilu kuukauden päästä ehdin sit alkaa pohtia hääjuttuja, kun koittaa loma.
 5. Pitkästä aikaa vois kirjotella taas tännekin. Täälläkin vietetty joulunaikaan vähän lomaa hääpohdinnoista. Asiat on edennyt sen verran, että kaaso on nyt pyydettynä. Lähetin siskolleni joulukortin mukana toisen kortin, jossa pyysin häntä kaasokseni. Soitti heti kun kortti oli perillä ja ilolla suostui tehtäväänsä. äidille asia paljastui tänään, kun pyysin häntä mun ja siskon mukaan häämessuille lauantaina. Vähän kuulosti hölmistyneeltä puhelimessa, mutta ihmekös tuo. Viikko sitten pudotettiin toinen pommi, kun jouluna raskaustesti näytti pitkän yrityksen jälkeen plussaa.
 6. Tonne luvattiin ottaa varauksia vastaan heti kun on vuoden 2014 kalenteri käytössä. Itse asiassa Kavalton tila oli ainoa noista meijän vaihtoehdoista, josta sanottiin, että ottavat varauksia vasta vuodenvaihteen jälkeen.
 7. Pakko tulla hehkuttamaan. Meillä on juhlapaikka varattuna!
 8. Minä myös uskaltauduin perustamaan blogin kesän 2015 häillemme, säästääkseni sulhasta häähömpötykseltäni. oon vielä ihan keltanokka tässä hommassa, mutta linkataan nyt tänne... http://oikeestiollasinun.blogspot.fi
 9. Maydreaming laitoin sulle yv:tä. Meillä pidetään myös noin muuten vielä melko matalaa profiilia. Kihloissakin on ehditty olemaan jo useampi vuosi, niin ehkä tätä ei osaa arvatakkaan ihan heti. siskolleni kerron tässä kun juhlapaikka saadaan varattua, koska haluan hänet kaasokseni. Ja äidilleni todennäköisesti tulen myös kertomaan piakkoin. En saa tällasia asioita pidettyä salassa häneltä. ja kivampikin päästä hössöttämään kolmisin äitin ja siskon kanssa.
 10. Onnea Maydreaming häiden aikaistumisesta ja tsemppiä suunnitteluihin! Täällä on nyt ollut taas vähän hiljaiseloa häiden miettimisen suhteen. Sen verran asiat ovat edistyneet, että juhlapaikkoja käytiin katselemassa ja paikka on nyt päätetty. Vielä täytyy odottaa, että siellä aletaan ottaa varauksia vuodelle -15 ja sit vaan kärppänä varailemaan. Päiväkin meillä muuttui viikolla kun tajusin, että toi 30.5. on koulujen päätöspäivä. Eli 6.6. tulee olemaan meidän päivä. Viikonloppuna meillä oli myös pari ihanaa ystävää kylässä ja miehellä on nyt bestman pyydettynä. Lisäksi pyydettiin heitä laulamaan ja soittamaan meidän häätanssibiisi ja laulaja lupasi jo kovin alkaa harjoittelemaan.
 11. Me ollaan nyt käyty katsomassa kahta paikkaa ja vielä kaks pitäis käydä katsastamassa torstaina. Suosikit alkaa kyllä jo löytyä. Halusin käydä katsomassa nämä nyt vielä ennen lumien tuloa niin sitten vuodenvaihteessa on helpompi tehdä päätöksiä. Tä tekee kyllä jo heti paljon konkreettisemmaks tätä suunnittelua.
 12. Heti kun saatiin hääpäivä sovittua, eli about noin viikko sitten. Kihloissahan ollaan oltu jo kuus vuotta ja mielessäni olen jo suunnitellut vaikka ja mitä. Mutta nyt sitten aloitellaan suunnitteluja oikein tosissaan, pikkuhiljaa tehdään myös, aikaa kun on.
 13. Kyselin alustavia hintatietoja tuolta Kavalton tilalta. Menut ovat 40-50 euroa per aikuinen, lapset 2-12v puoleen hintaan ja alle 2v ilmaiseksi. Alkoholimaksuista ei ollut mitään mainintaa, vain että anniskeluoikeuksia heillä ei ole ja omat juomat saa viedä.
 14. 2015 häitä tanssittaessa minä 26 ja mies 30. Tosin molemmilla synttärit edessä sitten parina seuraavana kuukautena. Yhteistä taivalta takana siinä vaiheessa 10 vuotta ja kihloissa 8 vuotta. Huh, kylläpä toi kihlajaisaika onkin pitkä näin mustaa valkoisella katottaessa.
 15. Meillä tulee kymmenen vuotta yhteistä taivalta täyteen huhtikuussa 2015 ja päätettiin, että virallistetaan suhde silloin. Tai no, mä päätin, mies olis valmis menemään maistraattiin vaikka heti huomenna. Huhtikuuhun en kuitenkaan sitten halunnut hääpäivää laittaa, kun kesähäistä aina olen haaveillut, lykättiin siis kuukaudella eteenpäin. Päivä on siis näillä näkymin 30.5.2015.