Jump to content
Naimisiin.info

Ninni_

Morsian
  • Viestit

    22
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Ninni_ kaikki viestit

  1. Ninni_

    Häät 2015 (yhdistetty)

    Jaha, täälläkin oli tällainen ketju. Voisinpa hypätä mukaan, kun pitäis taas vähän aktivoitua suunnittelun saralla. Meillä siis hääpäivä myös 6.6.2015. Paikka on varattuna ja sitä kautta tulee myös ruoka ja kakku. Vihille mennään joko maistraatissa edellisenä päivänä tai sitten siviilivihkiminen juhlapaikalla. Hääpukuja en oo vielä päässy sovittelemaan. Odotan, että pääsen tästä pallosta tässä edessä eroon. meille pitäis siis vauva syntyä tässä minä päivänä tahansa, la on 29.8. Kuvaajaa ollaan jo alustavasti mietitty ja mun puolestani päätettykin. Oli niin hyvä tarjous tutulta, joka ammattimaisesti kuvannut vasta vähän aikaa. Kaaso ja bestman on jo pyydetty. Nyt pitäis sit enää hoitaa loput.
  2. Ninni_

    Turun seutu

    Muuten ei olis mitään mietittävää vihkimisen suhteen, mutta 200 euroo on kuitenkin aika paljon rahaa kun ilmasekskin naimisiin pääse.
  3. Ninni_

    Turun seutu

    Täältä myös löytyy yks. Meillä hääpäivä 6.6.2015. Juhlapaikka on jo varattu, Piikkiön Wanha Talli on meidän paikkamme. Vihkiminen on vielä auki, joko maistraatissa edellisenä päivänä tai sitten juhlapaikalla tolloin 6.6.
  4. Ninni_

    Häät 2015 (yhdistetty)

    Pitkästä aikaa tulin tänne kurkkimaan. Paljon on uusia morsioita, tervetuloa kaikille tasapuolisesti. Täällä on hääjutut pyörinyt nyt vähän vähemmän mielessä kun kaikkia vauvajuttuja täytyy miettiä. Hääpukua oon ajatellu ettiä vasta synnytyksen jälkeen, kun tietää miltä tää kroppa tulee sit näyttämään. Luultavasti reilu kuukauden päästä ehdin sit alkaa pohtia hääjuttuja, kun koittaa loma.
  5. Ninni_

    Häät 2015 (yhdistetty)

    Pitkästä aikaa vois kirjotella taas tännekin. Täälläkin vietetty joulunaikaan vähän lomaa hääpohdinnoista. Asiat on edennyt sen verran, että kaaso on nyt pyydettynä. Lähetin siskolleni joulukortin mukana toisen kortin, jossa pyysin häntä kaasokseni. Soitti heti kun kortti oli perillä ja ilolla suostui tehtäväänsä. äidille asia paljastui tänään, kun pyysin häntä mun ja siskon mukaan häämessuille lauantaina. Vähän kuulosti hölmistyneeltä puhelimessa, mutta ihmekös tuo. Viikko sitten pudotettiin toinen pommi, kun jouluna raskaustesti näytti pitkän yrityksen jälkeen plussaa.
  6. Ninni_

    Häät 2015 (yhdistetty)

    Tonne luvattiin ottaa varauksia vastaan heti kun on vuoden 2014 kalenteri käytössä. Itse asiassa Kavalton tila oli ainoa noista meijän vaihtoehdoista, josta sanottiin, että ottavat varauksia vasta vuodenvaihteen jälkeen.
  7. Ninni_

    Häät 2015 (yhdistetty)

    Pakko tulla hehkuttamaan. Meillä on juhlapaikka varattuna!
  8. Minä myös uskaltauduin perustamaan blogin kesän 2015 häillemme, säästääkseni sulhasta häähömpötykseltäni. oon vielä ihan keltanokka tässä hommassa, mutta linkataan nyt tänne... http://oikeestiollasinun.blogspot.fi
  9. Ninni_

    Häät 2015 (yhdistetty)

    Maydreaming laitoin sulle yv:tä. Meillä pidetään myös noin muuten vielä melko matalaa profiilia. Kihloissakin on ehditty olemaan jo useampi vuosi, niin ehkä tätä ei osaa arvatakkaan ihan heti. siskolleni kerron tässä kun juhlapaikka saadaan varattua, koska haluan hänet kaasokseni. Ja äidilleni todennäköisesti tulen myös kertomaan piakkoin. En saa tällasia asioita pidettyä salassa häneltä. ja kivampikin päästä hössöttämään kolmisin äitin ja siskon kanssa.
  10. Ninni_

    Häät 2015 (yhdistetty)

    Onnea Maydreaming häiden aikaistumisesta ja tsemppiä suunnitteluihin! Täällä on nyt ollut taas vähän hiljaiseloa häiden miettimisen suhteen. Sen verran asiat ovat edistyneet, että juhlapaikkoja käytiin katselemassa ja paikka on nyt päätetty. Vielä täytyy odottaa, että siellä aletaan ottaa varauksia vuodelle -15 ja sit vaan kärppänä varailemaan. Päiväkin meillä muuttui viikolla kun tajusin, että toi 30.5. on koulujen päätöspäivä. Eli 6.6. tulee olemaan meidän päivä. Viikonloppuna meillä oli myös pari ihanaa ystävää kylässä ja miehellä on nyt bestman pyydettynä. Lisäksi pyydettiin heitä laulamaan ja soittamaan meidän häätanssibiisi ja laulaja lupasi jo kovin alkaa harjoittelemaan.
  11. Ninni_

    Häät 2015 (yhdistetty)

    Me ollaan nyt käyty katsomassa kahta paikkaa ja vielä kaks pitäis käydä katsastamassa torstaina. Suosikit alkaa kyllä jo löytyä. Halusin käydä katsomassa nämä nyt vielä ennen lumien tuloa niin sitten vuodenvaihteessa on helpompi tehdä päätöksiä. Tä tekee kyllä jo heti paljon konkreettisemmaks tätä suunnittelua.
  12. Heti kun saatiin hääpäivä sovittua, eli about noin viikko sitten. Kihloissahan ollaan oltu jo kuus vuotta ja mielessäni olen jo suunnitellut vaikka ja mitä. Mutta nyt sitten aloitellaan suunnitteluja oikein tosissaan, pikkuhiljaa tehdään myös, aikaa kun on.
  13. Kyselin alustavia hintatietoja tuolta Kavalton tilalta. Menut ovat 40-50 euroa per aikuinen, lapset 2-12v puoleen hintaan ja alle 2v ilmaiseksi. Alkoholimaksuista ei ollut mitään mainintaa, vain että anniskeluoikeuksia heillä ei ole ja omat juomat saa viedä.
  14. 2015 häitä tanssittaessa minä 26 ja mies 30. Tosin molemmilla synttärit edessä sitten parina seuraavana kuukautena. Yhteistä taivalta takana siinä vaiheessa 10 vuotta ja kihloissa 8 vuotta. Huh, kylläpä toi kihlajaisaika onkin pitkä näin mustaa valkoisella katottaessa.
  15. Meillä tulee kymmenen vuotta yhteistä taivalta täyteen huhtikuussa 2015 ja päätettiin, että virallistetaan suhde silloin. Tai no, mä päätin, mies olis valmis menemään maistraattiin vaikka heti huomenna. Huhtikuuhun en kuitenkaan sitten halunnut hääpäivää laittaa, kun kesähäistä aina olen haaveillut, lykättiin siis kuukaudella eteenpäin. Päivä on siis näillä näkymin 30.5.2015.
  16. Ninni_

    Häät 2015 (yhdistetty)

    Me keskusteltiin eilen kaikenlaista häistä ja kai sitä paikkaa tässä sitten sais alkaa kattelemaan. Kyselin mieheltä et onko hänellä mielessä jotain päivää ja sanoi, että hälle on ihan sama. Näin vähän arvelinkin. Pohdinnassa on myös, että mennäänkö perjantaina maistraattiin ja lauantaina juhlitaan, vai otetaanko vihkiminen kuitenkin hääpaikalle lauantaiksi. Onneksi on hyvin aikaa miettiä kaikkia näitä juttuja, ja nyt alkaa myös rahan säästäminen oikeen urakalla. Vihdoin saan alkaa oikeen tosissaan alkaa suunnitella! ♥
  17. Ninni_

    Häät 2015 (yhdistetty)

    Täällä ilmottautuis yksi kesällä 2015 häitään juhliva. Sillon tulee kymmenen vuotta yhteistä matkaa täyteen. Tarkoituksena alunperin oli, että tähän mennessä oltaisiin jo naimisissa, mutta elämä heitti kapuloita rattaisiin ja kihlaus meni jäähylle melkein vuodeksi. No, nyt alkaa näyttää siltä, että niitä häitä voitaisiin oikeasti päästä juhlimaan, ja siksi vasta kahden vuoden päästä, että saadaan rahaa kerättyä. Jos miehestä olis kiinni, oltais jo käyty maistraatissa, mutta tämä bridezilla haluaa kunnon hääjuhlan. Tässä on tosiaan tehty pientä itsetutkiskelua vastoinkäymisten myötä, ja vuoden 2012 viiminen päivä erottiin molemmat kirkosta. Olen lapsesta asti ajatellut haluavani kirkkohäät, mutta ei. Mitä tarkemmin asiaa oon ajatellut ja pohtinut, niin siviilivihkiminen on meille oikea ratkaisu. Mieluusti hääpaikalla ulkosalla. Vielä pitäis löytää täydellinen paikka tätä varten, ja päättää päivä, jolloin varmasti on sitten aurinkoa.
  18. Heti kun kuulin Stellan Häävalssin päätin, että sen haluan soivan meijän häissä. toinen vaihtoehto olis PMMP:n Oo siellä jossain mun, se on vähän niin kun meijän biisi, ainakin mun mielestä.
  19. Chatissa tavattiin mekin, ei tosin netissä vaan kännykän wapin kautta käytettävässä. En todellakaan etsiny mitään vakavaa, ikää tuolloin oli itsellä 16 vuotta, mies on neljä vuotta vanhempi. Jokin kohtalo siinä kuitenki sit puuttui peliin, mukava tyyppi alko jutustelee ja koko ilta ja yö siinä kului. Numeroita vaihdettiin, vaikken IKINÄ anna numeroani chatissa tuntemattomille. Sit tekstailtiin joitain viikkoja, mies oli tällöin vielä armeijassa, ja asui entisen tyttöystävänsä kanssa. Puhelinlaskutkin oli sen mukaiset. Hetken aikaa mietiskelin, että oonko mä nyt sit joku laastarisuhde kun entinen on vielä kuvioissa. No en näemmä ollu... Lopulta suostuin tapaamiseen, mutta kuten kaikki kunnon tytöt, raahasin kaverin mukaan turvaks. Ekan tapaamisen jälkeen sitten alettiinkin nähdä jo useammin, ja miehen armeijan loppumisen jälkeen alkoi sitten virallinen seurustelu. Siitä sitten vuoden päästä virallinen yhteen muutto, ja vuosi siitä eteenpäin kihlat. Sillä tiellä ollaan edelleen ja ei millään jaksaisi odottaa sitä "oikeaa" elämää alkavaksi. ja edelleen ihmettelen, että mikä tämän kaiken sai tapahtumaan.
  20. Nyt kun alkaa valmistuminen häämöttää niin on häistä alettu haaveilla. Haluan siis ensin saada koulun kunnialla päätökseen, ainakin tämän ekan. Eli seurustelu alkoi 04/05 yhteenmuutto 08/06 kihlat 07/07 häät mahdollisesti 07-08/13 Itse olisin hääpäivänä 25 ja sulho 29. Sulho tällä hetkellä vakkaritöissä, itsellä koulu kesken, mutta vakituinen työsopimus kuitenkin, joten tyhjän päälle ei tarvi jäädä valmistuttuaankaan. Ja kaksi kissaa ja yksi koira löytyy yhteisestä vuokrakodistamme. Takana jo sen verran yhteistä taivalta, että on se jo aika virallistaakkin.
×
×
  • Create New...