Aestas flos

Morsian
 • Content count

  17
 • Joined

 • Last visited

About Aestas flos

 • Rank
  Untuvikko

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Vantaa
 1. Kiitos paljon vinkeistä!
 2. Näitä en halua häihimme (ja onneksi sulhanen on samoilla linjoilla) - Liian tiukkaa aikataulua - Ahdistavat tai nolaavat leikit. Jotain leikkejä ja perinteitä pitää kyllä olla, mutta hyvällä maulla suunniteltuna ja toteutettuna. - Ketään ei ryöstetä (mutta ehkä boolimalja..) - Halvan näköisiä muovikoristeita ja tylliä - Vaaleanpunaista - Turhaa stressiä ja säätämistä hääpäivänä - Ei-toivotut vieraat. Ei sis kaukaisia sukulaisia ja kumminkaimoja - Vesisade - Huonosti käyttäytyvät tai liian juopuneet vieraat
 3. Ainiin, unohdin listalta tämän tärkeän - Paljon hyviä valokuvia, joista voi sitten nauttia vuosikymmenien ajan
 4. - Iloisia ihmisiä ja rento tunnelma - Kaikki tärkeät ihmiset paikalla - Ei turhaa stressiä ja säätämistä. Eli hyvin suunniteltu on puoliksi tehty, ja jos joku kuitenkin menee pieleen niin menköön (näin ainakin toivon hääpäivänä ajattelevani) - Kiva juhlapaikka, jossa hyvä palvelu. Heidän puolesta hoituu ruokapuoli ja moni muu asia. Omat juomat kuitenkin on tärkeä saada viedä. - Riittävästi hyvää ruokaa ja juomaa. Kumpikaan ei saa loppua kesken, vaikkei ryyppäjäiset olekaan - Sopivassa suhteessa järjestettyä ohjelmaa ja vapaata seurustelua - Hyvä musiikki. Taustamusiikkia nauhalta ja myöhemmin hyvä bändi - The Sormus - Seuraavan yön majoitus hotellissa sviitissä tai muussa paremmassa huoneessa - Vihkiminen kirkossa Nämä eivät ole tärkeysjärjestyksessä, sillä vaikea niitä olisi laittaa järjestykseen. Varmasti myös monta tärkeää asiaa unohtui listalta. muoks: kirjoitusvirhe
 5. Me ajateltiin hankkia saippuakuplia puhallettavaksi. Tosin sitten on harmi jos sataa tai tuulee kovasti, jää puhaltamatta tai ei ainakaan näytä kuvassa niin kivalta kuin parhaimmillaan. Pitäisiköhän varata vaikka pussillinen auringonkukan siemeniä varuiksi, jos kirkko sallii niiden heiton. Sitten vieraat saisi huonon ilman sattuessa tuunatut kuplapullot muistoksi ja ottaisivat kulhosta muutaman siemenen heitettäväksi.
 6. Tahtoisin häissäni ensi kesänä käyttää sulhaseni isoäidin vanhoja helmikoruja, mutta ne haisevat todella tunkkaiselle. Haju jää iholle jo pelkästään korua nopeasti kokeillessa. Miten hajun saisi parhaiten pois? Riittääkö pelkkä tuuletus vai onko tehokkaampia keinoja? Korut ovat kenties monia monia vuosia olleet omissa suljetuissa rasioissaan.
 7. Oon ihastunut Löwenmarkin Timanttivaimo -sormukseen. Onko täällä kenelläkään Vaimo tai Timanttivaimo -sormusta? Sormus tosin menee jonkinverran yli budjetin, mutta toivon että saadaan se silti mahdutettua budjettiin jotenkin, on se niin ihana.
 8. Minä budjetoin pukuun noin 600€, vaikka kovasti epäilin löytäisinkö mieleisen puvun siihen hintaan. En ollut vielä käynyt pukuja katselemassa, joten heitin hinnan ihan hatusta. Löysin aivan ihanan puvun heti ensikäynnillä, ensimmäinen sovittamani puku, ja siihen ihastuin ennen kuin hintaa tiesin. Onnekseni puku oli 50% alennuksessa, ja maksoin siitä vähän alle 500€, rahaa jäi siis hyvin vielä korjauksiin ja muuhun tarvittavaan.
 9. Onko kenelläkään kokemusta kotiin tulevista meikkaajista ja kampaajista Vantaalla? Tarvisi ensi kesänä saada kampaus minulle ja kolmelle kaasolle, ja meikkaus ainakin osalle meistä. Olis paljon helpompaa ja mukavampaa jos nämä tehtäisi kotona.
 10. Millaisia kokemuksia löytyy Sipoon kirkoista? Netin perusteella molemmat vaikuttaa kivoilta. Kuinkakohan helppo olisi ulkopaikkakuntalaisena saada vihkiaikaa elokuun alkupuolella? Otetaanko ulkopaikkakuntalaisilta maksua?
 11. Kiitos kommenteista! Ja jos vielä jaksat kuvia laittaa jossain vaiheessa, niin olis mahtava juttu Me on myös tähän saakka saatu tosi hyvää palvelua ja nopeita vastauksia viesteihin.
 12. Meillä tulee ehdottomasti olemaan kuvaus ennen kirkkoa. Syitä tähän on monia, ja varmaan ne kaikki on jo täällä lueteltukin. En etenkään halua että kuvaus on pois yhteisestä juhla-ajasta ja vieraat joutuisivat odottelemaan. Haluamme olla ensimmäisenä juhlapaikalla, onnittelut hoidetaan sitä mukaa kun vieraat saapuvat. Me astelemme alttarille mieheni kanssa yhdessä, joten kuitenkin näkisimme viimeistään eteisessä, eikä se mielestäni ole sama asia kuin vasta alttarilla. En siis koe sitä tärkeänä.
 13. Panostetaan - Hyvä juhlatunnelma ja kaikkien viihtyminen - Bändi - Hyvä ja runsas ruoka - Tarpeeksi juotavaa ja monipuolisesti - Kukat ja koristelut (rahan lisäksi menee aikaa kun koristeet tehdään enimmäkseen itse) - Sormukset - Hääyöhön, jos rahat vielä riittää Pihistetään - Juotavat Tallinnasta - Hääpaikka on kiva, muttei kalleimmasta päästä. Ruoka ja palvelu tulee hääpaikalta. - Edullinen hääauto - Minulle edullinen puku tai vuokrapuku. Sulhon puku ainakin vuokrataan. - Kirkkoa ei koristella - Ei videokuvausta tai dokumentaarista. Otetaan vain perinteiset hääkuvat.
 14. Me on nyt varattu Huvitupa ensi kesäksi, ja maksettu varausmaksu. Juhlia siellä siis innolla odotetaan. Yhä lukisin mielelläni lisää kokemuksia paikasta. Kertokaahan