Laalaa

Jäsen
 • Content count

  7
 • Joined

 • Last visited

  Never

About Laalaa

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Paikkakunta
  Espoo
 1. Meillä häät Villa Rulluddissa eli etelä-espoossa. Ihana romanttinen vanha villa meren ympäröimänä. Ahhh... Hinta on muistaakseni (ei nyt ole papereita tässä mukana) 500,- ja tuohon sisältyy astiat, kukat, siivoukset, kattamiset ym. Ja käytössä siis koko päivän.
 2. Miryam, huoneiden käytöstä ei ole meillä sen kummempaa mielikuvaa kuin että kun vieraita tulee kuutisenkymmentä niin koitetaan tunkea kaikki niihin kolmeen vierekkäiseen huoneeseen istumaan, seisovapöytä (ja illalla boolit) olis siinä ekassa huoneessa oikealla kun tullaan sisälle ovesta. Ja tanssitilana olis se iso "terassi" eli se kolmionmuotoinen huone jonne lykätään bändi nurkkaan. Muuten saavat kaikki pyöriä miten missäkin kuka haluaa sitten illalla. ;D Me ei kätellä vieraita vaan meidän vanhemmat tekee sen (ollaan kuvattavana itse siinä välissä, kuvat otetaan siellä Rulluddin miljöössä) ja me vaan ilmestytään sitten onnittelumalja nostamaan. ;D Meillä ei ole tulossa kuin muutama lapsi joten ei olla paljoa päänvaivaa nähty tuon asian osalta, pitäis varmaan kyllä jotain kehittää... ???
 3. No hitto, katos koko viesti jonnekin... koitetaas uudelleen... Gettu, jättäkäähän sitten talo kuntoon meitä varten... Toivottavasti vielä tuolloin olis ihanan lämpimät ilmat! Millaista merellistä koristusta te olette suunitelleet sinne? Meille ei tule tuon kummempaa kun musta se paikka oli ihana just sellaisenaankin. Halutaan vaan jotain "meidän näköistä". Toinen syy miksei meille tule tuon enempää omia koristeita on se että sulho ja mun isä menevät laittamaan koristeet sitten aamulla paikoilleen (meillä vihkiminen jo 13.00 joten mä en kyllä ehdi yhtään minnekään) enkä suoraan sanottuna ihan kauhiasti luota heidän käsiinsä mitään suurempaa... ;D Meille tulee se kesäpuolen "kolmionmuotoinen tila" tanssitilaksi ja mietinkin mitä valaistusta sinne kehittäisi että olisi tunnelmallinen mutta myös bändille tarpeeksi valoisa, itse olen "hämäräeläjä" joten en halua tanssitilaan kovaa kattovaloa.. : Ideoita???
 4. Minä myös haluan ilmoittautua Rulluddissa juhlivaksi!!! ;D Teidän viesteissä oli niin paljon kysymyksiä joihin haluaisin kommentoida että taisin nyt unohtaa ne kaikki... Meille tulee koristeluiksi ihan vaan pöydille isot "lasit" joihin pohjalle hiekkaa ja yksi kynttilä (tuikku tai lyhtykynttilä) palamaan, sitten siihen keskelle pöytää "ripotellaan" erikokoisia koristekiviä (siis sellasia "hiottuja" luonnonvärisiä) ja koristesimpukan kuoria, erilaisia ja lisäksi käytämme varmaankin jotakin "köysiteemaa" eli vanhempien purjeveneestä valkoista paksua köyttä jonnekin (tuo sama teema on myös kutsuissa). Ei ajateltu tuon kummempaa, ainakaan vielä, saa nähä mitä tässä innostuu vielä!!! Sisältä se paikka oli musta tosi ihana, vanha mutta jotenkin niiiiin ihana. Lisäksi on plussaa että siinä on meri ympärillä kun meidän häät on "merelliset".
 5. Kaunis Villa Rulludd Espoossa!
 6. Meillä vihkiminen Espoon Tuomiokirkossa ja juhlat perään Villa Rulluddissa 04092004!
 7. En sanoisi että alkoholin puuttuminen pilaa automaattisesti juhlat. Mutta itse uskon ettei holittomat ja holilliset häät tunnelmaltaan ole ihan samanlaiset, ja tosiaan myös tunnelma joka häihin halutaan merkitsee tässä asiassa myös. Meille tulee rennot häät ja tarkoitus olisi että kaikilla on hauskaa, tanssitaan paljon ja koitetaan tutustuttaa suvut keskenään, ne kun eivät toisiaan tunne lainkaan niin juhlat ilman alkoholia voivat tulla kovinkin jäykiksi... varsinkin kun suvut ovat aika erilaiset. Meille tulee kirkosta juhlapaikalle siirryttäessä (kuvaus siinä välissä) odottelujuomaa, onnittelumalja, ruuan kanssa viinit ja kahvin ja kakun kanssa konjakit/liköörit ja tietty boolia on sitten saatavilla ruuan jälkeen koko illan. Kyllä meidän tapauksessa olen varma että alkoholi piristää kummasti juhlia.