Jump to content
Naimisiin.info

Vasilisa-Viisas

Jäsen
  • Viestit

    6
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä Vasilisa-Viisas

  • Syntymäpäivä 06/14/1982

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Paikkakunta
    Oulu

Vasilisa-Viisas's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Jee, oli pakko tulla tuulettaan, ku löydettin vihdoin pitopalvelu. Eli meille on nyt sitte tulossa Aalto catering. Täälläkin oli jo joku vissiin kehunu tuota...? Muualtakin olen hyviä kokemuksia kuullut, joten hyvältä vaikuttais ainaki näin alkuun.
  2. Väliaikatietoja kehiin. Edelleen etsiskelemme pitopalvelua, on jokunen paikka josta oltas kiinnostuneita kuulemaan tarjous, mutta valitettavati ei olla saatu sähköpostilla vastausta, eivätkä ko. paikat ole vastanneet puhelimeenkaan. Mietityttää, että kuinkanhan kauan noitakin kannattaan jäädä odottelemaan...? Sitte kyllä harmittaa jos ne vastaaki myöhemmin ja on jo ehtinyt varata jonku vähemmän tyydyttävän. Mutta toisaalta jos arpoo liian kauan, nii saako kohta enää ruokia varattua mistään lopulta.. Kertokaas ihmiset jos vaan löytyy minkäänlaisia kokemuksia Pitopadasta tai Pitojen Helmestä..?? Näitä kahta ollaan nyt mietitty.. Unirestakin tarjouksen laittoi, mutta heillä oli mielestäni niin sekava hinnoittelu, että oli vaikea alkaa arvioiomaan mihin pilviin se lopullinen kokonaishinta olis noussu.
  3. Ei oo enää toiminnassa ko. pitopalvelu. Kysyttiin tuoltakin ensimmäisten joukossa. ..nyyh, me ei vieläkää oo löydetty mitään. Smile lähetti tarjouksen, mutta se oli kyllä huono ku mikä. Parista paikkaa ootellaan kans tarjouksia, mutta näyttää kestävän heillä kovin kauan tarjouksen teko, että saas nähä millon sitä emailia kopsahtaa. Että lisää ehdotuksia, anyone??
  4. Kiva kun tulee uusia ehdotuksia! Oisitko vielä Anushka vaivautunu kertoon vähä tarkemmin - mitä positiivista oli, mitä kuului hintaan ja suunnilleen hintatasoa..?
  5. Joo-o. häät ois tulossa 11.8.2012. Ja niin minäkin olin kuvitellut että aikaa olisi vaikka kuinka pitopalvelua etsiä, vaan pyh! Olen nyt kahlannut läpi about 15 paikkaa. Tulokset: 2 paikkaa oli täyteen bookattuja suunnilleen kaheksi seuraavaksi kesäksi. Pitopalveluja jotka olivat lopettaneet toimintansa löytyi varmaan lähemmäs kymmenen kipaletta. Ja parista mistä ollaan tarjous saatu, eivät ole vastanneet odotuksia sitten olleenkaan. Mielestäni jos hintaa on esim. 25e/hlö. Ja sen päälle pitää vielä maksaa tarjoilijoista, niin ruuan pitää olla sitte muutaki ku ne halvimmat liha+muusi ja joku kaks salaattia + kakku ja that´s it. Jotenki ei oikeen oo hinta ja laatu mun mielestä kohdanneet. Ja se että joihinki tarjouksiin ei kuulunu siihen hintaan mitään muuta tosiaan ku se ruoka. Eli oltais jouduttu erikseen maksamaan vielä tarjoilu, liinat, astiat jne jen.. Ei voi muuta sanoa kun että resssaaaaaaa!!!!! Parista paikasta nyt ootellaan tarjouksia sähköpostiin. Toivottavasti sieltä sais enemmän sellaisia vastauksia mitä olis toivonut. Onko kellään mielessä mitään hyviä paikkoja mistä kysyä?? Nuo täällä paljon puhutut bisketti, helena, pitopata, pihvitupa, sanni muunmuassa jo kyseltynä. Alkaa oikeasti tulla tunne, ettei enää edes tiedä mistä kysyis!?
  6. Tervehdys vaan kaikille! Ihan ihka uutukaisena liityn joukkoon iloiseen kirjoittelemaan. Tosiaan meidän häät on tulossa elokuulle 2012. Viime keväänä varattiin jo kirkko heinäkuun 2012 lopulle, mutta alettiin nyt sitten vasta juhlapaikkaa metsästämään. Ja kauhuksemme saatiin todeta, että eihän ens kesälle oo enää oikein mitään vapaana! Tämä kyllä tuli ihan shokkina, oltiin ihan ajateltu , että ollaan muka ajoissa liikenteessä, kun kuitenkin häihin on vuosi vielä. Eikä itse asiassa varmaan oltais vieläkää jaksettu alkaa juhlatilaa etsimään, mutta minä satuin vähän niinkuin sattumalta löytämään hääpukuni, ja siitä vähän sitte omalla painolla asiat eteni. Joka tapauksessa miljoonien puhelujen, muutamien tilojen katsastuksen jäljiltä sekä tipalla olleen hermoromahduksen jälkeen saimme kuin saimmekin vaihdettua vihkimisen ajankohdan, sekä varattua juhlatilat. Ilmeni nimittäin sekin, että jos joku tila olikin vapaa, niin sitten siltä päivää kaikki vihkimisajat olivat varattuja. Päivystävä pastorikin oli hiukan ihmeissään, että mistä tälläinen hääryntäys oikein on tullut, kun nyt jo ens kesä ihan täynnä. Menemme nyt siis Oulujoen kirkossa naimisiin, ja juhlat juhlitaan Oulunsuun Pirtillä. Tuotti kyllä päänvaivaa moni asia noiden tilojen valinnassa! Ensinnäkin monet paikat olivat jo hinnoiltaan sitä luokkaa, että ne jäivät poissa laskuista heti alkutekijöissä. Sitten oli paljon tiloja joihin ei saa tuoda omaa pitopalvelua, ja mikä vielä isompi este, ei omia juomia. Tämä oli aivan ehdoton ei meille, koska vieraita on kuitenkin tulossa suht paljon, ja emme millään olisi voineet kustantaa kaikkia juomia ravintolahinnoilla. Eikä tule kysymykseenkään, että vieraat olisivat joutuneet maksamaan juomistaan. Eli halutaan siis tarjota kunnon "pidot". Mutta budjetti on pidettävä mahdollisimman pienenä. Tuolla pirtillä vakuutti tilojen koko - oli juuri sen kokoinen mitä oltiin mietitty. Lisäksi tilat olivat ihan nätit. Toki jos rikas olisin menisin jossain kartanossa tai upeassa linnassa naimisiin, mutta siis näin realistisesti ajateltuna... Pihapiirissäkään ei ollut valittamista. Niin ja keskustaan ei ole liikaa matkaa, jos vaikka vieraat haluavat illan pääteeksi siirtyä vielä baariin jatkamaan juhlia. Keittiö sielä toki sais olla isompi, mutta eiköhän tuollakin toimeen tulla. Ja esim. Raatin nuorisotalolla oli vielä paljon paljon paljon huonompi keittiö, ja muutenkin mielestäni huonompi paikka, ja vuokra siellä kuitenkin oli 300-400e kalliimpi. Ois kyllä kiva kuulla kokemuksia tuolta Oulunsuun pirtiltä? Itse ei olla kumpikaan siellä aiemmin juhlittu.
×
×
  • Create New...