Jump to content
Naimisiin.info

Saanabaana

Kaaso/avustaja
  • Viestit

    14
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Male

Saanabaana's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Suoraa puhetta vaan, kyllä luulisi ihmisten ymmärtän juhlan idean
  2. Siis eihän heidän ole pakko seistä siinä. Mutta itse kaasona koen kunniatehtäväksi seisoa morsiammen lähellä toimituksen ajan Mutta kannattaa varmaan jutella heidän kanssaan, vaikka morsiuspari haluaisi heidän seisovan, niin joku saattaa oikeasti sairastaa paniikkihäiriötä ja kokea tilanteen todella ahdistavaksi.
  3. Vihdoin ja viimein sain tehtyä blogin tänne Elikkäs, ensi kesää odotellaan kovasti, koska hyvä ystäväni menee naimisiin ja kaason tehtävää hoidan. En ole ennen ollut kaasona, joten mielenkiinnolla odotan mitä tuleman pitää. Onneksi on vielä kaksi kaasoa lisää, ettei tarvitse yksin miettiä kaikkea, etenkin kun on ensikertalainen. Mutta intoa riittää kokemattomuudesta huolimatta! Häissäkään en ole ollut viimeeksi kuin aivan lapsena, alle kouluikäisenä. Senkin takia häitä odotellaan kovasti. Ja muutenkin tuntuu, että on paljon asioita mitä tapahtuu vasta ensi talvena ja kesällä, ei osaa oikein tässä hetkessä elääkkään. Mutta jäitä hattuun
  4. Saanabaana

    Jos ei halua kaasoa

    Ei kai kaaso tai bestman oo mikään pakko homma:) Jokainen tekee niinkui parhaaksi näkee. Mutta itse olen kyllä aivan innoissani kun kaasoksi pyydettiin, mahtavaa päästä jakamaan morsmaikun kanssa kaikki hääjutut Ja muutenkin olla hänen tukena ja turvana hääpäivään asti:)
  5. Tuommonen boksi ei oo käynyt edes mielessäkään, onneksi täältä löytää kaikkea tarpeellista tieto kuten tuokin
  6. Tuopas kuulostaaki erittäin hauskalta jutulta Pitääkin morsmaikulle ehdottaa, että mitä mieltä han olisi tuosta
  7. Kiva kun liityit tänne :) <3

×
×
  • Create New...