gettu

Rouva
 • Content count

  19
 • Joined

 • Last visited

About gettu

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Mun lempparia, Escadan Feeling free:tä ei saa enää mistään -yhyy! Onneksi sitä saanee kai tilata jenkeistä... Mikä voisi olla vastaavanlainen raikas vesituoksu? -tuoksuja yllin kyllin haistellut (vaan ei vielä hyvää löytänyt) gettu :
 2. Hei Laalaa, laitoin sulle privaa! Käyppäs lukasemassa Ja, nou hätä kyllä Rulludd luovutetaan ihan priimana myös seuraavien syyshääparien käyttöön
 3. Tervetuloa Laalaa! Teidän juhlat onkin sitten viikko meidän jälkeen Merelliset tunnelmat on meilläkin...ja tuo paikka on kyllä ihan Mieletön!!! Intoa suunnitteluun, siskot ;D
 4. Kiitti Hilda! Taidammekin kysellä ko. pastorisetää meillekin!
 5. ONNENPÄIVÄ!!!! Saimme vaihdettua hääpäivämme 28.8 lauantaiksi, jota alunperin halusimmekin ja saimme kuin saimmekin Annen meille kuvaamaan ;D ;D ;D Mikään ei voisi olla paremmin! Soittelimme ja lähetimme s-postia monille kuvaajille, mutta onneksi kävi näin! Ehkäpä elokuun ilmat suosivat vielä meitäkin ja saamme nauttia lämpöisestä loppukesästä täysin siemauksin! *pomppii ilosta* Niin, ja Miryam -Toivottavasti teitäkin onnistaa kuvausasian suhteen!!!
 6. Kertokaahan hyviä vinkkejä lämminhenkisistä ja miellyttävistä papeista Vantaan tai Espoon seudulla!! Meidän tapauksessa pappi siunaisi avioliittomme, mutta emme tunne ko. alueen papistoa lainkaan...Onko joukossa kenties joku HELMI, jota suosittelisit? Uskon, että kaikki ovat loppujen lopuksi hyviä vaihtoehtoja, mutta kunhan tässä kyselen ensin teidän kokemuksianne. Kiitos!
 7. Heippa princess! Saatiin juuri Nina Doddiltakin vastaus, että on hänkin jo meidän päivänä varattu -yhyy! Mikäs nyt neuvoksi ??? Hmm, muutaman kuvaajan vastauksia tässä vielä ootellaan... Niin, ja kiitos -onnea tässä näemmä tarvitaan!! PS. Rulludd rules!
 8. Oolrait, nyt on päivämäärä varmistunut!! Eli 21.8 juhlitaan merellisissä tunnelmissa Onko kellään vinkkejä hyvästä miljöövalokuvaajasta, sillä Anne Pennanen oli ikävä kyllä varattu jo tuona päivänä ??? (nyyh). Nyt alkaa hurja "valokuvaajan metsästys" ...että sellasta!
 9. Huhuu!! Täällä myös yksi onnellinen Rulluddiin ihastunut! Meillä juhlitaan häitä ko. paikassa elo-tai syyskuussa (päivämäärä selvinnee ensi viikolla)!
 10. Hei Tiuku1!! Kuinka paljon jouduitte pulittamaan paikan vuokrasta ja pitopalvelusta? Kiinnostaa kovasti!! Kuinka aikaisin varasitte paikan?? Kiitos vastauksesta jo etukäteen!!!
 11. Hei syysmorsian04!!! Oletteko varanneet Villa Rulludin hääpaikaksenne? Se on kyllä kiinnostava vaihtoehto. Paljonko olette joutuneet vuokrasta pulittamaan? Entä pitopalvelusta? Kiitos jo etukäteen vastauksestasi! Niin, ja tietääkö kukaan muita paikkoja eteläisestä Suomesta, joissa pääsisi nauttimaan merellisestä tunnelmasta -kohtuuhintaan, tietenkin!!! Vinkkejä kaivataan