Tiinus

Morsian
 • Content count

  157
 • Joined

 • Last visited

About Tiinus

 • Rank
  Vakkari

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Paikkakunta
  Rovaniemi
 1. Pink_girl, mihin hotelliin olette menossa ja millaiseen majoitukseen?
 2. Onko sinulla kokemusta muistakin Malediivin resorteista? Ehdottomasti haluamme hinta-laatusuhteeltaan parhaimman mahdollisen. Millaiset ovat Kuredun koralliriutat? Olemme kiinnostuneet snorklaamisesta, mutta emme sukeltamisesta. Onko saaren parhaaseen ravintolaan pääsy vain vesitason villoista?
 3. Onko muita varteenotettavia Kuredun kanssa hintaluokaltaan samoja hotelleja? Oletteko olleet tyytyväisiä all inclusiveen?
 4. Kyllä tulivat. Postitus onnistui hyvin hotellin kautta.
 5. Me postitettiin kiitoskortit eikä postimaksujen hinnat päätä huimanneet. Olisikohan ollut jotain euron luokkaa per postimerkki.
 6. Mitä piditte resortista, onko saaren ympärillä hyvät riutat? Paljonko lopulta tippasitte mistäkin? =)
 7. Hän siksi, ettei hän ole lyhyesti kiteytettynä "tavallinen suomalainen mies" - hän omaa samanlaiset arvot kuin minä - hän on paras ystäväni - hän rakastaa minua aidosti vikoineni ja hyveineni - hän saa minut onnelliseksi - tukee ja kannustaa minua - hän on kiltti, hellä ja huomaavainen - hän on oppinut tekemään jo lapsuudessaan koti hommia - pesee pyykkiä, tiskaa ja siivoaa minuakin enemmän (oma-aloitteisesti) - tasa-arvo on suhteemme peruspilari, "sukupuoliroolimme" ovat sekoittuneet minkä näen suurena rikkautena - olemme kasvaneet kiinni toisiimme - hän rakastaa valtavasti leipomista ja ruoanlaittoa eli tuoreet leivät, herkut ja mehut valmistuvat mieheni käsissä <3 - hän rakastaa shoppailla ja sisustaa eli jaan yleisesti naisten juttuina pidettyjä asioita hänen kanssaan - hän on komea - hän on tärkein asia elämässäni, elämäni suurin rakkaus, onni ja riemu - hän on hyvällä tavalla kunnianhimoinen ihmisenä - koska hän on niin lähellä täydellistä ja voin tämän allekirjoittaa kahdeksan vuoden kokemuksella, tunnen suurta ylpeyttä ja onnea, etenkin kun tiedän miten vaikeaa joillakin voi olla miehen kanssa yhteiselo. Ihmettelen usein miehelleni miten olen voinut saada niin suuren kultakimpaleen. Olen itse melko tavallinen nainen, joten tunnen suurta kiitollisuutta siitä mitä olen saanut. Tuntuu ettei kaikissa suhteissa koeta suurta kumppanuutta, parhautta ystävyyttä ja siltikin intohimoa yhtä kovasti kun meidän suhteessa. Monissa suhteissa myös arkiset kotityöt ja sukupuoliroolit tuntuvat aiheuttavan kitkaa suhteeseen, joten arvostan meidän arjemme helppoutta.
 8. Ovatko nuo yöhinnat yhtä henkilöä vai kahta kohden? Haluaisin itse juurikin seuraavalle Mauritiuksen matkalle yhdeksi hotelliksi Ambren, Finnmatkojen sivuilla näytti olevan melko kilpailukykyinen hinta-laatusuhteeltaan. Oliko mielestäni Ambrella hyvä sijainti ja kaunis luonto?
 9. Mitä Centara Ras Fushin all inclusive sisältää?
 10. Vaikuttaa kuvista päätellen hyvältä resortilta! En ole itse aikaisemmin tutustunutkaan kyseiseen hotelliin. Onko käsitystä siitä, kuinka paljon yöltä maksaa kyseinen hotla all inclusivella? Itse suunnittelen noin kahden viikon lomaa. Mietittekö muuten muita resortteja? Miksi valitsitte juuri tämän?
 11. Mitä kautta otitte matkan? Tuliko paljonko maksamaan?
 12. Millaiset ovat Kuredun buffetit? Onko kaikissa ravintoloissa samat ruoat tarjolla? Ilmeisesti all inclusiveen ei kuulu a'la carte ravintoloita? Onko viimeisimpiä kokemuksia Lux Maldivesista ja hintatasosta, jolla on sinne päässyt?
 13. Onko kukaan ollut viime aikoina Mauritiuksella? Kertokaahan kokemuksia hotelleista.
 14. Ihan halusin huomauttaa ku käytiin ite katsomassa. =) Ei tykätty niin paljon kuin Radissonin sviiteistä.. Mekin haluttiin aluksi tosi paljon poreammetta, mut tyydyttiin esteettisten seikkojen vuoksi vain saunalliseen (ja kylpyammeelliseen). Kannattaa käydä katsomassa mitä itse tykkäätte. Holiday innissä pyörähettiin kans, mut huoneet oli vanhoja ja hivenen tunkkasia..
 15. ^Käsittääkseni tuo poreammeellinen huone ei ole sviitti.