Jump to content
Naimisiin.info

lumira

Jäsen
  • Viestit

    4
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän lumira kaikki viestit

  1. Meillä meni viime heinäkuun häihin noin 6000 €. Pitopalvelu (ruoat) lohkas vähän alle 2000€ (vieraita 67, osa lapsia) ja tilavuokra 350 € Budjetti sisältää siis vielä häämatkan (2200€), jonka teimme heti häiden jälkeen. Hyvin budjetissa pysyttiin. Jos joku tuli kalliimmaksi, pyrittiin ottaa se pois muualla. Häät olivat Itä-Suomessa.
  2. Mun hääkimppu, jossa oli pionia ja muutama orkidea, maksoi 70 e Floristi kertoi, että pisaranmallinen orkidea-kimppu olisi ollut kolmekertaa enemmän (!)
  3. Edellisessä viestissä on kyllä itua.. Mut yhdet rantavihkimiset olen ollut todistamassa, ja siinä papin ääni kyllä kuului. Asia riippuu varmasti vieraiden määrästä. Itse ajattelisin vieraiden järjestäytyvän samoin kuin kirkossa, eli jättävän keskelle kujan. Penkkirivit olisivat hienot, mutta melko työ laittaa paikoilleen ja pois. Ko. rantahäissä vieraat seisoivat ja kaikki jaksoivat hyvin Itseäni mietityttää lähinnä nurmikkomaa ja jos se on märkä...
  4. Ideoita kaipaisin vihkitilaisuuteen ulkona. Millainen "alttari" on ollut? Onko nurmi hyvä alue? Onko oltava istumapaikat? Ideoita ja kommentteja kiitos!
×
×
  • Create New...