Ms_TK

Jäsen
 • Content count

  9
 • Joined

 • Last visited

About Ms_TK

 • Rank
  Untuvikko

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Voi lampimasti suositella Latokasken kukkakauppaa ja Katja Torniaista jolta saimme erinomaista palvelua (ja edullisia hintoja)! Asun ulkomailla ja kavimme keskustelua lahinna sahkopostitse, mutta hyvin han ymmarsi etta minkalaisia kukkia/variskaalaa haimme (sinisia/liiloja kukkia, joiden nimista mulla ei ollut hajuakaan). Sain kuvia sahkopostiin, mutta annoin aika vapaat kadet kun en tosiaan kukkia itse tunne. Haat olivat Helsingissa sunnuntaina, Salmi-salissa johon Katja meni laittamaan kukat ennen juhlan alkua vaikkei normaalisti olisi niin aikaisin toissakaan. Ihanaa oli ettei kukista tarvinnut stressata
 2. En suosittelisi ainakaan Kirsi Hännistä (Salmi-salin luottofloristi). Valitsin hänet koska Annin Juhlapalvelu häntä suositteli, ja sähkopostitse onnistuikin yhteydenpito. Sovin sitten, että koska asun ulkomailla niin hän tapaa kaasoni (siskoni) ja sopii hänen kanssaan kukista. Siskoni asuu myos ulkomailla ja oli Suomessa vain pari päivää. Sunnuntai-iltapäivälle oli sovittu treffit, Siskoni odotti Sellon kauppakeskuksessa turhaan: Kirsi oli unohtanut tapaamisen, mutta sen sijaan että olisi soittanut siskolleni ja sanonut tämän suoraan, hän laittoi sähkopostia (jota siskoni ei tietenkään nähnyt koska oli jo Sellossa) että oli unohtanut koko jutun koska hänellä oli "niin kiire yhden toisen tilauksen kanssa". En uskalla ottaa riskiä että floristi unohtaa hääni kiireissään, joten tässä on nyt 6 viikkoa aikaa loytää uusi floristi johon voi luottaa.
 3. Moikka, Makin pelkaan etta juomat loppuu kesken... muttei kuitenkaan haluais ihan hirveesti etta niita jaa yli, mekin asutaan ulkomailla ja Suomessa on haat, niin kavereille pitais ne ylimaaraisetkin jaella. Sulhanen ei tykkaa tolkeista joten pitais hanajuomien (hanat, tynnyrit ostettu) lisaksi keksia etta paljonko tarttee pulloja olutta/siideria/lonkeroa ja siihen vakevat paalle. Vieraita (aikuisia, jotka juo ihan kiitettavasti) on 100, joten ajateltiin n. 60 pulloa viinia (pun.ja valk.), 4 tynnyria olutta (n. 200 tuoppia), pullo-olutta 300, 100 siideria, 50 lonkeroa, pari litraa ginia, vodkaa ja viskia. Miksereita myos lahikaupasta, shamppanjaa/kuoharia vain maljaan. Juhlapaikka on meilla klo 6:een asti aamulla, vaikea arvioida etta montako siihen asti jaksaa mutta jos vaikka jaksavatkin, niin en haluais etta kuivin suin istuisivat.... Onko kellaan kokemusta tynnyreita/hanajuomista, onko ne vieraiden kesken suositumpia kuin esim. pullo- tai tolkkijuomat?
 4. Mulla on Sis Idman Korinna -merkkinen puku. Kokeilin sita eraassa Helsingin liikkeessa ennen kuin huomasin hinnan (n.1200 euroa). En olisi halunnut noin paljon maksaa pelkasta puvusta. Loysin sattumalta talta sivustolta eraan rouvan joka myi omaansa tuosta puoleen hintaan (sama malli ja koko). Aivan ihanan laadukas puku, todella upeita ovat ja niista nakyy etta taso on korkea. Mun puku myos istuu ihan alyttoman hyvin.
 5. Hei, Me vuokraamme hanat ja ostamme tynnyrit Coolpint Oy:lta haihimme heinakuussa 2012, emme halua pelkkaa tolkkitarjoilua. Haat pidetaan Helsingissa ja haemme tavarat itse. En osaa sanoa myyvatko pelkkia tynnyreita, mutta kannattaa kysella! Loytyvat osoitteesta www.coolpint.fi