Maibrith

Rouva
 • Content count

  922
 • Joined

 • Last visited

About Maibrith

 • Rank
  Vakkari

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Mun puvusta löytyy myös kolme muovinepparia. Ne oli hääpäivän ajan kiinni ja hyvin pysyi puku päällä! (en ollukkaa Happily ever after kuullukkaa tuosta neuvosta. )
 2. Mun lapsuuden kotipaikkakunnan lehdessä oli kuvaton ilmoitus ja Miehen kotipaikkakunnan lehdessä oli kuvallinen ilmoitus.
 3. Minä sain Marimekon olkalaukun ruskeana. Sellaista olin toivonutkin!
 4. ^Kannattaa varata kuukausi aikaa.
 5. Meillä oli ruoka 16.30, kahvi 19.00 ja iltapalaa tarjolla 22.00 jälkeen. Ruokaa menu hyvin kaupaksi, samoin kakkuja. Iltapalalla riitti vilskettä. Iltapalaa syötiin vielä yömyöhään. Viimeiset juhlijat lähtivät 3.00.
 6. Meillä ei toivottavasti heitellä, mutta käytössä on pitkät tähtisadetikut.
 7. Tiedän täysin tunteen. Oon ite kanssa sellanen, että kaikki pitää olla just eikä melkein, pätee vahvasti myös askarteluun. Sen vuoksi päädyttiin, että tilataan kutsut valmiina, eipähän tarvii ressata. Sama. Ja silti askartelin itse.
 8. Mä oon ollu yhdeksän kertaa häissä. Ellei yllätyshäitä tähän väliin tule, niin omat on vuorossa seuraavaksi. Niiden lisäksi ens vuonna on luvassa ainakin kahdet häät. Ja ikää löytyy 27v.
 9. Meille tulee banoffeeta. Saatiin vihdoin tällä viikolla päätettyä.
 10. Itse suunniteltuina ja tehtyinä: - kutsukorteille tulee hintaa 1,38e kpl + kuori ja merkki (ei vielä ostettu). - kiitoskorteille 1,06e kpl + kuori ja merkki (nämäkin uupuu). Hintoihin on työvälineistä laskettu paperileikkurin terät (2kpl) sekä tussi. Kun taas omasta takaa löytyi jo ennestään kiitoskortteihin käytetty kuvioleikkuri. Sekä tietenkin löytyy paperileikkuri. edit. ihan tavalliset kuoret ostettu, hintaa 4snt/kpl
 11. Taitaa pysyä jännitys loppuun saakka!
 12. Aika yhdensuuntaisia vastauksia. Samaa olen itsekkin ajatellut. Joten täytynee tehdä kiitoskortteja muutama enemmän.
 13. Tällä hetkellä mietinnässä on kovasti kutsukorttien teko. No, aika selväähän on se, että kutsukortit lähetetään niille keidät häihin kutsutaan. Ajattelin samalla aloitella kiitoskorttien tekoja. No, aloin sitten miettiä keille kaikille annetaan kiitoskortit. Heille, jotka ovat häissä olleet, ainakin. Entäs kaikki muut, jotka muistavat (?) vaikkei heitä häihin olekkaan kutsuttu. Vielä kysymys niille, jotka ovat jo häänsä viettäneet. Montako kutsukorttia lähetit, entä kiitoskorttien määrä? (voi siirtää muualle, jos aiheesta on joissan keskustelua).
 14. Ainakin Tampereella Morsiusgalleriassa on sellaista ainetta myynnissä.
 15. Mä oon lähdössä tänään pukuostoksille, jaiks!!! Häät on maaliskuun alussa 13. No, onhan tässä reilut 5kk aikaa, jos tarvii alkaa tilaamaan. Jännittää ihan vietävästi! Jostain syystä heräsin jo 6.15 eikä uni oo enää sen jälkeen tullut... no, enää 1,5h odotusta jäljellä