Jump to content
Naimisiin.info

Maibrith

Rouva
  • Viestit

    923
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Maibrith kaikki viestit

  1. Mun puvusta löytyy myös kolme muovinepparia. Ne oli hääpäivän ajan kiinni ja hyvin pysyi puku päällä! (en ollukkaa Happily ever after kuullukkaa tuosta neuvosta. )
  2. Maibrith

    Mitä saitte huomenlahjaksi?

    Minä sain Marimekon olkalaukun ruskeana. Sellaista olin toivonutkin!
  3. ^Kannattaa varata kuukausi aikaa.
  4. Meillä oli ruoka 16.30, kahvi 19.00 ja iltapalaa tarjolla 22.00 jälkeen. Ruokaa menu hyvin kaupaksi, samoin kakkuja. Iltapalalla riitti vilskettä. Iltapalaa syötiin vielä yömyöhään. Viimeiset juhlijat lähtivät 3.00.
  5. Meillä ei toivottavasti heitellä, mutta käytössä on pitkät tähtisadetikut.
  6. Maibrith

    Kutsukorttien kustannukset

    Tiedän täysin tunteen. Oon ite kanssa sellanen, että kaikki pitää olla just eikä melkein, pätee vahvasti myös askarteluun. Sen vuoksi päädyttiin, että tilataan kutsut valmiina, eipähän tarvii ressata. Sama. Ja silti askartelin itse.
  7. Mä oon ollu yhdeksän kertaa häissä. Ellei yllätyshäitä tähän väliin tule, niin omat on vuorossa seuraavaksi. Niiden lisäksi ens vuonna on luvassa ainakin kahdet häät. Ja ikää löytyy 27v.
  8. Maibrith

    Hääkakku

    Meille tulee banoffeeta. Saatiin vihdoin tällä viikolla päätettyä.
  9. Maibrith

    Kutsukorttien kustannukset

    Itse suunniteltuina ja tehtyinä: - kutsukorteille tulee hintaa 1,38e kpl + kuori ja merkki (ei vielä ostettu). - kiitoskorteille 1,06e kpl + kuori ja merkki (nämäkin uupuu). Hintoihin on työvälineistä laskettu paperileikkurin terät (2kpl) sekä tussi. Kun taas omasta takaa löytyi jo ennestään kiitoskortteihin käytetty kuvioleikkuri. Sekä tietenkin löytyy paperileikkuri. edit. ihan tavalliset kuoret ostettu, hintaa 4snt/kpl
  10. Taitaa pysyä jännitys loppuun saakka!
  11. Aika yhdensuuntaisia vastauksia. Samaa olen itsekkin ajatellut. Joten täytynee tehdä kiitoskortteja muutama enemmän.
  12. Tällä hetkellä mietinnässä on kovasti kutsukorttien teko. No, aika selväähän on se, että kutsukortit lähetetään niille keidät häihin kutsutaan. Ajattelin samalla aloitella kiitoskorttien tekoja. No, aloin sitten miettiä keille kaikille annetaan kiitoskortit. Heille, jotka ovat häissä olleet, ainakin. Entäs kaikki muut, jotka muistavat (?) vaikkei heitä häihin olekkaan kutsuttu. Vielä kysymys niille, jotka ovat jo häänsä viettäneet. Montako kutsukorttia lähetit, entä kiitoskorttien määrä? (voi siirtää muualle, jos aiheesta on joissan keskustelua).
  13. Ainakin Tampereella Morsiusgalleriassa on sellaista ainetta myynnissä.
  14. Mä oon lähdössä tänään pukuostoksille, jaiks!!! Häät on maaliskuun alussa 13. No, onhan tässä reilut 5kk aikaa, jos tarvii alkaa tilaamaan. Jännittää ihan vietävästi! Jostain syystä heräsin jo 6.15 eikä uni oo enää sen jälkeen tullut... no, enää 1,5h odotusta jäljellä
  15. Hanipöö: Meillä sama tilanne. Tosin häihin on vielä reilusti aikaa, mutta ilmoitin jo isälleni, että tämän kumppania ei kutsuta. Tämä siksi, etten kutsu äitini kihlattua (ennemmin perun ne häät, kuin kutsun hänet) ja mielestäni on vähintäänkin reilua, etten tasapuolisuuden nimissä kutsu siis isäni kumppania. Todellisuudessa en edes pidä hänestä.
  16. Pyysin läheistä (samalla paikkakunnalla asuvaa) ystävääni kaasoksi samana päivänä, kun päätimme hääpäivän. eli n. vuosi ennen hääpäivää. Tosin, häistä ei olla kamalasti puhuttu sen jälkeen. Lähinnä olen itsekseni suunnitellut.
  17. Tietää, kuten tietää muutkin foorumit minne kirjoitan. En usko hänen kuitenkaan käyvän täällä, on esittäny toiveen, että mitä enemmän mä suunnittelen, sitä parempi. Ja minähän suunnittelen! Toki kysyn hänen mielipidettään asioihin.
  18. Muillakin keskustelupalstoilla törmää siiheen, että miten häät on ihan syvältä jos siellä on leikkeja ym... Meillekin tulee suhteellisen perinteiset häät. On häävalssi, vanhempien valssi, leikkejä, morsiamen ryöstö, valkoinen puku, sukkanauhan heittoa (ja kimpun). Ja ennen kaikkea, mä aoin askarrella mahdollisimman paljon sinne itse. Se on nimittäin mun harrastus ja haluan saada mahdollisimman oman näköiset. Toki, häämme ovat maaliskuussa, joka taas minun suvussa on ennenkuulumatonta. Kuten sekin, ettei isäni saata minua alttarille.
  19. Onko teillä suositella ammattitaitoista kampaajaa ja meikkaajaa Vaasan seudulta?
  20. Mä aion laittaa piilarit meikin jälkeen ja pitää niin pitkään kuin mahdollista. Mulla on kuivat silmät, mutta myös tipat sitä varten. Toivottavasti ens talvi ei oo yhtä paha kuin tämä (kuivien silmien kannalta). Silmälasit otan myös mukaan, ettei mee ilta pilalle jos alkaakin kuivattamaan kovasti...
  21. Meillä on häät vasta 2.3.13, mutta tänään käytiin ostamassa vihkisormus Timanttisilta. Ai, että oon innoissani! Mitenköhän mä maltan pitää sen laatikossa?!?! Oli hyvä tarjous, eikä myyjillä ollut tietoa kauanko sormus on valikoimissa.
  22. Minunkin valkokultaisessa kihlasormuksessa on timantteja, 11kpl. Ja edelleen pidän siitä, enkä vaihtaisi pois. Viis siitä miten perinteisesti pitäisi olla!
  23. Meillä on maaliskuussa 2013. Halusimme ehdottomasti talvihäät (vaikka lähempänä maaliskuuta taitaa olla jo kevät kuin talvi). Sulhasella on synttärit ja nimpparit helmikuussa, joten se jäi laskuita pois, tammikuu taas on liian lähellä joulua, joten maaliskuu valikoitui kuukaudeksi. Koska häämme ovat minun kotipaikkakunnalla, valitsimme ajankohdan keskelle hiihtolomia. Etelässä asuvat sukulaiset ovat jo viettäneet lomaa. Meidän asuinpaikalla (ja kunnassa, jossa juhlat pidetään) on juuri silloin loma. Työstäni johtuen silloin helpoin saada lomaa. Ja pohjoisesta tulevat ystävät voivat jäädä lomailemaan etelämpään, ettei välttämättä tarvitse tehdä vain viikonlopun reissua. Kutsutuille on ilmoitettu jo tulevista häistä, joten jokainen on voinut jo hyvissä ajoin päättää, haluaako meidän juhliimme vai varaako esim. ulkomaanmatkan tuolle ajankohdalle.
  24. Meillä häät maaliskuussa 2013. Kirkon ja juhlapaikan varasin tämän vuoden helmikuussa. Vieraslista on suunnilleen kasattu. Teemavärit on päätetty ja joitain somistustarvikkeita oon jo hankkinut. Ja tietenkin, kaaso ja bestman on sovittuna.
  25. Vihkiminen lauantaina (ensi vuonna), ajattelin jos olisin töissä sillä viikolla vain ma ja ti ja seuraavan viikon vapaalla. Jälkimmäisestä on jo sovittu, mutta noista muista ei. Tosin, aikaakin on vielä ihan reilusti.
×
×
  • Create New...