aamu

Aktiivijäsen
 • Content count

  148
 • Joined

 • Last visited

About aamu

 • Rank
  Vakkari

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Paikkakunta
  Etelä-Karjala
 1. Me kävimme tekemässä pankin lakimiehen luona ja itse sitten veimme sen maistraattiin.
 2. Kalevalakorun Aurinkoleijona solmioneula (ketjullinen) sekä kalvosinnapit. Lisäksi teetin meille molemmille samanlaiset t-paidat jossa oli hääpäivämme.
 3. Meilläkään ei varsinaisesti kamalinta häälahjaa tullut mutta kaksi lahjaa oli pikkasen erilaisia kuin olimme toivoneet: toivoimme marmorikaulinta, saimme puisen. Toinen; toivoimme kannellista paistokasaria, saimme tavallisen paistinpannun. Mutta kyllähän noillekkin käyttöä löytyy, täytyy itse sitten hommata nuo mitä jäi uupumaan.
 4. Appivanhemmilta ja miehen siskolta saatu taulu. Ja sitten toinen jolla varmaan vielä enemmän tunnearvoa, ei ihan häälahja vaan lahja kummitytöltä miulle, pitsinenäliina.
 5. Ko. kunnan kirkkoherranvirasto vois varmaan tietää kaikista parhaiten asian.
 6. Meillä oli maistraatin kautta vihkiminen perjantaina ja lauantaina kirkossa siunaus. Ja mummot oli tyytyväisiä. (Pakko oli olla kun ei ollut muuta vaihtoehtoa, mies ei suostunut häiden takia liittymään kirkkoon.)
 7. En oo kyllä koskaan kuullutkaan että kihlautumiselle olisi jokin ikäraja. ???
 8. Meillä oli kuohuviiniä, Asti Tostia. Alkoholittomana oli sitten Pommac.
 9. Miun käydessäni koekampauksessa ensin raidoitettiin hiukset ja leikattiin ne. Sitten tehtiin ns. raakaversio kampauksesta, ei todellakaan ollut niin nätti kuin varsinaisena juhlapäivänä mutta siitä näki suurinpiirtein mallin ym. Ei muistaakseni veloitettu suurensuurta summaa tuosta kampauksesta silloin.
 10. Miun vihkisormuksessa lukee Ruut 1:16-17 A S 6.6.2003 Kihlassa lukee sulhon nimi ja pvm. Sulhon kihlassa lukee miun nimi ja pvm 6.6.2003
 11. Lappeenrannan maistraatista myö ainakii saadaan vihkijä paikan päälle. 8)
 12. Jotkut myös suosittelevat vannehameen kanssa vessassa istumista pöntölle väärin päin, eli se vesisäiliö jalkojen väliin. Ja jos on sukkanauhat niin kannattaa laittaa alushousut sukkanauhojen päälle.
 13. Uutta: Puku, sormus, kengät, alusvaatteet, sukkanauha Vanhaa: Oikean käden sinisafiirisormus, kaulakoru, korvakorut, rannekoru, hopeakolikko kengässä (tiedän olen taikauskoinen :), kihlasormus Lainattua: Alushame, hopeakolikko kengässä Sinistä: Sukkanauha, toisessa sormuksessa on sinisafiireja ps. hakaneula alushameessa tuo onnea kuulema.
 14. Eli bändille olemme toimittaneet kahden ensimmäisen valssin nuotit ja sanat, kolmannesta (ja ehkäpä neljännestä) valssista meillä ei ole tietoa. Luultavasti Metsäkukkia tai Kulkurin valssi. ???
 15. Täällä joku morsian kertoi heillä häävalssina olevan That's Amore kappaleen, siinähän on aika hauskat sanat. ;D Mie yritin sitä sulholle ehdottaa mutta se tyrmäs sen heti. :-/ :'( : >