Mari...

Jäsen
  • Content count

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Mari...

  1. Arvon morsiussiskot, meillä haussa kuvaaja, enkä muutaman tunnin nettisurffauksen jälkeen osaa valita :-( Tässä speksi, osaisiko joku teistä suositella kuka voisi olla meille sopiva? Häät ja juhla Helsingissä, kuvaaja paikan päällä Miljööpotretit talvella Ei liian taiteellisia/näyteltyjä potretteja, vaan sellaisia ihan tavallisia vanhanajan poseerausasentoja. Värikuvia. Haluttaisiin sellainen kuvaaja, joka osaa vapauttaa meidät hymyilemään aidon näköisesti. Varsinkin sulhasen on vaikea hymyillä missään kuvissa. Haluttaisiin sellainen kuvaaja, joka ohjeistaa meitä miten olla, minkälaisissa asennoissa. Ei itsellä kokemusta hyvästä poseerauksesta. Hinta edullisemmasta päästä, esim. n. 800EUR tällainen n. 7h dokumentaarinen kuvaus sis. potretit Lämmin kiitos ideoistanne! t. Morsio
  2. Komppaan Allurea täydellisesti - kultaseppämestari Mika Tarkkanen on todellakin omalla alallaan. Ihmettelen Alluren tavoin myös kovasti, ettei täällä naikkareissa näytä olevan kovin monia hänen asiakkaitaan. Tarkkasen palvelu on jotain aivan uskomattoman hyvää - olimme mieheni kanssa päiväkausia aivan fiiliksissä. En voi enää kuvitellakaan, että asioisin muualla kuin Tarkkasella. Tilasimme minulle kaksi valkokultaista rivitimanttisormusta, joiden hinta on hyvinkin kohdallaan, laadusta puhumattakaan. Teetätämme sormukseeni vielä kolmannen osan myöhemmin, esim. ensimmäiseksi hääpäiväksi. Ja täällä kanssa yksi Mika Tarkkanen -fani, aivan mielettömän hyvä palvelu, kiva rento tyyppi. Ei yrittänyt mitenkään myydä ja sanoi suoraan että toi ei ehkä ihan ole hyvä idea ja että toi ja toi voisi toimia. Teki meille toiveiden mukaan sormukset, ja ne ovat aivan upeat! Hinta ei mielestäni ollut kalliimpi kuin ns. tusinakultasepillä.
  3. Meillä on tilanne, että teemme istumajärjestyksen. Se, mikä aiheuttaa miettimistä, on se, että missä me istutaan. Haluaisimme istua kaason ja bestmanin kanssa, mutta bestman haluaa tuoda häihin vuoden ikäisen lapsensa (Bestman sulhon veli). Emme kutsu lapsia häihin, mutta veljen lapsi toki saa tulla. Ongelma tässä on se, että minä en haluaisi meidän pöytään tuota 1-vuotiasta. Lapsi on niin pieni vielä, että vaatii jatkuvaa hoitamista ja vie keskustelun. Haluaisin häissä keskittyä aikuisten juttuihin. Eikä tuota lasta oikein muuallekaan saa istutettua, en haluaisi että isoäitikään joutuu lastenvahdiksi. Tämän hetken ratkaisu siis on että istumme kahdestaan. Harmi. Kun ei oikein kaasoakaan kehtaa pyytää meidän pöytään jos bestmaniä ei pyydetä. Mitähän tälle voisi tehdä?
  4. Moikka, meilläkin vaihtoehtona Bastion. Onko jollain vielä tuoreempia kokemuksia Bastion Cateringistä? Olisi kiva kuulla mikä meni hyvin ja missä vielä kehitettävää.