Silkki

Rouva
 • Content count

  87
 • Joined

 • Last visited

About Silkki

 • Rank
  Juniori

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Oi, mistä sait Victorianan? Se oli ensimmäinen mekko, jonka kuvien perusteella ihastuin Sotteroihin. Victorianaa ei ainakaan silloin pari vuotta sitten Suomesta löytynyt, joten päädyin itse Decadenceen.
 2. Ajattelin tulla tänne näin häiden jälkeen vielä päivittämään Sottero-kokemuksia. Mun puku siis tilattiin joulukuussa ja se saapui n. 6-7 kk tilauspäivästä. Puku istui erinomaisesti ja oli todella kaunis, sain siitä paljon kehuja! Olin kuullut Sotteroiden korseteista pelkkää hyvää, ja kaikki se ylistys kyllä piti paikkansa: vaikka puvussani on leveä helma ja laahus, eli alaosa oli varsin raskas, niin olkaimeton yläosa pysyi tukevasti päällä ilman että tarvitsi hetkeäkään miettiä asiaa. Korsetti teki myös tietysti ihmeitä vyötärölle Laahukseen tehtiin Leimulinessa nauhat, joilla sen sai nostettua helman taakse ylös. Lopputuloksesta ei voinut edes arvata, että mitään laahusta on ollutkaan. Laahukseen olisi ollut myös kantolenkki, mutta en käyttänyt sitä. Pesetin pukuni Solissa. Puvussa lukee, että vain kemiallinen pesu, mutta pesulatyöntekijä suositteli kuitenkin vesipesua. Puku tulikin sillä puhtaaksi, eikä kärsinyt ollenkaan. Joku kysyi aiemmin materiaaleista, minun taftimekkoni näyttäisi olevan 100% polyesteria.
 3. Kiitos! Cakepopsit teimme ystäväni kanssa kahdestaan ja niissä oli kyllä väkertämistä! Siksi vähän oiottiin: sisusta on tehty sekoittamalla tomusokeri-voikreemiä ja valmiskuivakakkua. Kuorrute on valkosuklaata, josta osa värjättiin vaaleanpunaiseksi punaisella elintarvikevärillä.
 4. Tässäpä pari kuvaa meidän karkkibuffetista. Karkkeja sai siis kerätä kakkupaperista kääräistyihin tuutteihin.
 5. Meillä oli siis tosiaan vähän aikaa sitten häät Ruusuhovissa ja kaikki meni pääasiassa oikein hyvin. Ainoina miinuksina sanoisin, että Ruusuhovin henkilökunnan välillä oli pienenpieni tietokatko eräästä asiasta (ei kuitenkaan vaikuttanut häiden järjestelyihin sinänsä), ja että erityisesti Osmon pirtin lomahuoneistot alkavat olla vähän nuhraantuneita ja pientä korjausta vailla (mm. palaneita lamppuja, rikkinäinen sauna). Paikka vaikuttaa nykyään myös pyörivän varsin pienellä henkilökunnalla, mutta tämä ei kuitenkaan vaikuttanut mihinkään järjestelyihin negatiivisesti. Erityisenä plussana sanoisin, että koska kyse on pienestä paikasta, heillä on monessa asiassa mahdollisuus joustaa aivan toisella lailla kuin isommilla yrityksillä. Melkein mikä tahansa on siis sovittavissa, ja kaikki meidän ideat ja ajatukset otettiin hienosti huomioon. Henkilökunta oli ystävällistä ja valmiita auttamaan, ja tarkistivat meiltä vielä erikseen loppuillasta, että onhan kaikki hyvin. Ruoka oli oikein hyvää. Meillä oli vihkiminen alakerrassa, ruokailu ravintolasalissa ja tanssit navetan ylisillä. Lisäksi meillä oli vielä puolenyön jälkeen sauna. Sauna oli erinomainen jatkopaikka, koska siellä on erikseen omat saunatilat sekä naisille että miehille, mutta myös keskellä yhteinen tila jossa viettää aikaa. Saunalle siirtyikin meiltä myös vieraita, jotka eivät itse saunoneet, mutta viihtyivät silti yhteistilassa hyvin. Sauna ei myöskään ole anniskelualuetta, joten sinne saa hommata omat juomat. Sauna on sen verran kaukana majoituksesta, että siellä voi rauhassa juhlia häiritsemättä jo nukkuvia vieraita. Me itse viihdyimme saunalla kahteen, vieraat kolmeen. Ruusuhovin ehdottomana plussana on tietysti myös paikan kauneus. Ulkona otetuissa hääkuvissa meillä on taustalla sekä todella kaunista järvitaustaa että osassa kuvista kartanomainen päärakennus. Sisällä ravintolasali on itsessään niin kaunis, että koristeluita ei juuri tarvittu, ja ne keskitettiinkin ylisille. Meillä oli todella ihanat häät ja osa siitä oli ehdottomasti kauniin hääpaikan ansiota! Kerron mielelläni lisää, jos haluatte kuulla jostain tietystä.
 6. Meillä on siis tosiaan vajaan kuukauden päästä häät Ruusuhovissa. Käytiin siellä juttelemassa tuossa alkukesästä ja hyvältä vaikutti kaikki. Tosi kivasti ottavat kaikki meidän toiveet huomioon, menuja voi muokata jne. Kaikki on sujunut toistaiseksi hyvin. Ruuan laadusta en valitettavasti pysty vielä sanomaan mitään. Meillä on ensin vihkiminen ja ruokailu päärakennuksessa ja sitten tanssit ja bändi ylisillä. Päärakennuksen hyvä puoli on minusta se, että se on niin kaunis ettei juurikaan tarvitse koristella. Ylistä sitten koristellaan vähän maalaisromanttiseen tyyliin. Jos on Ruusuhovista jotain kyseltävää, niin voin kyllä yrittää vastailla parhaani mukaan
 7. No niin, pukua on käyty nyt sovittamassa ja olihan se edelleen ihana Paljon muutoksia ei tarvitse tehdä, ainoastaan taakse laitetaan nauhat laahuksen ylösnostamista varten ja rintojen kohdalta otetaan ihan vähän sisään että istuisi paremmin. Pituus oli kenkien kanssa juuri sopiva.
 8. En ihan tarkkaan muista, oliko puhetta mistään päivämääristä. Arvio taisi olla, että menee n. 6 kk, ja meni pari viikkoa sen yli. Ei se ainakaan kyllä etuajassa tullut.
 9. Jep, tänään tuli soitto että puku on tosiaan tullut! Menen tosin kokeilemaan sitä vasta reilun viikon päästä, kun kauempana asuva kaasonikin pääsee mukaan. 1,5 viikkoa pitäisi siis vielä jaksaa!
 10. Tilasin pukuni joulukuussa, ja olin sitten nyt niin malttamaton, että kyselin Leimulinesta milloinkohan se saapuisi. Vastaukseksi tuli, että pukuni on varmaankin heille tänään saapuneessa lähetyksessä, mutta saan siitä varmistuksen vielä huomenna kun Pirjo palaa messuilta töihin! Jee! Kontrollifriikkinä kävi kyllä mielessä, että jos se myöhästyykin pahasti eikä ehdikään...Häät on siis 4.8. Nyt en malta odottaa, että pääsen kokeilemaan sitä!
 11. Charming, milloin tilasit pukusi? Kuinka nopeasti muiden puvut on viime aikoina tulleet?
 12. Päivityksenä meidän tilanteeseen voin kertoa, että maanantaina on viimeinen vastauspäivä, ja on enää ihan muutama vieras, joista ei ole kuultu vielä mitään. Tosi moni ilmoittautui viimeisen viikon aikana. Eli kyllä se todella on niin, että ihmiset jättää tuon ilmoittautumisen aika viime tippaan.
 13. Meillä sama tilanne. Kutsuttuja on vähän päälle 100 (50 kutsua), kutsut ovat olleet perillä reilun kuukauden ja tähän mennessä ilmoittautuneita vasta n.30. Ilmoittautumisaikaa jäljellä enää kaksi viikkoa. Meilläkin save the date-kortit lähti jouluksi. Saapa nähdä, miltä tilanne näyttää sitten viimeisenä vastauspäivänä. Tosin tiedän, että esim. sulhasen sisaruksista kukaan ei ole vielä ilmoittautunut, vaikka ovat varmaan kyllä tulossa. Harmittaa vaan, kun alkaa epäilyttää, että eikö ihmisiä kiinnostakaan meidän häät... Sain itsekin äskettäin hääkutsun ja tämän tilanteen motivoimana ilmoittauduin välittömästi.
 14. Me saatiin vihkijä juhlapaikalle Savonlinnan maistraatista. Vähän jo jännitti, kun kuulemma Itä-Suomen maistraatit jotenkin yhdistyi vähän aikaa sitten, joten kesälomista ei voinut lupailla mitään ennen huhtikuun loppua. Savonlinnassa on ilmeisesti yksi vihkijä ja hän sanoi, että riippuu ihan kesälomista, onnistuuko toivomamme päivä. Saatiin sitten viime viikolla sähköpostia häneltä, että onnistuu. Jee!
 15. Tässä siis lopulta meidän Zazzlesta tilatut kutsut. Kortti on toiselta puolelta vaaleanpunainen tuolla samalla ruusukuviolla, ja siellä on myös meidän nimet ja päivämäärä. Häiden teema on antiikki-/vintage-suuntainen ja ruusut ja vaaleanpunainen väri liittyvät vahvasti juhlapaikkaamme.Kirjekuori ja hääinfolappu on teevärjätty.