Jump to content
Naimisiin.info

Salla_90

Rouva
  • Viestit

    78
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä Salla_90

  • Syntymäpäivä 01/10/1990

Profile Information

  • Gender
    Not Telling

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

1205 profiilin katselua

Salla_90's Achievements

Juniori

Juniori (2/5)

  1. Salla_90

    WCssä käyminen puvun kanssa

    Mulla ei laahusta ollut, mutta erittäin muhkea alaosa ja vannehame. Ja en todellakaan olisi pärjännyt vessassa yksin, kaaso (mun sisko) oli vessassa joka kerta mukana. Onneks ei tarvinnut kuin muutaman kerran käydä päivän aikana
  2. Meillä oli budjettina 2000e, 70vierasta oli ja ruoka, kahvi ja illalla alkoholi tarjoilut. Rahaa meni kaikkeen yhteensä n.1500e, eli PALJON vähemmän mihin varauduttiin. Ja enkä edes keksi vieläkään mihin olisin voinut "ylimääräisen" 500e käyttää. Koristeitakin oli aikalailla, mutta hyödynsin tota hääkirpparia ja alennusmyyntejä, ja mun puku oli 230e, miehelle löytyi täydellinen puku 8eurolla pikku-kirpparilta Askartelin paljon koristeita ja hääkarkkirasiat itse, ja sain mielettömästi niistä kehuja kun oli hienoja. Eli onneksi en tuhlannut pöytäkoristeisiin kamalaa rahasummaa täysin turhaan. Eli minä olen todella tyytyväinen rahan käyttöömme!
  3. Mulla oli MULLE täydelliset polttarit Perjantaina mut haettiin yhden aikaan, laitettiin laput silmille ja vietiin 1½tuntia kestävään kasvohierontaan ja hoitoon. Kaupan päälle se ihana nainen myös nyppi ja värjäs mun kulmat Siitä lähdettiin mökille, jossa odotti loppu-porukka. Perjantain ohjelmassa oli saunomista, erilaisia tehtäviä kuten 28suklaamunan etsiminen ympäri mökkiä ja niiden lelujen kokoamista, airojen etsimistä ja soutamista, tikan heittoa. Samalla juotiin hillitysti ja grillattiin kodassa. Lauantai-aamuna rentouduttiin, syötiin rauhassa herkku-aamupalaa ja katsottiin piirretyt aamulla (meitä oli muutama joilla on lapsia, joten lastenohjelmat on totuttu pitämään aamulla nähtävänä ) Puolen päivän aikaan paikalle saapui mun veli ja sen kaveri ja selvis että jonnekkin on lähtö kun kuskina olivat. Siinä vaiheessa mulle laitettiin verkkosukkahousut ja nunnan kaapu päälle, joka oli lyhennetty ja halkio meni just alushousujen alareunaan Se nunnan päähinekkin oli päässä, ja takana teksti "NUNNA SAA MUNKKIA 16.6.2012" Lähdettiin sitten ajelemaan, ja päädyttiin Tampereelle YleX-poppiin Olisin voinut itkeä kun olin niin onnellinen. Mun lemppari-esiintyjiä, ja yllätyksenä myös ystäväni (jonka olen nähnyt viimeksi 2½v sitten naamatusten) oli siellä odottamassa meitä, oli tullut junalla kaukaa päästäkseen edes hetkeksi polttareihin. Illalla sitten kun vihdoin päästiin mökille, valmistauduttiin paikalliseen juottolaan menoon, ja siellä myin pippeli-karkkeja ja keräsin vinkkejä onnellista avioliittoa varten.Sunnuntaina paranneltiin krapulaa, saunottiin ja syötiin herkkuja. Ehkä paras viikonloppu ikinä, vaikka oonkin saanut kuulla lähes tuntemattomilta kuinka oli liian tavalliset ja tylsät polttarit. Harmittaa kun mun mielestä noi oli just täydelliset ja mun näköiset, liekö aia niin että MINÄ olen vaan tylsä ja tavallinen
  4. Nyt äkkiä soittelemaan ne ei-niin-suositut julapaikat läpi. Meidän juhlapaikkana oli (upea ja täydellinen, mutta vanhahko ja laittamista riitti) nuorisoseuraintalo, ja koko viikonlopulta vuokra oli vain 250e. Meillä oli 70 vierasta, olisi helposti mennyt vielä yksi pitkä pöytä lisää. Kyllähän teidän on saatava peruuntuneen juhlapaikan maksut takaisin (jos jotain jo maksoitte). Kyselette lähipiirltä olisiko innokkaita kokkaajia/leipojia, kaiken ei tarvitse olla ammattilaisten tekemiä ja kalliita. Tosin ihmettelen kyllä että kahdessa vuodessa ei ole ollut aikaa hoitaa noita asioita, kuten puvut, tanssikurssi, hääyön viettopaikka jne. Mitä olette varsinaisesti tehneet tuon parin vuoden aikana? Suunnitelleet vain, toteuttamatta mitään? Me hankittiin illaksi juomat Virosta jo melkein pari kk ennen häitä. Ja kaikkeen mitä maksettiin, meni rahaa "huimat" 1500e, tuossa siis _kaikki_ laskettuna, ruuat, juomat, puvut, koristeet jne. VIESTINI EI OLE TARKOITUS MISSÄÄN NIMESSÄ LOUKATA!!!
  5. Salla_90

    Hääpuvun uusiokäyttö

    Mä en vielä oo päättänyt mitä tolle maailman kauneimmalle puvulle tapahtuu. Mustavalkoinen väritykseltään, muttei siitä luultavasti saisi tehtyä ns. uusio-mekkoa. :/ (Voi olla että säästän sitä muksulle, tosin voihan se olla ettei se sille sitten aikoinaan kelpaa.. )
  6. Eniten yllätti se, että ehdin kaikkien vieraiden kanssa juttelemaan ihan hyvin! Sain monelta rouviintuneelta kuunnella kuinka päivä on niin kiireinen ettei morsian ehdi kuin moit ja heipat sanoa vieraille, ja muutenkin saa tehdä kaiken kiireellä. Ehkä mulla sitten oli just oikeet morsiusneidot ja kaaso, kun mua ei vaivattu keittiön yms asioilla kuin kerran tai muutenkaan juoksutettu sinne tänne. Se myös yllätti, kuinka jännitys loppui samantien kirkon jälkeen, ja selvisin puvun kanssa oikein hyvin. Lämmintä oli varmaan eniten koko kesänä, ei tuullut pahemmin. Mulla oli iso kolmevanteinen alushame, kunnollinen korsetti ja olkaimeton puku jonka helma oli aikas muhkea, ja silti se pysyi yllättävän puhtaana ja MELKEIN ehjänä..
  7. IIIIIKS. Nyt on enää viitisen viikkoa häihin. Toisaalta aika menny tosi nopeesti, muttei tarpeeks. Yhäkin lähes päivittäin etin jotain uutta askarreltavaa. ÄÄÄÄÄH, yritin ettiä linkkiä sellasiin kukkiin, mitä oon tehtaillu n30kpl, (aikaa sai kulumaan TODELLA PALJON) mutten löytänyt sitä YouTubesta ollenkaan..
  8. *Ruuan kanssa EI tarjoilla viiniä. Ei hankita sitä sen takia että muutama henkilö joisi sitä "koska häissä nyt kuuluu juoda viiniä ruuan kanssa" (näin meille on siis perusteltu että viiniä PITÄISI olla. Pyh yök) *Alkujuoma ei ole shamppanjaa/kuoharia/mitään alkoholia. Vaan limua. Koska en itse ole koskaan juonut oikeasti HYVÄÄ alkumaljaa, aina olen sen jollekkin muulle tyrkännyt, ja näin on tehnyt todella usea. Kun silmä välttää, lai jätetään johonkin päydälle/viskataan juoma maahan. Perus limppari saa toimia siis alkumaljana, alkoholia tarjoillaan sitten illalla. *Ruokana ei ole miljoonaa eri sorttia. Vaan yksi yksinkertainen ruoka. (Joka sopii kaikille, ei ole onneks ketään allergisia) Tuntuis turhalta jotenkin hankkia kalaa, lihaa, kastiketta, perunaa, riisiä ja muuta. Meille pääasia on se, ettei kukaan kuole nälkään. Tosin "salaatti-buffet" meiltä löytyy. Isossa kulhossa tomaatti-kurkku-salaatinlehti-salaatti, pikkukipoissa on tonnikalaa, raejuustoa, fetaa, oliiveja ym, jotta jokainen saa just sellasen salaatin kun haluaa. Lisääkin olis mutta pää ei toimi..
  9. No, muista kertoa sitten hääparille loukkaantumisesi kun kerrot että jätät häät väliin. Jokainen saa mun mielestä järjestää omat häänsä mielensä mukaan, ilman että joutuvat perustelemaan ja muuttamaan päätöksiään.
  10. Jahhas, toivottavasti osa meidän vieraista ei ajattele tollein. Halutaan muutamia juhliin mukaan vasta virallisten osuuksien jälkeen, kun booli alkaa virrata. Eli kirkkoon halutaan vain ne lähimmät ihmiset, ja bileisiin enemmän ihmisiä. En ymmärrä miksi loukkaannut tuosta? Jokainen saa(nee) valita miten juhlansa järkätä.
  11. Salla_90

    Karkauspäivänä kosijat

    Minäkin myönnän käyneeni täällä pitkin päivää kurkkimassa, että miten on kosijoille käynyt...
  12. Salla_90

    Tuikkukippojen koristelu

    Mä tein helpolla tosi kauniit kipot, nimittäin ostin Tiimarista sinisiä "paljetteja" ja liimasin niitä kippojen ulkopuolelle Tuikun seuraksi _saattaa_ tulla vielä koristehiekkaa, mutta sen näkee myöhemmin.
  13. Salla_90

    Missä puku ylle?

    Mä puen kotona kaason ja neitojen kanssa, mies bestmanin luona.
  14. Mä en halua "tuhlata" aikaa lahjojen availuun ja ihasteluun hääpäivänä, vaan seuraavana päivänä sitten kotona availlaan ja fiilistellään vielä miehen kanssa kahdestaan. Vieraat näkee vaan ne lahjat joita ei ole paketoitu piiloon. Koskaan en edes ole ollut häissä missä lahjat olis avattu, ja en MISSÄÄN NIMESSÄ halua et joku availis meidän paketteja, tykkään ite niin paljon availla niitä... Ja onpahan jotain jännää sit seuraavanakin päivänä.
  15. Meille tulee istumajärjestys, ja lapsi/lapset istuvat vanhempiensa välissä. Tämä siksi, että jos joku muksuista päättää alkaa riehumaan, on molemmilla puolilla vanhempi istumassa. Ettei ihan kukaan puolituttu joudu toisten lapsia komentamaan. Ne keillä on pieni lapsi, istuvat pöydän päissä, eli saavat halutessaan kiikutettua syöttötuolin siihen. Mutta vaaveille ei tule mitään nimilappua/varsinaista paikkaa pöytien päätyyn.
×
×
  • Create New...