kirahvi555

Rouva
 • Content count

  61
 • Joined

 • Last visited

About kirahvi555

 • Rank
  Juniori

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Meillä oli totiset muttei negatiiviset ilmeet, varmaan keskityttiin niin kovin muistamaan kaikki osat että osataan liikkua kirkossa oikein (vaikka pappi toki joka välissä ohjasikin)... Ja toisaalta koetettiin varmaan välttyä superliikutukselta kesken kaiken.
 2. Onneksi meiltä tällaiset utelut on jääny tosi vähiin - varmaan siksi, kun läheisissä on niitäkin joille lapsien saaminen ei todellakaan ole ollut helppoa - eli osaavat pysyä hiljaa. Ja olisi se vastaaminen sen verran tuskaista koska toivomus lapsen saamisesta on vielä nimenomaan toive, ei toteutumassa oleva todettu asia.
 3. Miehen sukunimen ottaminen oli tosi tärkeää minulle, ja onpa sitten koko mahdollisella tulevalla perheellä yksi yhteinen sukunimi. Samalla sain omasta nimestäni erittäin sointuvan, kuin "taiteilijanimen".
 4. http://sisidman.com/elisa/ Luulen etten raski tehdä tälle mitään vaan saa olla tuolla pukupussissa vaatehuoneessa hamaan tulevaisuuteen.
 5. Minulla oli ruusu (isokukkainen), sitä harson näköistä valkoista sekä murattia. Kaikki kestivät hyvin, vaikka oli tosi kova pakkanen, kun ulkona suojasi pään huivilla. Vasta ihan loppuyöstä ruusu alkoi nuutua, mutta muut kestivät mainiosti.
 6. Minulla ainakin oli talvihäissä sellainen helma, että oli ihan sama mitä siellä oli alla kun ei sieltä alta juuri näkynyt ja siirtymät ulkona olivat lyhyitä. laitoin siis mustat talvinilkkurit ulos. Sisällä oli 5 cm korolla olevat juhlakengät, ja ne olivat niin hyvät, ettei tarvinnut varakenkiä. Eihän ne puvun alta näkyneet, joten mukavuus ensin oli ajatuksenani, ei korot.
 7. Ainakin Kuopion ort.seurakunnan ihmiset vastasivat tosi hyvin ja nopeasti sähköposteihin. En edes osannut ajatella antavani jotain rahaa kuorolaisille. Heitä tuli papin järjestämänä puolenkymmentä, ja toki kiiteltiin heitä kovasti. Mutta ei tarvinnut siis itse etsiä eikä pappi kertonut tavasta muistaa kuorolaisia rahalla. Hyvä mieli tuli heille nyt palkaksi.
 8. Kiitos. Häät sujuivat mainiosti. Palvelus sujui yllättävän nopeasti, ja meni niinkuin harjoituksissa oli käyty läpi. Aloitettiin eteisovelta, sitten oltiin keskiosassa ja lopuksi etuosassa. Aika loogista. Oli todella kaunista kun aurinko paistoi kirkkoon ja ne veisut ovat todella riemullisia. Pappi hiukan lyhensi niitä rukoussarjoja, että koko palvelus kesti sitten n. 35 minuuttia tjtn. Ei tullut itse seurattua aikaa tai katseltua kelloa. Saimme odotella seurakuntasalilla "piilossa" että kaikki muut menivät kirkkoon, ja sitten käveltiin kirkolle itse. Palveluksessa oli hyvä struktuuri, pysyttiin kärryillä hyvin. Kannattaa kyllä käydä harjoitukset, meillä meni tunti ja oli kyllä hyvä saada kysellä ja tuli hyvin tietoa. Onnittelut hoidettiin siinä palveluksen lopuksi, eli nk. onnittelujono oli jo kirkossa. Siten juhlapaikalla riitti maljojen kohotus. Itse kuulun k.o. seurakuntaan, joten ei meillä kyllä ollut mitään maksujuttuja. Maksaako Uspenskin vuokraaminen? Luulisi että kirkko kuuluu automaattisesti "hintaan", kun maksaa kirkollisveroa.
 9. Uutta oli puku, vanhaa olivat kengät (käytettyinä hankittu), sinistä tai lainattua ei ollut. En tätä kyllä murehtinut :-)
 10. Kiitos Ilme! Kampaus kesti todella hienosti, samoin meikki ja kynnet. Kaasokin hoidettiin ilmeessä. AlexT teki äidille hyvän kampauksen (Ilmeeseen ei enää mahtunut), eli tyytyväisiä olemme.
 11. Kiitos! On tämä tosiaan ihanaa, eli kyllä kannattaa!
 12. Missä kuussa häänne ovat? Olivat helmikuussa 2012. Miksi valitsitte talvihäät? yleensähän kesä on ennemmin häiden aikaa? Juuri siksi. Ihmetelläänkö päätöstänne? Oletteko joutuneet selittelemään, puolustelemaan? Ei. Kaikki olivat vain valtavan iloisia. Mitä erityisiä odotuksia ja toiveita teillä oli/on nimenomaan sen suhteen että häänne ovat talvella? Kaunis päivä ja lämmin tunnelma. Ja sitä se olikin. Miten talvi näkyy häissänne? (esim. ruoassa, koristelussa, juhlapaikan valinnassa jne.) Kynttilöinä ja ulkotulina. Vanhat puutalot ovat kauniita sekä kesällä että talvella. Mikä on mielestänne parasta talvihäissä? Luonto kauniin talvinen (pakkasta oli -28*C ja aurinko paistoi ja oli kaunis hanki). Minne lähditte/lähdette häämatkalle? Eurooppaan huhtikuussa.
 13. Sama juttu kuin Mintsillä eli meillä oli onnittelujono jo kirkossa. Se ikäänkuin "kuului asiaan" ja olikin tosi kiva.
 14. Kirahvi555 on nyt naimisissa! Hyvin meni avioliiton sakramentti kaikkine osioineen!
 15. Tänään tuli serkulta kirje uudella nimellä.